Meningsmåling: 54% stemmer for SVP-forslag om automatisk udvisning af kriminelle fremmede

Det nationaltsindede Schweiziske anti-indvandringsparti Schweizerische Volkspartei (SVP) har produceret en provokerende anti-indvandringskampagne, hvor et foto af splitternøgne unge kvindelige modeller som vader ind i Züricher-Søen vises i kontrast med et billede af tørklædeklædte muhamedanske kvinder som bader i beskidt vand.

Fire nøgne schweiziske piger viser deres smukke hvide numser ved Züricher-Søen
 

Kampagnen har til formål at advare Schweizerne mod hvad der kan ske hvis landet accepterer mere indvandring.

Den bliver lanceret på et tidspunkt hvor Alpelandet gør sig klar til at stemme om i hvorvidt indvandrere som begår alvorlig kriminalitet skal udvises per automatik.

 
  Tabe din sikkerhed, tabe dit arbejde?
NEJ til
Schengen - SVP annonce

Online-kampagnen blev produceret af en regional afdeling fra det Schweiziske Folkeparti (SVP), det største parti i parlamentet, og landets største politiske kraft.

Det første billede forestiller fire unge smukke kvinder med sandkorn på de blottede baller, som holder hinanden i hånden mens de står i lavt vand i Züricher-Søen.

Det andet billede viser en gruppe ældre kvinder, formentlig Albanere eller Bosniere, som bærer tørklæde og står i det plumrede vand mens de ryger cigaretter. Dette billede repræsenterer en rædselsvision af Schweiz om tyve år.

En talskvinde for SVP fortalte Daily Telegraph at billederne er blevet fremstillet af partiaktivister i Wohlen, vest for Zürich, og at de ikke ville blive brugt i hele landet.

Schweiz afholder i næste uge en folkeafstemning, hvor vælgerne kan beslutte om i hvorvidt fremmede som har begået kriminalitet som mord, voldtægt, handel med narko og andre alvorlige forbrydelser bør deporteres.

Udvisnings-initiativet blev præsenteret af SVP, som har fået opbakning ved at advare mod de mange fremmede, som allerede på nuværende tidspunkt udgør en femtedel af den Schweiziske befolkning som tæller 7,7 millioner mennesker..

Tørklædeindsvøbte, fuld påklædte Muslammer ryger smøger mens de står i plummervand
Hvem vil du betjenes af, hvis du skulle blive indlagt på et sygehus eller plejehjem?
 

Meningsmåling: 54% for, 43% imod

 
  Åbne porten for misbrug? NEJ!
 

Nylige meningsmålinger viser at 54% af de schweiziske vælgere ville stemme for forslaget, mens kun 43% er imod.

Det føderale justitsministerium har advaret om at en ja-stemme den 28. november kunne bringe Schweiz i konflikt med 'internationale forpligtelser', så som den europæiske menneskerettighedskonvention, som forbyder diskrimination på baggrund af race, hudfarve, religion eller nationalitet.

Schweizerne var genstand for international opmærksomhed sidste år, da vælgerne støttede et forslag fra SVP om at forbyde bygning af minareter. Blandt andet jødiske grupper fra USA, Schweiz og Danmark var stærkt fortørnet.

De Schweiziske Jøder var især bange for at minaretforbuddet og fokuseringen på vestlige kristelige værdier, på sigt ville gå ud over Jøders ret til at kønslemlæste nyfødte drengebørn, og jøders ret til at fortsætte med den lidelsfulde aflivning af slagtedyr som er kendt som schæchtning (jødisk) eller halal (muhamedansk).

Partiet skabte også international opmærksomhed med en plakat der viser en gruppe hvide får, som sparker et sort får væk fra det schweiziske flag.

 

(Læg i øvrigt mærke til at der er forskel på om jeg skriver 'oversat fra', eller 'kilde'. Jeg har tilladt mig at ændre lidt på enkelte hadske formuleringer i den oprindelige artikel, og tilføjet lidt information, dog uden at det på nogen måder berører det faktiske indhold.)

Kilde:

The Telegraph 19 november 2010 - Anti-immigrant political party issues image of naked models (Nick Squires)

Relateret:

Balder Blog 22 maj 2009 - Schweiz - Jødisk kampagne mod blandede ægteskaber minder om mørke kapitler af historien (jødernes adskillelsespolitik i stærkt kontrast med deres multikulti-propaganda)

Balder Blog 15 december 2009 - Schweiz: Ny folkeafstemning om udvisning af kriminelle fremmede på vej

Balder Blog 10 december 2009 - Denmark: Jewish-Muslim network criticizes Swiss minaret ban Bent Melchior B'nai B'rith - Naveed Baig Minhaj ul-Quran

Jerusalem Post 5 december 2009 - Jewish groups back Muslims on minaret ban

Balder Blog 1 december 2009 - Minaretforbud i Schweiz: Venstreorienterede feminister stemte til højre!

Balder Blog 1 december 2009 - Schweiz: Anti-Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud

Balder Blog 29 oktober 2009 - Schweiz: Jødiske organisationer i krig med nationaltsindede om forbud mod minaretbyggeri


Print Post