I en tråd hvor snakken var kommet på racisme skrev jeg følgende indlæg:
(Fyens Stiftstidende Indland/Fyn: Indvandrere trues af nazister)

14:56 29-06-2006
Jon til Danske-A: "Og lad nu den racesnak ligge. Det er så gu' da ligemeget med farve og facon."

Balder: Eller også skulle vi netop tage den snak, i stedet for at være så bange for den.

Om vi vil eller ej, inddrages "racisme" konstant i debatten, også hvor det ikke er særligt velanbragt. Desuden er de såkaldte "anti-racistiske medier" dem der i stort målestok selv er racistiske, som Danske A og andre også har bemærket, bl.a. ved konstant at promovere blandede forhold (mest farvede hanner & hvide hunner). Desuden er der en konstant kredsen rund personer med en anden hudfarve, og det ser ud til at der føres en racistisk ansættelsespolitik, hvor hudfarven spiller en vigtig rolle.

Sorte Rap fascister, ofte med hadefulde og voldelige budskaber fremstilles konstant som potente idoler omgivet af storbarmede blondinner der udfylder rollen som villigt hvidt bollekvæg.

Derfor lad os endelig debattere racisme på en fornuftig basis.

Jeg mener det er det rene idioti at ville påstå at det racemæssige ikke også er en vigtig faktor for et folks identitet.

Det kan der nævnes mange eksempler på.

Det er også evolutionens første og vigtigste lov at ethvert individ er interesseret i at sprede sine egne, or dermed gruppens gener. Om vi vil eller ej, så er vi påvirket af vores biologi. Nu mener jeg ikke at "evolutionen" eller darwinismen er nogen guder eller absolutter, men trods alle vores bestræbelser for at komme til Mars og længere ud i universet, er en stor og vigtig del af os alle sammen stadigvæk den forholdsvis jordbundne biologi.

Blot at lukke øjnene, og sige at al snak om race er irrelevant, og værre i nu; at man slet ikke må snakke om det, er strudsepolitik.

Danskerne blev i sin tid ikke spurgt om de ville have alle disse indvandrere der nu former omdrejningspunktet i en stor del af vore debatter og nyheder.

Fejlen må ikke gentages, denne gang er man nødt til at tale med danskerne om hvad der kan ligge i vente, og om vi vil affinde os med de demografiske forudsigelser der ligger på bordet i dag, eller om vi vil forsøge at gøre noget imod det, og hvordan.

Der er mange aspekter involveret i disse udsigter, kulturelle så vel som racemæssige.

Det er kompliceret, og der er mange afvejninger og prioriteter.

Ved ikke at tage denne diskussion, overlader vi banen til dem med de meget forenklede meninger og løsninger.

Ikke mindst til dem der dyrker racerenheds-ideologi og er villige til at sætte alt andet til side for at opnå et utopia som jeg lige så lidt ville bryde mig om at leve i, som jeg ville bryde mig om at leve i dèt multikulturelle samfund, der er mål for den kulturradikale elite der har bragt os så langt at disse overvejelser er ved at blive så pinlig aktuelle som de er i dag.

Hvad er diskrimination, race, racisme, racebevidsthed og hvem praktiserer det, hvordan og hvorfor?

Bliv en smule klogere ved at læse her: Racisme og kampen mod indvandringen

 

Mere raceskriveri i en "Plant et flag i Krøyers Have" tråden på Fyens Stiftstidende

Men av! Nu er mit indlæg derfra også fjernet, efter at det har fået lov til at ligge der indtil i dag.

Heldigvis har jeg da en kopi, det kommer her:


 

09:25 27-06-2006

Indledningen er et citat fra 204 Re: det er tilladt:

"et barn bliver født med den hudfarve, som det skal have ud fra biologiske fakta, og det bliver ikke født med nogen viden eller kulturforståelse,..."

Ja det er den fremherskende teori, og uden at tage stilling til om den er rigtig eller forkert, er det dog kun en teori.

En teori der passer som fod i hose til den kulturradikale verdensopfattelse. En opfattelse der indebærer at folk kan og skal opdrages til "de rigtige holdninger".

Lige som kommunismen, der også forsøgte at få kappet folkets bånd til nation, slægt og tradition. I de mest ekstrem former af kommunismen blev selv familiemæssige bånd set som en hindring for fremkomsten af det ideelle socialistiske menneske, og som hos Tvind og diverse andre sekter så man endda det specielle bånd mellem kærester som en trussel mod "fællesskabet". Således opfordrede man i mange kommunistiske stater børn til at angive deres egne forældre.

I et TV program sendt i sidste uge kunne vi se hvordan venstreorienterede bevidst indoktrinerede børn fra børnehavealderen med marxistiske læresætninger, og sågar havde gang i en hitlerjugend lignende kamptræning til de små.

Det at den ovennævnte teori er skræddersyet til de kulturradikale idealer har også medvirket at seriøs forskning omkring dette emne har været tabuiseret gennem mange år.

Hunderacerne er f.eks. alle sammen del af arten canis familiaris (tamhunden), dog bliver de født med vidt forskelligt temperament.

Det er slet ikke usandsynligt at arvelige faktorer hos mennesker også i mere eller mindre grad afspejles i kulturen og omvendt.

Dette er et synspunkt der er vidt udbredt hos mange folkeslag og befolkningsgrupper, ja det er lige før man kunne sige at det er ret universelt, i hvert fald når man ser hvor alvorligt giftermål blev taget af de højere sociale klasser og kongehusene.

