USA's sikkerhedsrådgiver James Jones: Terroradvarsel mod Europa var politisk stunt - (Kopp)

Kopp Nachrichten 11 oktober 2010:

Russisk forfatter Smolin: Mozart myrdet af frimurere, hoffet og kleresiet | Sejr til det nationaltsindede FPÖ i Østrig 27 % | Thilo Sarrazin | Tyskerne vil ikke have Tyrkiet i EU, og et stort flertal tror ikke Muslimer kan integrere. Flere undersøgelser citeres. Også flertal mod ligestilling for Islam.

Proces mod EU godkendt Prof. Schachtschneider mener EU finansierede hjælpepakker er ulovlige.

Afgående amerikanske sikkerhedsrådgiver James Jones tilstår: Terroradvarsel til Europa var stunt for at styrke europæernes engagement i 'krigen mod terror'.

Den russiske forfatter Smolin har til bog 'Geni og Forbrydelse' haft adgang til hidtil upubliceret materiale om Mozart, derunder også en hårlok fra komponisten, som han fik det russiske akademi for naturvidenskaber til at undersøge.

Mozart myrdet af frimurere, Kejserens hof og det katolske præsteskab skulle også være indblandet.

Operaen 'Tryllefløjten' [Die Zauberflöte] skulle have været rubriceret som er revolutionært og politisk manifest.

Mozart, som selv var frimurer, skulle være blevet forgiftet gennem længere tid. Han var blevet for farlig på grund af sin kritiske ånd, og sin skarpe tunge.

Hør det hele fra Eva Hermanns mund:

Kopp Nachrichten 11 oktober 2010
 

Relateret:

Ulfkotte: Israelske sikkerhedstjenester og mange andre tror ikke på terroradvarslen, og Frankrig slår bevidst igen med en advarsel mod terrorfare i England, 'især på steder som bliver besøgt af turister', advarede det franske udenrigsministerium.

Kopp Verlag 6 oktober 2010 - Udo Ulfkotte - Nur heiße Luft? Die jüngste Terrorwarnung der Obama-Regierung

 


Print Post