Hvad hjertet er fuldt af løber munden over med

Den aggressive jødiske frimurerloge og zionistiske kamporganisation B'nai B'rith, som som sammen med sin Sonderabteilung ADL arbejder for lempeligere indvandringsregler, hate speech love, censur, multikultur, kulturradikalisme, og ikke mindst Israel og jødiske interesser af næsten enhver slags, har bedt en avis i Quebec, Canada om at fjerne en politisk avistegning fra avisens hjemmeside.

Den canadiske statminister Stephen Harper - iført kalot - blandt Chabad Lubavitch medlemmer
 

Ifølge det jødiske psykoterrorkorps symboliserede karikaturen som forestiller forsiden af 'Parliament Hill'; foransigten af den canadiske Parlamentsbygning med sin 'Peace Tower', 'den vanvittige ide at Jøder har magten i det canadiske parlament'.

Hvad var årsag til den 'oprørte' reaktion?

 
  Antisemitisk karikatur af Guy Badeaux - Bodo
 
  Foto af uret i Peace Tower
 
  Antisemitisk cartoon af Garry Trudeau - klik
 
  Antisemitisk cartoon af Pat Oliphant
 
  M. Dumont kurtisereret af det jødiske samfund
Serge Chapleau - antisemitisk karikatur

Ja, i deres evige jagt på antisemitiske hate crimes, opdagede terrorkorpset at der var et jødisk symbol; en davidsstjerne oppe i klokketårnet på billedet.

Og det, sammen med et advarselsskilt som advarer mod glatføre, fik straks de gæve Semitter oppe i det røde felt.

Hvordan kunne dette være andet end et skjult antisemitisk budskab?

Tegningen var oprindeligt blevet trykt i avisen 'Le Droit' i Gatineau-området, og kunne også ses på cyberpresse.ca.

B’nai B'rith sagde at de fandt tegningen frastødende, kaldte den skandaløs, og en krænkende insinuation om at Jøder har magten i Canadas føderale regering.

'Karikaturen spiller på afskyelige grundløse ældgamle stereotyper om en jødisk konspiration og magt, sagde Moïse Moghrabi, formand af 'The League for Human Rights of B’nai Brith Canada'.

Moghrabi tilføjede at tegningen ikke påpegede nogen vigtige politiske emner.

Dens formål så snarere ud til at være skabelse af en modvilje i offentligheden mod det jødiske samfund.

'Vi finder det beklageligt og skammeligt at en respektabel avis promoverer sådanne 'canards', sagde han. ['canard' = and - hører sammen med 'vicious' og 'virulent' til de mest yndede gloser i det zionistiske repertoire].

Bodo

'Denne karikatur er et angreb på det jødiske samfund i Canada.'

Guy Badeaux, en velanset avistegner om arbejder under aliasset Bodo, sagde til CBC at formålet med karikaturen ikke var at krænke nogen.

Han sagde også at det ikke var hans mening at tegne en davidsstjerne, men at skitsere en forenklet version af den indviklede forside af uret.

Mønstret på uret indeholder to trekanter som former en davidsstjerne hvor fra resten af linjerne er fjernet.

[..]

I 2009 startede B'nai B'rith en kampagne mod den meget populære Pullitzerpris-belønnede canadiske tegner Garry Trudeau, kent for bl.a. Doonesbury. Strimlen omhandler bibelen og Gud og fik jødiske ekstremist Abe Foxman til at fare i blækhuset med med religiøse belæringer om at den gamle testamentes hævnende misundelige Gud, er den samme som den Gud Jesus omtaler i det Nye Testamente.

Og i marts 2009 protesterede Simon Wiesenthalcenteret mod den berømte tegner Pat Oliphant, for en angivelig anstødelig karikatur om Israelerne i Gaza.

I 2008 slæbte den franske afdeling af B'nai B'rith, 'LICRA' den berømte karikaturtegner Maurice Siné, i retten for en tegning som gjorde grin med Sarkozys søn Jean, som angiveligt havde planer om at konvertere til Jødedommen pga. ægteskab med en hovedrig Jødinde. Hetzen blev støttet af den fransk-jødiske filosof Bernard Henry Levi, som markedsfører sig selv som ynder at præsentere sig som forkæmper for ytringsfriheden i anti-islamiske sammenhænge.

