Politisk ukorrekt historiker sætter moralsk dillemma på den internationale dagsorden

 
  Al Krema Wurst udsolgt i dag...
(pølsebod i Auschwitz)
  Nedunder: Mindetavler i Auschwitz
 
  fire millioner - nu nedsat til
 
  halvanden millioner - (nu 1,1 mil)
 

Ja, man skulle næsten ikke tro det, men de meget udskældte 'historiske revisionister'; en betegnelse som ofte bruges når man vil angive at vedkommende historiker er i opposition til dominerende opfattelser på området, har en del mere indflydelse på de mere politisk korrekte omgivelser end man umiddelbart skulle tro..

Således ændrede man efter processen mod Ernst Zündel i Canada, hvor nogle i konforme kredse højtrespekterede jødiske historikere, derunder Raul Hilberg, og den arkitekturhistorisk uddannede 'holocaust ekspert' Robert Jan Van Pelt mere eller mindre blev klædt af i retten, inskriptionerne på mindestenene i den forhenværende tyske arbejdslejr Auschwitz, således at der nu ikke længere stod at der her blev dræbt fire (4) millioner, men nu halvanden (1½) million mennesker 'mest Jøder' mellem 1940 og 1945.

Senere bliv dette 'officielle tal' nedsat til halvanden, derefter til 1,1 million, og nu mener de fleste vist at antallet af ofre i Auschwitz var endnu lavere (ifølge Røde Kors og ved domsafsigelsen i Auschwitzprocessen i 1948 er der tale om 300.000). Er det mon kun i det politisk ukorrekte og frihedselskende Danmark at nedskrivningen også trækkes fra det anslåede totale offertal? Dette ville give fængsel i Tyskland...

Selvfølgelig blev Ernst Zündel ikke krediteret for den epokegørende revisionisme som nedskrivning af offertallet med to og en halv (2½) millioner (62,5 %) naturligvis udgør, en ændring som udsprang direkte af den revisionistiske kritik, selv om det selvfølgelig ihærdigt benægtes.

En del andre 'misforståelser' blev efterhånden også rettet rund omkring, ikke så meget af lyst til at opgive de gode propagandahistorier, men mest 'fordi det kunne give revisionisterne vind i sejlene'.

Nu er Berlingske Tidendes lille revisionist-inspirerede artikel knap så revolutionerende, men det er dog et skridt i den rigtige retning, at man faktisk lytter til de, af den vestlige pendent til det islamiske kyskhedspoliti i Iran så udskældte kapaciteter.

Maske skribenten Jan Hedegaard husker sine gode stunder med 'Hitler's War', eller 'Nuremberg, the Last Battle'?

Vi vil nok aldrig få det at vide, hvilket sikkert gavner Jan Hedegaards karriere på længere sigt, og må så nøjes med at konstatere at han er i stand til at lade sig inspirere af moralske overvejelser fra en 'dømt holocaustbenægter', når bare moralen er god, og det mener jeg er prisværdigt.

Sagen begyndte da den verdensberømte historiker David Irving annoncerede at han udbød guidede rundrejser til historiske steder i Tyskland og Østeuropa, såsom Auschwitz, Treblinka, Sobibor, Hitlers 'Wolfsschantz, etc..

Da de forventelige højlydte protester og klagesange fra de traditionelle fjender af ytringsfriheden og hadske artikler fra bladsmørere som ved 'på hvilken side deres brød er smurt', for nu at bruge en direkte oversættelse af et engelsk udtryk, begyndte at dukke op i pressen, gorde historikeren opmærksom på at 'mindestedet' Auschwitz bliver drevet som en kommerciel forlystelsespark med pølsevogne, souvenirbutikker og højtrystede hel og halvfulde turister, samt pakkerejser med besøg på stripklubber på programmet. (Som en god ven en gang bemærkede, er jeg ingen Hemmingway.)

Corriere della Sera Journalist Luigi Ofeddu listens as Polish TV team interviews
David Irving at Hitler's Headquarters, The Wolf's Lair
 

Og se, selv i lille Danmark er man ikke for højrøvet til at tage imod god inspiration fra én af Gallileos og Kurt Westergaards lidelsesfæller. Du ved, ham hvis ret til ytringsfrihed vi alle sammen 'er parate til at dø for', selv om vi er nødt til at bevidne i offentligheden at hans teorier svarer til dem som bliver fremført af 'Flat Earth Society', og de lige så åndsvage [ironisk] klimabenægteres ditto...

