Det er ikke kun i Sverige at man med udemokratiske metoder forsøger at holde nationalisterne ude...

Der er valg i Ungarn den 3. oktober
 

Budapest, Ungarn - Ungarns højesteret oprethold i torsdags en beslutning af Den Nationale Valgkomité, som tvinger det statslige radio og TV til at bringe Jobbiks valgvideo, som refererer til 'Sigøjner-forbrydere'.

 
  Jobbik politiker i nationaldragt i Parlament

Det kan godt være at nogle har fået et indtryk af, at det ungarske nationaltsindede parti Jobbik er en slags retro-organisation, fordi man har set billeder af medlemmer i nationaldragt og af 'Magyar Garda', den Ungarske Garde i uniformer.

Men der er ikke noget 'retro' over partiets repræsentanter, og slet ikke over Jobbiks meget professionelt producerede valgvideoer.

Her er to korte valgvideoer, hvoraf nr. 2 muligvis skal ses på YouTube på grund af EMIs musikrettigheder, da der bruges et klip fra Abbas 'Rich Man's World'.

 

Jobbik Valgvideo - Parasitter får smæk..
 
Jobbik Valgvideo 2 - Jobbik bulldozer skubber de rige svin ud over kanten | YouTube
 

Man må sige at ABBA er blevet populær hos de nationaltsindede. Senest var der protester fra de svenske popmusikere mod at et af deres numre blev brugt af Dansk Folkeparti.

Kilder:

Hungarian Ambiance 23 september 2010 - Jobbik campaign film that the Hungarian Television and the “official” media refused to air

Kuruc 30 september 2009 Google Translation - Victory: the truth that the Supreme Court Jobbik commercials Case

Relateret:

Balder Blog 25 september 2010 - Ungarn: Jobbik Nationalister vil straffe benægtelse af sigøjner-kriminalitet


Print Post