Overrabbiner Bent Lexner f.eks. er kommet frem med synspunkter der bekræfter at denne tankegang på ingen måde er forbeholdt afsporede videnskabsmænd, racistiske danskere eller politiske ekstremister, men også er del af i hvert fald én af de tre monoteistiske religioner.

Lexner forklarer hvorfor en kvinde der vil konvertere til Jødedommen skal gennem en lang og besværlig procedure modtage belæringer osv., mens en kvinde der kan bevise at hendes oldemor var Jøde stort set kan blive konverteret rent administrativt på stedet. Det er Lexners erfaring, at mennesker der har "jødisk blod", altså en genetisk tilknytning til det jødiske folk har nemmere ved at blive "rigtige Jøder". (www.religion.dk)

Hvad angår adoptivbørn, så bliver det mere og mere tydeligt de senere år, at deres biologiske ophav er ret vigtigt form dem, og nogle har identitetsproblemer, der også kan have med deres udseende at gøre.

Den kulturradikale løsning på det sidste problem er vel bare at vi skal importere nogle flere fremmede af hver race så ingen skal føle sig alene, kunne jeg tænke mig.

Prins Joachim giftede sig med en kvart (eller var det ottendels) kineser. Fint alle er glade. Men hvad ville Danmarks befolkning sige til evt. at få en negerdronning?

Jeg tror nok instinktet i mange danskere automatisk ville give anledning til selvransagelse..

De kulturradikale og venstrefløjen, for så vidt det ikke er det samme, har i mange år forsøgt at "svine indvandringsmodstanderne til" med en masse snak om racisme, uden at der egentlig var hold i påstanden.

I processen har den kulturradikale fløj i det mindste haft den succes, at hele folkestammer har bedyret deres "afstandstagen fra racisme", inklusiv langt største parten af indvandringsmodstanderne.

Men ved et nærmere eftersyn falder de kulturradikale argumenter, der fordømmer at man giver de genetiske aspekter af vores identitet nogen som helst form for legitimitet, til jorden med lige så stort et brag som resten af den kulturradikale utopi.

De kulturradikale er begejstret for "multikultur", men multikultur vil per definition inkludere kulturer der tillægger den biologiske afstamning (racen) eller religionen en større eller mindre betydning.


Jeg har desværre ikke kopier af de andre indlæg der er blevet slettet samtidigt med, og kender heller ikke begrundelsen for sletningen.

Hvis jeg måske ufortjent antager at det var mine indlæg der har fremkaldt censuren fra Fyens Stiftstidendes side, må konklusionen være at mine indlæg der åbenbart bryder nogle tabuerer, indeholder så meget sund fornuft, at man tilsyneladende ikke regner med atdebatdeltagere der måtte have en anden mening ville kunne argumentere overbevisende nok imod det der bliver sagt i indlægget.

Så meget for ytringsfriheden... Det er åbenbart ikke kun den såkaldte profet muhammed der har krav på særlig beskyttelse og respekt, men også de vidt udbredte myter og fordomme som de bl.a. de kulturradikale lever højt på. Der er åbenbart lang vej at gå før ordet ytringsfrihed i Danmark er mere end en hypotetisk størrelse.

Balder


Abdallah Andersen

Læg i øvrigt mærke til indlæggene på Fyens Stiftstidendes netdebat fra den danske konvertit Abdallah, der udover at svine danske fædrelandskærlige til også er i stand til at rapportere fyldestgørende på en international islamisk hjemmeside. Nogle opfatter det som om Abdallah lister en række navne som kandidater for potentielle ofre for islamiske gengældeseangreb, men jeg takker ham i stedet for at have lavet en rimelig oversigt på engelsk over danske politiske forhold. Noget der undrer mig er antallet af stavefejl der svinger meget fra indlæg til indlæg, det kunne tyde på at der er flere end ham selv involveret i skriverierne. Islamic World Net: Some news from Denmark

Abdallah er i øvrigt en uvelkommen men hyppig "gæst" på Frit-Danmarks Debatforum. Det er i øvrigt Frit-Danmark der har fundet frem til Abdallahs udfoldelser i den islamiske verden... Jeg må dog tilføje, at jeg ønsker ytringsfrihed også for Abdallah, og hvis jeg skal lede efter grove løgne i hans fremstilling af sagen, så når jeg indtil videre kun til udokumenterede påstande om den ene eller den andens påståede racistiske eller nazistiske sindelag. Det opfatter jeg som fornærmelser, men så længe det ikke fremsættes offentligt i Danmark mod navngivne personer, så kan jeg da også godt leve med det, lige som Abdallah må leve med at jeg kalder den såkaldte profet muhammed for en slyngel.

Når jeg hører navnet Abdallah, kommer jeg til at tænke på en vis Hakam Adbel Andersen der en gang skrev et læserbrev i Fyens Stiftstidende som jeg svarede på med et læserbrev der kan læses her. Det var bl.a. citater fra mit læserbrev, der senere var at finde på den dødsliste over "Fjender af Islam", der indeholdt opfordringer til hævn overfor 10 personer; mest læserbrevskribenter som Alex Ahrendtsen, Carsten Ringsmose, Michael Ellegaard, mig selv og nogle andre, som politiet fjernede fra en opgang i Bøgeparken november 2005. Soldebat: Dødstrusler mod Islamkritiske kommunalpolitikere

 


Print Post
Posted af Balder 29 Jun 2006 under Ytringsfrihed | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |