Soldater sigtet for at være med i et hemmeligt mordkommando, som påstås at have myrdet på må og få og at have samlet afhuggede fingre som trofæer

 

Ifølge en talskvinde fra den amerikanske hær er fire af de 12 soldater også anklaget for gemme kropsdele, som fingerknogler, et kranie, benknogler og en tand. (Politiken)

Tolv amerikanske soldater beskyldes for at være med i en hemmelig mordkommando, som skulle have sprængt og skudt afghanske civile og samlede ofrenes fingre som trofæer. Fem af soldaterne er sigtet for at have myrdet tre afghanske mænd som angiveligt blev dræbt for morskabets skyld ved forskellige angreb i år.

Syv andre er beskyldt for at have dækket over mordene og for at angribe en rekrut som afslørede mordene da han rapporterede andre former for misbrug, derunder at soldater fra delingen røg hash som de havde stjålet fra civile Afghanere.

Andrew Holmes, Michael Wagnon, Jeremy Morlock, Adam Winfield - Stryker Brigade
 

Stryker-brigaden i Kandahar

I en af de mest alvorlige beskyldninger for krigsforbrydelser vedrørende konflikten i Afghanistan, menes at drabene er blevet udført af medlemmer af Stryker Infanteribrigaden, som har base i Kandahar-provinsen i det sydlige Afghanistan.

 
  Trofæer
   
   
 
  Steven Green - US War Criminal
  Den amerikanske soldat Steven Green fik livsvarigt fængsel efter at være dømt for at myrde fire medlemmer af en irakisk familie. Han voldtog og myrdede en 14 årig pige, myrdede hendes forældre og hendes 6 årige lillesøster i byen Yusufiya, omkring 30 km syd for Baghdad i 2006. CNN
   
   
 
 

"The villages were full of drunken American blacks with (German) women on their arms, looking for beds" (p. 74)

"The units that entered Freudenstadt were made up of French soldiers from the 5th armoured division, Foreign Legionaries and Moroccan and Algerian troops from the 2nd Moroccan and the 3rd Algerian Infantry Divisions. It is reported that local Polish workers joined in. From the first the French made it clear that the people were going to be properly punished. There would be three days of plunder. A sergeant said that the troops would be released from discipline, and a quartermaster added, 'in the next few nights no woman will go untouched'.

The patients were robbed of their watches in the hospitals and a Frenchman they found was gunned down in his bed. The surviving houses were systematically destroyed with benzene: 649 were burned down in this way. It was now open season for any women aged between sixteen and eighty. It is generally said that the Moroccans behaved worst. Anyone who tried to stand in the way was simply shot. [...] Allierede sorte soldater var voldtægtsmænd

Ifølge efterforskere og juridiske dokumenter begyndte diskussionen om drab på afghanske civile efter ankomst af sergent Calvin Cobbs på den fremskudte base Ramrod sidst i November 2009. Andre soldater fortalte hærens kriminalitets-undersøgelseskommission at Gibbs havde pralet med de ting han slap afsted med mens han tjente i Irak, og sagde hvor nemt det ville være at 'smide en granat efter nogen og dræbe dem'.

Én soldat sagde at han mente at Gibbs 'tog pulsen på delingen'.

Efterforskerne sagde at Gibbs (25) udrugede en plan sammen med en anden soldat, Jeremy Morlock (22), og andre medlemmer af delingen om at forme en 'drabskommando'. Under deres patruljer de efterfølgende måneder, dræbte de angiveligt mindst tre Afghanske civile.

Ifølge anklageskriftet var det første mål Gul Mudin, som blev myrdet 'ved at de kastede en fragmentationsgranat mod ham hvorefter de skød ham med en riffel', da en patrulje gik ind i landsbyen La Mohammed Kalay i januar.

Morlock og en anden soldat, Andrew Holmes stod vagt ved udkanten af en valmuemark da Mudin kom frem og standsede på den anden side af en mur overfor soldaterne. Gibbs skulle have rakt Morlock en granat, som sidstnævnte armerede og smed den over muren hvor Afghaneren befandt sig, og gik i dækning. Derefter skulle Holmes have skudt hen over muren.

