Genetik: Hjælp fra Israel til Sarrazin

 
  Chaim Noll
   
 
  Yitzhak Ginsburg - Chabad Lubavitch
 

'Ikke-jøders sjæl er af en total anden og mindreværdig karakter. De er fuldstændig onde, uden nogen som helst formildende træk overhovedet. Hvis hver eneste celle i en jødisk krop omfatter hellighed, er del af Gud, så er enhver streng af DNA være en del af Gud. Derfor er der noget specielt ved jødiske DNA. Hvis en Jøde har brug for en lever, kan man så bruge en lever fra en uskyldig forbipasserende ikke-jøde for at redde ham? Toraen ville sandsynligvis tillade det. Jødisk liv har uendeligt værdi. Der er noget uendeligt mere hellig og unikt over jødisk liv end over ikke-jødisk liv.'

Yithzak Ginsburgh 26 april 1996 i Jewish Week.

 
  Torat ha-Melekh - Kongens Torah
Torat Ha'melech
  En bog med religiøs vejledning i at dræbe ikke-jøder, selv spædbørn. Udkom for nylig i Israel.

Forfatter bekræfter uvidenhed hos det tyske 'Zentralrat der Juden' / Ingen opstandelse i udlandet

Potsdam - Den tysk-israelske forfatter Chaim Noll, søn af DDR-forfatteren Dieter Noll, har taget Thilo Sarrazin i forsvar mod kritik fra Zentralrat der Juden.

På grund af bemærkningen 'alle Jøder deler et bestemt gen', skulle Sarrazin ifølge det jødiske råd have bevæget sig i nærheden af NPD og den nationalsocialistiske racelære.

Sarrazin har ret

I et gæstebidrag i avisen Frankfurter Algemeine Zeitung (FAZ) , skriver Chaim Noll, at denne kritik set fra de forpligtende jødiske religiøse loves synspunkt, Halacha, er uholdbar.

Ifølge Halacha er jødiskheden delvist genetisk defineret, da ethvert barn af en jødisk mor gælder som jødisk; i Jødedommen tæller traditionelt den kvindelige linje.

Ved siden af det, er der en definition nr.2 angående jødiskhed, via konvertering eller antagelse af den jødiske religion. Den genetiske og den trosbaserede definition eksisterer i århundreder ved siden af hinanden.'

Jødiske ledere mangler viden om egen religion

Udtalelserne fra det Jødiske Centrale Råd kaster en ubarmhjertigt lys på tysk-jødiske funktionærers manglende uddannelse, som åbenbart har glemt alt elementært basisviden om Jødedommen, ' således Noll.

Den planlagte suspendering af Sarrazin fra den tyske Bundesbanks bestyrelse, blev også begrundet med skader på Tysklands anseelse i udlandet.

Det kommenterer Noll på med: 'Den forskrækkede reaktion fra Zentralrat der Judens funktionære på ordet 'gen' finder ingen forståelse i Israel.

Her i dette land er der intet tabu på at forbinde jødisk identitet med genetik.

På de israelske universiteter forskes der mere og mere intensivt i dette område.

Det er et tema som interesserer mange videnskabsmænd og lægmænd, og som behandles udførligt i medierne.

Disse Temaer er også omstridte i Israel. Men der er en åben debat, modsat Tyskland, uden hysteri,' skriver Noll.

I andre lande er der heller ingen tegn på den store opstandelse. I Frankrig og England beretter man nøgternt om den tyske 'Sarrazin-affære', og der kommenteres alt efter de enkelte mediernes sædvanlige linjer.

Begge landene har selv problemer med muslimske indvandrere. Frankrig har lige skærpet sin udlændingelov og har indført restriktioner på burkaer.

De flere end to millioner Muhamedanere der befinder sig i Storbritannien stammer for det meste fra de tidligere kolonier Pakistan og Bangladesh.

Arbejdsløsheden blandt denne minoritet er tre gange så høj som i resten af befolkningen; over halvdelen af voksne Muhamedanere i Storbritannien søger ikke arbejde. Hos kvinderne er den andel endnu højere.

Kilde:

Märkische Allgemeine 6 september 2010 - GENETIK: Schützenhilfe für Sarrazin aus Israel

Ps:

Dem Kommentar von Michael Wolffsohn zur großen Moralkeule Kramers, der erst als Erwachsener zum Judentum übergetreten war, lässt sich nichts hinzufügen: „Will der Konvertit Kramer uns geborenen ‚Alt-Juden’ beweisen, dass er der bessere Jude ist? 100 Prozent reichen, 150 sind zuviel.

Junge Freiheit 14 september 2010 - Erfolgreicher Tabubruch: Thilo Sarrazin und die Medienmeute (Ansgar Lange)


Relateret:

Balder Blog 9 september 2010 - Thilo Sarrazin begejstrede publikum i Live Tv-udsendelse fra Potsdam - Hele udendelsen (video af hele Sarrazins foredrag og diskussion)

Balder Blog 3 september 2010 - Jødiske ledere i Tyskland: Thilo Sarrazin udbreder nazistisk race-ideologi

Balder Blog 11 juni 2010 - Tyskland: Thilo Sarrazin advarer mod fordummelse på grund af indvandrere

Balder Blog 30 juli 2010 - Israel: Rabbiner Yitzhak Ginsburg arresteret for bog som opfordrer til drab på ikke-jøder (ekstrem jødisk halacha genetik)

Balder Blog 22 maj 2010 - Schweiz - Jødisk kampagne mod blandede ægteskaber minder om mørke kapitler af historien

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi 'beskytter' unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt

Balder Blog 7 december 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapiro: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn (ekstrem jødisk halacha genetik)

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Balder.org - Racisme og kampen mod indvandringen - racismebegrebet fra flere vinkler

For nylig har sagen om den danskfødte kvinde Tina Hvidbjerg Ilm der blev frataget sin status som Jøde ved mellemkomst af en rabbiner-domstol i Israel, igen rettet opmærksomhed på problematikken. Mere om det efter denne artikel/annonce, der er oversat fra en hjemmeside der tilbyder DNA-test.
Balder Blog 3 august 2008 - Er racetænkning en nazistisk opfindelse? Tag Jødetesten!


Print Post