'Den politisk korrekte offentlige debat i Ungarn har i årtier forhindret en løsning på problemerne'

 
  Sigøjner - Zigeuner - Roma

Det fædrelandskærlige Jobbikparti har foreslået en lov der ville gøre benægtelse af 'iboende kriminalitet' hos landets Sigøjnere, som også går under den politisk korrekte betegnelse 'Romaer', strafbar med op mod tre år i fængsel, og fem for politikere og andre offentlige personer.

Et udkast af lovforslaget til en ændring af straffeloven blev i mandags præsenteret for parlamentet.

Én af de tre forslagsstillere Jobbiks János Volner, sagde i onsdags til journalister at formålet var at sikre at der kommer 'en ærlig debat' om visse emner, 'for eksempel om spørgsmålet angående sigøjnerkriminalitet, som det for tiden sker i Frankrig og Italien'.

Sociologisk relation

Lovforslaget som vil kriminalisere 'benægtelse af fakta som er almen viden', nævner ikke Roma eller Sigøjnere specifikt:

'Den som foran et større publikum offentligt benægter, betvivler, fremstiller som uvæsentlig enhver sociologisk relation som er relevant for straffeloven, og som betragtes som almenviden, især med hensyn til den offentlige sikkerhed, en form for kriminalitet. eller karakteristiske kriminelle grupper - er skyldig i en straffelovsovertrædelse som kan straffes med tre års fængsel.'

I afsnittet om begrundelsen for loven bliver sigøjnerne dog nævnt: 'Den såkaldte politisk korrekte offentlige debat i Ungarn har i årtier forhindret løsning af problemer som er velkendte blandt befolkningen, men som ikke forstås på det statslige plan, såsom roma-kriminalitet, og undersøgelse af årsagerne.'

Andre anti-sigøjner initiativer

 

Jobbik vandt 17 % af stemmerne ved valget i april, efter en kampagne med løfter om at standse sigøjnerkriminaliteten gennem initiativer som oprettelse af stedlige politienheder.

Der var mest støtte til partiet i i det fattige landlige nordøst, hvor andelen af Roma-sigøjnere mange steder er langt større end det nationale gennemsnit på omkring 7%.

Jobbiks talskvinde Dóra Duró bekræftede i et interview i marts, som stadigvæk kan læses på Jobbiks hjemmeside - at én af grundene til at det nationaltsindede parti havde meget lidt opbakning i Budapests Distrikt XI, var fordi der ikke foregik ret meget sigøjnerkriminalitet i området.

Jobbiks borgmesterkandidat i den østligt beliggende by Miskolc, Márton Szegedi, foreslog sidste måned at sigøjner-vaneforbrydere skulle isoleres i interneringslejre, og fratages deres ungarske statsborgerskab.

Der er lokalvalg i Ungarn den 3 oktober.

Kilde:

Budapest Times 20 september 2010 - Nationalists would outlaw denial of ‘Gypsy criminality’


Ungarn: Overfald på Roma / Sigøjnere over en periode på 18 måneder - Dato ukendt
 
Ungarn: Alvorlige overfald på etniske Ungarer begået af Roma / Sigøjnere - Dato ukendt
Jobbik - Jobbik protests against labelling the Hungarian people racist
 

27 Roma Sigøjnere anklaget for menneskesmugling - For retten i Rumænien

Twenty-seven people have gone on trial in Romania accused of training children to become criminals and then shipping them to the UK to steal.
Authorities became suspicious after sports cars and lavish houses began appearing in the small and relatively poor town of Tandarei - allegedly the spoils from the illegal trade.
It's thought the gang targeted disabled children in particular, as they would earn more money.
 

