Den meget tiltalende ganske jævne Brite, som først bedyrer at han skam elsker og spiser kød, bruger tre kvart af videoen på at fortælle, inden han slutter med nogle alvorlige advarsler for folk med sarte maver.

Undertegnede har efterhånden set masser af den slags, og er ikke ukendt med at hugge hoved af en høne eller to. Men denne gang holdt jeg det for set efter de første minutter af grusomhederne.

Men alle som ikke har set det bør tvinge sig selv til at holde ud. Det kan ikke passe at dette ekstra dyrplageri som foregår oven i det i forvejen eksisterende dyrplageri skal have lov til fortsat at finde sted i et civiliseret vestligt samfund med henvisning til religion.

Derudover er det en ekstra hån, at vi ikke ritualt-interesserede forbrugere bliver påduttet disse produkter uden nogen mulighed for at sige fra.

Måske burde en kristen eller ateistisk organisation starte en retssag om den religiøse frihed det må være, at ville undgå at deltage i andre religioners blodritualer.

 

Advarsel; chokerende billeder 6 minutter ind i videoen
Halalslagtningens realiteter i Storbritannien
 
 

Schaektning - Shæchtning etc. jødisk ritualslagtning: En ko der har fået halsen skåret over og luftrøreret revet ud, rejser sig brølende op og går selv til udgangen; den er langt fra død i nu..Video Download for gnidningsløs afspilning [Mpeg 18 MB].
 
Hvert år ofrer Jøder 50.000 kyllinger i voodoo-ritual i én by i USA
Det jødiske Kapparot ritual
 
Halal Slaughter - with sound
 

Relateret:

Balder Blog 1 juli 2011 - Holland: Jøder fordømmer forbud mod ubedøvet slagtning som nazi-forfølgelse

Balder Blog 3 maj 2011 - Britiske Jøder i kamp mod EU: Varedeklaration om anvendt slagtemetode stigmatiserer Jøder (Ingen varedeklaration angående kosher og halal!)

Balder Blog 29 maj 2010 - New Zealand forbyder schæchtning; jødisk ritual-slagtning - Jøder raser + Australien overvejer at tillade kvindelig omskæring (kønslemlæstelse i multikultens navn)

Balder Blog 19 december 2010 - USA: Protester mod Jøders årligt tilbagevendende Yom Kippur Kaparot kyllingemassakre

Balder Blog 16 september 2010 - Holland: Slut med svinekød til politiet; nu kun halal

Balder Blog 7 december 2009 - USA lovforslag: Omskæringslobbyen vil rutinemæssigt omskære alle amerikanske drenge

Balder Blog 4 december 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden

Balder Blog 3 december 2008 - Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab

Balder Blog 19 november 2008 - Hollandsk video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised? + Video Martin Krasnik forsvarer kønslemlæstelse i Deadline

Balder Blog 17 november 2008 - Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn (Her også en oversigt med links til blogs der omtaler problematikken)

Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Ritual omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes


Print Post