LICRA var også svært utilfreds med en karrikaturtegning lavet af en anden kendt bladtegner; Plantu som kommentar på episoden fremstillede Charlie Hebdos chefredaktør Philippe Val på samme måde som Plantu tidligere har fremstillet Jean Marie Le Pen, nemlig som en støvleklædt skinhead med et naziarmbånd.

B'nai B'rith har tidligere beskyldt La Presse, som udgiver avisen Le Droit, for at trykke, det som den kalder for 'karikaturer fyldt med anti-jødiske undertoner.'

I 2007 kritiserede organisationen den prisvindende karikaturtegner Serge Chapleau for at portrættere lederen af partiet 'Quebecs Demokratiske Aktion' Mario Dumont som en hassidisk [ortodoks] Jøde med en sort pelshat.

På det tidspunkt var Dumont i gang med at forsøge at få støtte fra Montreals ultraortodokse Jøder.

Læs mere her:

Shalom Life 22 september 2010 - B'nai Brith: La Presse Cartoon Anti-Semitic Propaganda

Kommentar:

'afskyelige grundløse ældgamle stereotyper om en jødisk konspiration og magt', siger Moïse Moghrabi.

Konspiratorisk?

Men det er den jødiske magt selv, som er noget man kunne kalde konspiratorisk; ikke påstanden om den jødiske magts eksistens. Denne uforholdsmæssig store magt er helt åbenlyst tilstede, og nok noget af det mest dokumenterede her på planeten jorden.

Og det er B'nai B'rith, som selv har sin egen permanente repræsentation ved FN, sin egen censurafdeling hos Google, som underviser det amerikanske politi i racisme og multikultur; etc., som er vel ikke lige er de rette til at benægte jødisk indflydelse.

Jødiske organisationers forurrettede og rasende angreb på folk som offentligt udtaler sig om uforholdsmæssig stor jødisk eller zionistisk magt, bruger tydeligvis helt åbenlyst denne magt til at lukke munden på deres politiske modstandere.

Tænk sådan på det hr Moishe; De gamle 'stereotyper' er Goyims 'orale tradition'; den hvide mands Talmud, for at sige det på en anden, og heldig vis ikke helt dækkende måde. Store ariske ånder som Martin Luther, Voltaire og Henry Ford har leveret vigtige bidrag. Vi har desværre ikke rigtigt noget modsvar til Torat Ha'melech, eller Kongens Tora i nu.

Den hjælper os med at huske gennem generationere, uanset hvad magthavere måtte finde på at censurere og hvilke bøger man vælger at brænde.

At de er ældgamle gør dem kun endnu mere dyrbart for os, jo ældre jo bedre. Det var der vores forfædre modtog mange en guddommelig åbenbaring, selv om der ikke var skøder på nogen jordlodder med i pakken..

Vi hæger vore ældgamle myter og fordomme med samme ret som Talmudsoldaterne fra B'nai B'rith hæger om deres. Jeg er særdeles stødt over hr. Moishes mangel på respekt overfor vores kultur og traditioner.

Relateret:

Balder Blog 22 august 2010 - USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne

Balder Blog 9 februar 2010 - England: Sheppard og Whittle dømt for karikaturtegninger - sammenlagt 5½ års fængsel ('antisemitisme')

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Sheppard og Whittle 4 år og 10 måneder for holocaust-karikaturer

Balder Blog 4 juni 2009 - Antisemitisk cartoon - ADL of B’nai B’rith stødt over Doonesbury tegner Gary Trudeau

Politiken 26 marts 2009 - Ny tegningsag rammer USA (Wiesenthal, Oliphant)

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske 'menneskerettigheds-organisationer' udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister (SPLCs Mark Potok versus Lou Dobbs)

Balder Blog 24 november 2008 - Europarådets Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League (oversættelse af Ted Pike artikel)

Balder Blog 10 august 2008 - Jyllands-Posten længe om at vågne - dødstrusler mod ‘antisemitisk’ fransk tegner Maurice Siné

Balder Blog 30 juli 2008 - LICRA Jødisk 'anti-racistisk' organisation trækker den franske bladtegner Maurice Siné i retten

Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada


Print Post