Uwe Barschel - CDU - Myrdet
   
 
  Dr. Uwe Barschel gibt sein Ehrenwort in der Barschel-Pfeiffer-Affäre.
 

„Über diese Ihnen gleich vorzulegenden eidesstattlichen Versicherungen hinaus gebe ich Ihnen, gebe ich den Bürgerinnen und Bürgern des Landes Schleswig-Holsteins und der gesamten deutschen Öffentlichkeit mein Ehrenwort – ich wiederhole – ich gebe Ihnen mein Ehrenwort, dass die gegen mich erhobenen Vorwürfe haltlos sind.“ – Uwe Barschel: Pressekonferenz am 18. September 1987

   
   
 
  eftersøgte medlemmer af Mossad mordkommando

Nyt toksikologisk rapport bekræfter ex-Mossadagent Victor Ostrovskys påstand: Den tyske ministerpræsident for delstaten Slesvig Holsten blev myrdet på udspekuleret vis. Kristendemokraten Uwe Barschel begik angiveligt 'selvmord' da han blev afsløret i at lyve, efter han på landsdækkende tv havde fortalt hele befolkningen 'Ich gebe Sie mein Ehrenwort'. Han blev senere fundet død i et badekar i et luksushotel i Geneve.

Die Welt, 20 november: Ifølge en ekspert som deltager i efterforskningen af mordet på Uwe Barschel, peger nye oplysninger på at den israelske spiontjeneste Mossad har myrdet politikeren.

Det gådefulde tilfælde Uwe Barschel

En af de vigtigste eksperter i sagen om Uwe Barschel mistænker i en ny rapport den israelske hemmelige tjeneste Mossad for at have myrdet den tidligere præsident af delstaten Slesvig Holsten.

Data fra kemiske analyser stemmer detaljeret overens med forløbet af Barschels jordiske exit, som det er blevet beskrevet af den forhenværende Mossad-agent Victor Ostrovsky i en af sine bøger.

Den renommerede schweiziske toksikolog Professor Hans Brandenberger præsenterer disse indtil nu ikke offentliggjorte resultater i en eksklusiv artikel for 'Welt am Sonntag'.

I modsætning forklaringer fra andre teorier og formodninger, beskriver Ostrovsky et scenario, som er i forbavsende overensstemmelse med data fra den toksikologiske analyse, står der i rapporten.

Iøjnefaldende detaljer i Ostrovskys beretning, f.eks. den rectale tilførsel af beroligende midler, og de forskellige tidspunkter hvor han fik tilført medikamenter, afspejlede resultaterne af de fysiske undersøgelser, ifølge Brandenberger.

Det er første gang, at forskeren ytrer sig angående spørgsmålet om hvem der var gerningsmændene. Efter hans vurdering beviser toksikologiske undersøgelser af Barschels jordiske rester, at top CDU-politikeren hverken kan være død af selvmord eller af aktiv-dødshjælp.

'Resultaterne fra den kemiske analyse peger på et mord, hvorved man på grund af kompleksiteten af mordforløbet, må gå ud fra at dette er blevet sat i værk af et professionelt team, og ikke en enkeltperson.'

Den tidligere hovedansvarlig for efterforskningen i Barschel-sagen, Heinrich Wille, ser nu mistanken bekræftet om at den forhenværende ministerpræsident blev myrdet af et professionel killerkommando. 'Brandenbergers rapport indeholder nye oplysninger som bør efterprøves', sagde den forhenværende Chefanklager fra Lübeck til Welt am Sonntag'. Konkrete mistænkte er der dog ikke.

   
  Mossad Logo
By way of deception
 

Den tidligere Mossadagent Victor Ostrovsky hilste de nye resultater velkommen.

'Når en videnskabsmand bekræfter min fremstilling af sagen, er det glimrende. Men det overrasker ikke mig. Jeg ved jo at det skete på den måde', sagde Ostrovsky til Welt am Sonntag.

Forfatteren som indtil videre aldrig er blevet udspurgt officielt om det som skete i Geneve, erklærede sig ved samme lejlighed beredt til at svare på spørgsmål. 'Jeg står til hver en tid til disposition som vidne for den tyske justits, så længe jeg kan forblive i USA under afhøringen', således Ostrovski.

Våbenhandel mellem Israel og Iran

Som motiv for et mord på Uwe Barschel, anfører Ostrovsky at politikeren kendte alt til en hemmelig våbenhandel mellem Israel og Iran, som foregik via Slesvig Holstein. Han skulle dø, fordi han ville bryde sin tavshed.

Uwe Barschel blev den 11. oktober 1987 fundet død i et badekar i luksushotellet 'Beau Rivage' i Geneve.

Det ar kun få dage siden at han efter en affære om en smædekampagne mod sin politiske modstander Björn Engholm og et tabt parlamentsvalg, trådte tilbage som ministerpræsident.

Indtil nu er det aldrig blevet afsløret hvordan Barschel døde.

Du kan læse hele historien i Welt am Sonntag (på søndag den 21. nov)

Også flere detaljer, bl.a. om medicin i whiskeyflasker og våbenhandel i videoen nederst.

Kilde:

Welt online 20 november 2010 - Im Fall Barschel führt eine neue Spur zum Mossad (Dirk Banse und Lucas Wiegelmann)

ARD, 10. September 2007 - Der Tod von Uwe Barschel in Genf 1987 war kein Selbstmord
 

Kommentar:

Der er en hel stribe mord i Tyskland som anses for muligvis at være begået af Mossad, der i blandt FDP-politikerne Jürgen Möllemann, hvis faldskærm nægtede at folde sig ud, få dage efter en politisk skandale. Også her havde Israelerne et motiv: Möllemann havde sat sig op mod det jødiske overherredømme, og dyrkede bånd med Syrien og andre stater i Mellemøsten, noget som ikke er velset i de kredse. Også i tilfældet Jörg Haider (Østrig) var det både motiv for og mistanke mod Israelerne. Haiders tætteste rådgiver og ven, som var af jødisk herkomst blev afsløret som spion imod ham.

Relateret:

Balder Blog 23 august 2010 - Amerikansk forfatter J.P. Bellinger: Dariusz Ratajczak - polsk historiker - myrdet af Mossad?

Balder Blog 15 juni 2010 - Polen: Fængslet Mossadagent Uri Brodsky skal udleveres til Tyskland (Hvorefter tyskrene slap forbryderen fri, da der stort set er frit slag for Jøder i Tyskland, fordi, osv. osv.)

Balder Blog 4 april 2010 - Israel censurerer nyhed om Mossads morderbander - Israelsk journalist flygtet til England

Balder Blog 32 marts 2010 - London: Israel bliver nu formelt anklaget for Mossad-mord

Balder Blog 25 november 2009 - Israelsk politi arresterer mislykket Mossad terrorist

Balder Blog 6 december 2008 - Nyt i sagen om Jörg Haiders død: Nu har bilen alligevel ikke slået en koldbøtte

 


Print Post