Anja Bo lægger ud: Kriminaliteten i Vollsmose og Gellerup er faldet

 
   
 
  Karen Hækkerup DF Socialdemokratiet

Deadline 17:00 20 oktober 2010

Politidirektør Jørgen Ilum fra Østjyllands politi og Poul Løhde politidirektør på Fyn bakker Anja op med statistikker over anmeldelser.

Set i lyset af en situation hvor man alligevel ikke kan regne med politiets hjælp, kunne det jo være at folk ikke synes det kan betale sig, og hvad er værre, at det kan være forbundet med stor fare at melde nogen til politiet.

Det er jo ikke første gang navne på anmeldere finder vej til de kriminelle miljøer.

Så hvis bare muhammedanerne truer overbevisende nok, kan vi måske endda få hele ghetto-kriminaliteten til at forsvinde fra statistikkerne.

Men Karen Hækkerup, retspolitisk ordfører for Socialdemokratiet faldt ikke for de billige tricks.

Anja Bo virker bestemt ikke som en neutral journalist, men udstiller tydeligt sin modvilje mod det faktum at nogle af Socialdemokraterne, her Karen Hækkerup, er begyndt at anerkende de enorme problemer som er forbundet med den muslimske indvandring og multikultiideologien. (fortsættes)

Deadline 20 oktober 2010 - Anja Bo, Karen Hækkerup, Jørgen Ilum;
Poul Løhde, Julius Gotthardt Møller, Clara Dalsgaard Hansen
 

Børn misbruges på det groveste, når DR. finder nogle elever som gerne vil sige hvad DR mener burde være den generelle holdning blandt skoleelver.

Københavns Ungdomsskole: Julius Gotthardt Møller, Clara Dalsgaard Hansen.

Anja Bo - begejstret (Thomas Vinterberg) Anja Bo - misbilligende (Karen Hækkerup)
   

Men Karen Hækkerup lod sig ikke formilde af propagandatrikket med at bruge nogle uskyldige små børn, og svarede kontant på de velinstuderede spørgsmål.

At Anja Bo trak på hele sit store grimasse-register kunne hverken gøre fra eller til.

Kun Line Geertsen kan se mere fordømmende ud. I stor kontrast med Anja Bos forkrampede mimik under samtalen med Karen Hækkerup, stod hendes lige så synlige begejstring for den unge godt udseende filminstruktør Thomas Vinterberg, i et klip som gik forud for seancen om ghettoproblemerne.

Tænk sig hvis Karen Hækkerups svar virkeligt var udtryk for en eventuel kommende socialdemokratisk indvandringspolitik...

Stakkels Karen; nu også rost på højreorienteret hjemmeside....

Relateret:

Balder Blog 9 oktober 2010 - Vollsmose: Enhedslistens kandidat Ryan Ra Ranunkel Olesen: Bølge af racistiske overfald på danskere


Print Post