Kommentar:

 
  Miklos-Solymosi 92 - Offer for Sigøjnere
   
 
  Kriztina Morvai - Jobbik - EU-parlament

Det kunne se ud til at Jobbiks omtalte lovforslag er en slags ironisk kommentar til den tilsvarende tyske lovgivning på området, som ligeledes fastslår at det som er 'offenkundig' [almenviden / noget som alle vèd] skal ikke bevises, og kan således heller ikke modbevises. I praksis ender tyske tilfælde af lovens anvendelse i at advokater fængsles for at forsvare deres klienter, for ethvert forsøg på at pille ved 'noget som alle ved' er i sig selv strafbart.

Ikke nok med at advokaterne også forfølges; det sker ofte at folk bliver dømt for noget som domstolen åbenbart mener er 'offenkundig', men som ikke betvivles af nogen andre autoriteter. F.eks. er folk blevet dømt for at påpege at visse 'gaskamre' som angiveligt blev brugt til at gasse mennesker, og ikke kun deres tøj og sengelinned, som vises frem i dag, er 'modeller' bygget til turistformål efter krigen, og lignende uomstridte fakta.

For ikke så længe siden lykkedes det den zionistiske lobby i Ungarn efter i mange år have forsøgt forgæves, endelig indført en lov mod 'holocaustbenægtelse'. Den blev dog af Fidezpartiet udvidet til i lighed med den polske lov også at omfatte benægtelse af kommunistiske massakrer, osv.

Her og med Jobbiks forslag ser vi så demonstreret hvor farligt et tveægget sværd censurlovgivning er.

Skulle vi også indføre en sådan lov i Danmark, kunne vi meget hurtigt skulle etablere nogle ekstraordinært store Gulags for at kunne huse alle de virkelighedsbenægterere Danmark er rig.

Se her:

Under a recent amendment to Hungary's Penal Code enacted in early June, "anyone who publicly denies, doubts or presents as insignificant any generally known fact concerning the genocide and other crimes against humanity committed by the Nazi and Communist regimes shall be punishable by up to three years in prison".

The police questioned Biszku on suspicion of publicly denying that the communist regime committed crimes after he gave an interview to Duna Television, qualifying the events of 1956 as a counter-revolution, and the subsequent retaliations, including the over 200 death penalties, as proper.

Politics.Hu 23 september 2010 - Communist ex-minister could face three years in jail


Relateret:

Balder Blog 8 september 2010 - Frankrig: Ny lov vil gøre det nemmmere at udvise udlændinge i Frankrig

Balder Blog 15 august 2010 - Genial video fra Konservativ politiker Nikolaj Bang om Sigøjnere

Balder Blog 31 juli 2010 - England: ‘Rumænsk’ ægtepar 2½ års fængsel for udnyttelse af børn til tiggeri

Balder Blog 3 juli 2010 - Den danske overklasses import af billige husslaver - filippinske ‘au-pair’ piger (indeholder Deadline video om Roma / Sigøjner/ Zigeuner problemerne - Morten Messerschmidt - Dan Jørgensen)

Balder Blog 18 oktober 2009 - Arresteret: Mikhail Suprun russisk historiker forskede i kommunismens ofre

Balder Blog 16 juli 2009 - Ungarnske og Britiske patrioters første taler i EU-parlamentet (Krisztina Morvai, Jobbik - Nick Griffin, BNP)

Balder Blog 3 juli 2009 - Ungarn: Grundlovsændring forpurret - Nederlag for den jødiske censurlobby

Balder Blog 8 juni 2009 - Ungarns nationalsindede parti Jobbik stormede ind i EU-parlamentet
med 3 pladser

Balder Blog 7 marts 2009 - Rusland vil indføre statsautoriseret historieskrivning efter tysk forbillede

Balder Blog 1 juni 2008 - Ungarsk forfatningsdomstol underkender hate speech lov

Mosaisk Upps - Ungarns præsident modstår jødisk pres - ingen holocaustbenægterlov

Balder Blog 16 maj 2008 - Italienernes tolerance er slut, lokale stod og klappede da sigøjnerlejr i Neapel gik op i røg

Balder Blog 15 maj 2008 - Italien vil ud af Schengen og genindføre grænsekontrollen - Ud med kriminelle indvandrere

 


Print Post