Per Ørum Jørgensen
 
  Anja Von Roskilde
 
  'Julia Richwell' [prøv at google eller krak!]

(Video) Anja Bo's merkværdige interview med Kristendemokraten Per Ørum Jørgensen, manden som i sidste ende ville kunne sikre et flertal for V, O og k's omstridte udlændingepakke.

Et interview i en beskyldende tone, og til sidst en bemærkning om at det ville blive interessant at se hvad vælgerne (de rigtige kristne) ville sige til hans ukristelige handlinger. Anja Bo's version af tidligere tiders prædikanters trusler om død og helvede.

Mediekampagnen mod regeringen og Dansk Folkepartis udlændingeudspil og det gælder begge TV-kanalerne er øredøvende. I enhver mulig udsendelse slæbes gamle afdankede politiske moralryttere til skærmen for at overbevise danskerne om Dansk Folkepartis skammelige menneskesyn.

Anja Bo tog den et skridt videre i Deadline 17:00 den 17. november 2010. Efter den lange indledning (video 1 nederst) hvor alt der kan krybe og gå slæbes sammen til fordømmelseskoret, forhører Anja Bo Per Ørum Jørgensen om hans kristelige moral nu også kan leve med at han stemmer for den forhadte udlændingepakke.

Når hendes egne argumenter og de obligatoriske grimasser ikke ser ud til at ryste Per Ørum Jørgensen, indkalder hun nogle af 'de mange seere', som har skrevet om deres bekymringer til DR Deadline.

En anonym mandsperson, en 'Julia Richwell', og 'Anja fra Roskilde', dukker op på skærmen og forsøger ligeledes at påpege Per Ørum Jørgensens afvigelse fra den smalle rette vej lige direkte ud i Dansk Folkeparti's fordærv.

Julia Richwell:

Kære Per Ørum, jeg vil gerne spørge om hvorfor du ikke bruger dit mandat til at fordømme et uanstændigt menneskesyn, jeg tænker om det ikke er din pligt overfor dit kristne udgangspunkt, som politiker at holde fast ved et grundlæggende fair menneskesyn som ikke gør forskel på rig og fattig.

Er dette virkelig bare journalistik, og er jeg simpelthen alt for frygteligt forudindtaget, når jeg spørger om ikke dette interview på en offentligt betalt 'public servicekanal' overskrider én eller anden grænse?

Anonym mandsperson [se billede nederst]:

Hej, jeg læste for nogen tid siden i en kronik i Jyllands-Posten at du gerne ville rive regeringen ud af Pia Kjærsgaards hænder. Det synes jeg ikke stemmer særligt godt overens med din støtte for finansloven 2011. [?] fokuserer på stramning af familiesammenføringsreglerne. Synes du at du har lagt en linje for Kristendemokraterne der er i overensstemmelse med det værdigrundlag og menneskesyn der ligger i at være Kristen?

Anja fra Roskilde :

Kære Per Ørum, jeg vil gerne spørge dig om hvorfor du ikke bruger dit mandat til at fordømme et uanstændigt menneskesyn. Jeg tænker om det ikke er din pligt overfor dit kristne udgangspunkt som politiker at holde fast ved et grundlæggende fair menneskesyn det ikke gør forskel på rig og fattig.

Jeg har lagt det som egentlig er del 2 af Deadline-indslaget, interviewet med Per Ørum Jørgensen øverst.

Anja Bo prædiker moral overfor Kristendemokraternes Per Ørum Jørgensen (2 af 2)
 
DR's kampagne mod Udlændingepakken - Anja Bo - Deadline 17:00 17 november 2010 (1 af 2)
 

I denne første afdeling (ovenstående video) kan man se og høre Ib Terp, (Borgmester Brøndbyøster S), Leif Randeris, (indvandrerrådgivning Århus), Anker Jørgensen, Jytte Hilden, Ole Espersen, Poul Nyrup, etc.

 
  Anja Bo (læg mærke til de høje hæle!) Anonym kommentator - Per Ørum Jørgensen
   

Relateret:

Balder Blog 20 november 2010 - Anja Bo taler med Karen Hækkerup om ghetto, Vollsmose og Gellerup 

37grader 6 november 2010 - Den opdragende feminine mimik


Print Post