Ahrendtsen og Anker Boye støtter nazipolitik
   
 
  Ryan Ra Ranunkel Olesen - Enhedslisten

(5 videoer) Katten er ude af sækken. Selv Enhedslistens kandidat Ra Ranunkel Olesen som er ansat ved Odense Kommune som formand for samarbejdsrådet i Vollsmose råber nu vagt i gevær.

Opdatering: Aktuelt - Valgvideo fra Alex Ahrendtsen (DF) dæmoniseret på TV2 Fyn - Se den her
Apropos valg: En stemme på Alex Ahrendtsen er støtte til borgmester Socialdemokraten Anker Boyes totalitære nynazistiske rygeforbud for kommunens medarbejdere!

Det er aldrig folk af anden etnisk herkomst end dansk hvis biler bliver brændt af eller er ofre for overfald.

Hør Enhedslistens kandidat berette om den grusomme sandhed.

Som Uriasposten nævner, er overfaldene som især begås af Somaliere og Palæstinenserne ifølge Ra Ranunkel Olesen en reaktion på DF'ere og racister, som de seneste år har sagt deres meninger højt.

Ja det lyder nu meget politisk korrekt. Men for en gangs skyld skal jeg komme her med en lille undskyldning for enhedslisten-medlemmet. Først og fremmest skal Ra Ranunkel Olesen roses for at fortælle sandheden. At han derefter pipper lidt om danske racister og DF'ere var nok nødvendigt for at overbevise Enhedslistenfolkene at han skam stadigvæk er 'på den rigtige side'.

Og hvis man går i dybden med udtalelsen, så siger han jo ikke noget forkert, og det er vel op til den enkelte om det skal forstås som en undskyldning for de mellemøstlige voldsbøllers vold og ballade eller ej.

Så bær over med Ra Ranunkel Olesens lille politisk korrekte afladsøvelse!

Ra Ranunkel Olesen må ikke sige sandheden om Vollsmose mener Mahmoud Daoud
 

Formanden for integrationsrådet Mahmoud Daoud langer nu ud efter formanden for samarbejdsrådet i Vollsmose; Ra Ranunkel Olesen. Han skaber mere splid end samarbejde, lyder kritikken.

Og formanden for samarbejdsrådet, han fik da også en hård behandling i dag...

Ra Ranunkel Olesen siget åbent at Somaliere og Palæstinensere er de værste af voldsbøllerne i den odenseanske indvandrergetto Vollsmose.

Danskeres biler brændes af, danskere overfaldes, trues forhånes, mens det sjældent overgår mørklødede fremmede.

Er det ikke racisme? Ra Ranunkel Olesen, som sidste gang stillede op for Enhedslisten i Odense, mener der kan være noget om det, men journalisterne fra TV2 var tilsyneladende ikke meget for at bryde vanens magt, som dikterer at danskerne er racisterne og indvandrerne ofrene.

TV2 9 september 2010

Racistisk vold mod danskere i Vollsmose - Ra Ranunkel Olesen | Problem? Se på Vimeo
Kommunens (nu fhv.) formand for samarbejdsrådet i Vollsmose og kandidat for Enhedslisten taler ud
 
Uro er etnisk betinget - Ra Ranunkel Olesen og John Jacobsen (Fyens Politi) Problem? Se på Vimeo
En del af uroen i Odense-bydelen Vollsmose bunder i en etnisk konflikt. Ifølge politiet er der en række unge af udenlandsk herkomst, som ikke bryder sig om etniske danskere.
 
Ghetto-vold mod danskere - Vollsmose - Ra Ranunkel Olesen - danskersvin, stikkersvin, du skal dø

DR TV avisen 11 september 2010 - Vært Klaus Bundgaard Povlsen Problem
? Se på Vimeo
Andre medvirkende: Naser Khader, Morten Østergaard (Radikal!), Kristian Thulesen Dahl
 

Politiken skriver blandt andet:

»Hvis man ikke passer på, kan det ende i en etnisk konflikt. Det, det konkret handler om, er, at en gruppe af somaliske knægte igen og igen overfalder 'hvide' danskere«, siger Ra Ranunkel.

Forstår godt had mod danskere

Han har tidligere været stillet op til kommunalvalg for Enhedslisten og mener generelt, at der er problemer med racisme i Danmark, blandt andet foranlediget af mange år med Dansk Folkeparti som regeringens sekundanter.

Men han mener også, at en art racisme virker den anden vej i Vollsmose for tiden.

»Der er et stigende antal overfald på danskere, begået af unge af anden etnisk oprindelse«, siger formanden, som især kender udviklingen fra stamklientellet på et værtshus i bydelen.

»De (etniske danskere, red.) kommer på et værtshus og drikker sig fulde, og så bliver de spyttet på, råbt efter og hånet, og nu bliver de så også overfaldet og frarøvet deres ting. Det ser ud for mig, som om de er trængte for øjeblikket«, siger Ra Ranunkel.

Han kan godt sætte sig ind i vreden mod danskere, men mener, den er rettet det forkerte sted hen.

»Jeg forstår jo godt, at der er et stigende had mod danskerne. Det er bare de forkerte danskere, de hader. For dem, der bor herude, er simpelthen mennesker, som ikke har det særligt godt«, siger samarbejdsrådets formand.

Politiken 8 oktober 2010 - Vollsmose-beboere er uenige om etnisk konflikt (Andreas Lindquist)


Relateret:

Uriasposten 10 oktober 2010 - Enhedslistens Ra Ranunkel: Hvor er de nu, dem jeg har støttet i kampen mod diskrimination? Under kommentarerne se: Gertrud skriver i tråden og 'kommentar til eget opslag på facebook i fredags'.

Uriasposten 9 oktober 2010 - Enhedslistens Ra Ranunkel chikaneret med stenkast under TV2 Fyn-interview: ‘Skide danskere’

Hodjaernes Blog 9 oktober 2010 - Ra Ranunkel fra Enhedslisten i et FANTASTISK TV2-klip!!!

Snaphanen 9 oktober 2010 - Politikernes Catch-22

Uriasposten 8 oktober 2010 - Vollsmose: Overfald og bilbrande “er bevidst rettet mod danskere” (og det er DF’s skyld)

Islam in Europe 8 0ktober 2010 - Odense Danes persecuted in Vollsmose


Print Post