Anetta Kahane, stifter af 'Amadeu Antonio Foundation' i videointerview:

 

Indvandring er fremtiden, du kan ikke arbejde og eh leve i en globaliseret verden, midt i verden, i Europa uden indvandring og udenat flytte befolkningsgrupper, så man skal have en god indvandringspolitik i hele Europa, og vi ser at Europas historie, med sin lange historie af nationalisme og små lande nu er begyndt at gå i krise, så vi vil have brug for meget tid for at gøre det bedre, men man skal virkelig ændre indvandringspolitiken indenfor Europa.

Dette er meget vigtigt, man skal tilpasse uddannelsessystemet, og tilpasse selvforståelsen, vi er ikke længere kun hvide, kun polsk, eller kun portugisisk, eller kun tysk, det er multikulturelle steder i verden...

Oprindelsen af navnet på den jødiske stiftelse: Amadeu Antonio Kiowa var en indvandrer fra Angola, som angiveligt blev offer for racistisk vold i Tyskland.

Jewish activist Anetta Kahane wants to destroy Europe via non-European immigration
 

En interessant detalje: Amadeu Antonio Stiftelsen var medunderskriver på protesten mod DurbanII konferencen, hvor det ventedes at Israel vil blive dømt som en racistisk stat. Her har vi den klassiske zionistiske Jøde igen; ligesom Zionisten Barbara Lerner Spectre og Lena Posner støtter Anetta Kahane i lighed med en lang række andre zionistiske organisationer tilsyneladende ikke anti-racistiske tiltag vendt mod verdens førende apartheidsstat Israel. Annetta Kahane arbejdede tidligere som spion for den østtyske efterretningstjeneste STASI, under dæknavnet Victoria (Wikipedia)

Balder Blog 2 marts 2009 - Strange bedfellows - Protests against the Durban II conference

Balder.org - Durban II Conference Protests Led by Censorship Promoters (Who's behind the Durban 2 protests? Table with list of organizations and information)

Jødernes ledende rolle ved indførelse af multikultur

 

Den 20. september i år, kunne vi berette om den amerikanskfødte israelske statsborger, Jødinden Barbara Lerner Spectre, som har oprettet 'Paideia' instituttet i Sverige, som helt uden blusel vedgik Jødernes ledende rolle ved indvandring og indførelse af multikultur i Europa. De opsigtsvækkende udtalelser hvor Jødinden bekræftede de påstande som længe har været fremsat i patriotiske kredse; den organiserede Jødedom som også forfølger zionistiske mål spiller en enorm stor rolle ved afnationaliserings og globaliseringsprocesserne.

Udsendelsen med Barbara Lerner Spectre som blev vist i israelsk Tv, inspirerede den amerikanske menneskerettighedsforkæmper Dr. David Duke til en interessant video, hvori man også kan se interviewet med Barbara Lerner Spectre. Vil man se videoen med danske undertekster kan den ses her:

Balder Blog 20 september 2010 - Barbara Spectre - Israelsk Jødinde i Sverige: Jøder har ledende rolle ved Europas forvandling

Hvordan Zionister bruger Del og Hersk politik - Barbara Lerner Spectre Paideia - David Duke
 

Relateret:

Amadeu Antonio Stiftung - hjemmeside

Amadeu Antonio Foundation - English homepage

Balder Blog 20 september 2010 - Lena Posner: Sverigedemokrater ekstremt højreorienteret - forbandelse for lokale Jøder  

Balder Blog 20 september 2010 - Barbara Spectre - Israelsk Jødinde i Sverige: Jøder har ledende rolle ved Europas forvandling

Fact Fiction 16 november 2009 - Rote Stasi-Spitzelin Anetta Kahane legt “Studie” über Islamfeindlichkeit vor

Balder Blog 2 marts 2009 - Strange bedfellows - Protests against the Durban II conference

Balder.org - Durban II Conference Protests Led by Censorship Promoters (Who's behind the Durban 2 protests? Table with list of organizations and information)

Balderorg 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | England | France | Holland (Documentation)

 


Print Post