Historisk rundvisning i Hitlers gamle bunkere med David Irving som guide - en minde for livet
 

Jeg synes bare det havde været mere elegant med en lille henvisning til manden som rettede verdens opmærksomhed mod de forlystelsesmuligheder, som kan gøre selv en tur til et sådant morbid sted som Auschwitz,til noget man ikke kun ser tilbage på med forfærdelse og gru, men med minder om en inspirerende aften, en lille hovedpine og måske et udbrud af klamydia.

Denne lille forglemmelse er der hermed rettet op på.

Relateret (med nogle lidt tilfældigt udvalgte links):

Balder Blog 28 oktober 2012 - Tyskland: David Irving får medhold i klage mod BRD - Indrejseforbud ophæves

Balder Blog 2 juli 2012 - Israel: 300 ‘overlevende’ dystede om titlen »Miss Holocaust-overlevende 2012«

Balder Blog 13 november 2011 - Tysk historiker: David Irvings forskning uundværlig for ny Rommel film

I Storbritannien har det givet anledning til vrede og afsky, at polterabend-deltagere har Auschwitz på samme program som pub-crawl og striptease [..] Myndighederne i Krakow har nedlagt forbud mod at polterabend-deltagere bærer kilt, fordi de uafladeligt blotter sig og at små selskaber er dukket op i Auschwitz med T-shirts påtrykt tekster som "Warsaw, Krakow, Auschwitz - 2009".
Berlingske Rejse 27 september 2010 - Polterabend med strip og Auschwitz (Jan Hedegaard)

Balder Blog 27 september 2010 - Flemming Rose i blændende form - Debat med krænkelses-fundamentalisten Henning Koch (Flemming Roses revisionistiske opdagelser)

Balder Blog 31 mars 2007 - Jylland’s Posten Editor Flemming Rose's Slightly Crippled Plea for Freedom of Speech

David Irving: A Radical's Diary - his controversial guided tour of the historic Polish sites and the violent global press campaign against it

Daily Mail gets wrong end of stick: 'Hitler was a great man,' claims David Irving on his Nazi death camp tour [just about every word in the article is mistranslated or a lie]

Der Tagesspiegel, Germany: Irving reist zu Gedenkstätten in Polen: Foiled Jewish protest organiser whines, "Irvings Programm ist nach offensichtlichen Falschinformationen undurchschaubar geworden"

Australia News: Travel agents in Britain are offering stag parties a pub crawl and a visit to a strip club, followed by a tour of the Auschwitz concentration camp

Polish TVN24 interview with Mr Irving at Hitler's HQ |

Daily Telegraph: He brands critics as "little Nazis of whom Hitler would be proud" - Polish-Jewish group begins legal action to silence him- (Irving: the usual Nazi tactics)

AFP: Historian Irving says Auschwitz site is like "Disney" - ouch, that hurts | The Australian | Sydney Morning Herald | Pakistan Observer

Jewish Telegraph Agency: Irving -Auschwitz is "Disney-style" tourist spot | FLASHBACK: In 1995 the lying JTA also accused Mr Irving of complicity in the Oklahoma City bombing - and see below

Predictable: Jewish body and Gable's "Searchlight" calls for ban on David Irving trip to Nazi death camp | Facts on his "Searchlight" gang

 
  Guy Walters

Guy Walters is the author of nine books, which include four wartime thrillers and the critically acclaimed histories Hunting Evil and Berlin Games. Frustrated at the enormous amount of junk history around, Guy sees it as his personal mission to wage war on ignorance and misconceptions about the past. His website is www.guywalters.com.

Guy Walters finds nothing to complain about in Mr Irving's tour of Himmler's Reinhardt Camps

Balder Blog 20 juli 2009 - England: Ny bog af Guy Walters afslører Simon Wiesenthal som patologisk løgnhals

Mange flere links til den enorme verdensomspændende pressedækning på David Irvings hjemmeside:

Focal Point Publications - David Irving's newsletter Action Report Online

Stop Misbrug af Holocaust

Med klip fra den danske 'debat' - For uforstyret afspilning uden hakkeri; download her

 


Print Post