Senere på dagen skulle Morlock have fortalt Holmes at drabet var sket for sjovt, og truede ham til ikke at fortælle det til nogen.

Det næste offer Marach Agha blev skudt og dræbt den følgende måned.

Gibbs skulle have skudt ham og have anbragt en Kalashnikov ved siden af liget for at retfærdiggøre mordet.

I maj blev Mullah Adadhad myrdet ved hjælp af en granat og skud.

Hærens avis 'Army Times' rapporterede at mindst én af soldaterne indsamlede fingrene fra ofrene som souvenirs, og at nogle af dem poserede for fotos sammen med de dræbte ofre.

Fem soldater - Gibbs, Morlock, Holmes, Michael Wagnon og Adam Winfield er blandt andre anklagepunkter tiltalt for mord og alvorlige fysiske overgreb.

De risikerer dødsstraf eller livsvarigt fængsel hvis de dømmes.

Morden blev afsløret i maj efter hæren undersøgte et brutalt overgreb på en soldat som fortalte sine overordnede at medlemmer af hans deling røg hash.

Army Times rapporterede at medlemmer af delingen regelmæssigt røg hash mens de var i tjeneste, og nogle gange stjal det fra civile.

Soldaten, som kom lige fra basistræningen, og hvis navn ikke blev nævnt, sagde at han havde bevidnet hashrygning og indtagelse af smuglet alkohol, men at han til at begynde med ikke havde rapporteret dette, på grund af loyalitet mod sine kammerater.

Men da han kom tilbage til hovedkvarteret fra en opgave, og fandt ud af at soldater brugte den container som han var indkvarteret i til at ryge hash, rapporterede han det.

To dage senere beskyldt medlemmer af hans deling, derunder Gibbs og Morlock ham for at være stikker, gav ham en røvfuld og fortalte ham at holde munden lukket.

Soldaten rapporterede overfaldet og truslerne til sine overordnede, og fortalte derefter efterforskerne hvad han vidste om 'mordkommandoen'.

Efter anholdelsen af de oprindelige fem anklagede i juni, blev syv andre soldater sigtet i sidste måned, beskyldt for at have forsøgt at dække over mordene og overfaldet på soldaten som havde sladret om hashrygningen.

Sigtelserne vil blive bedømt af en militær Grand Jury senere i denne måned, hvor det vil blive afgjort om der er nok beviser for en krigsret.

Hærens efterforskere siger at Morlock har indrømmet sin meddelagtighed i mordene og har givet detaljer om andres, derunder Gibbs' rolle.

Men hans advokat Michael Waddington forsøger at få denne tilståelse erklæret ugyldigt, fordi hans klient angiveligt blev afhørt mens han var under indflydelse af medicin som han fik for krigsskader, og at han også led af en traumatisk skade på hjernen.

'Det er vores holdning at hans udsagn var usammenhængende, og blev registreret mens han var under indflydelse af en hel cocktail af medicin som ikke skulle have været blandet sammen,' sagde Waddington til Seattle Times.

Kilde:

The Guardian 8 september 2010 - US soldiers 'killed Afghan civilians for sport and collected fingers as trophies' (Chris McGreal)


Her en meget velargumenterende Terry Jones:
Dove World Outreach Center Will Burn Koran On 9/11 - September 8, 2010

Kommentar:

Koranafbrænding

 
  Blair protestiert gegen Koranverbrennung
   
  Pastor Terry Jones Koran Burning homepage - www.islamisofthedevil.com
  Pastor Terry Jones Koran Burning homepage www.islamisofthedevil.com - website

Det giver en lille indikation for verdens tilstand, at hele verden er oprørt over den amerikanske præst Terry Jones' koranafbrænding, mens en del af de 'oprørte' er krigsdeltagere med masser af blod på hænderne, som Hillary Clinton.

Mærkeligt, at Koranafbrændinger anses for noget frygteligt noget, alt imens de forfærdede lægger brænde på bålet for en kommende krig mod Iran.

Og hvor var verdenspressen og forargelsen da israelske rabbinere indsamlede og brændte kristne Bibler? Eller da der blev brændt Bibler på tysk TV?

Men præsten er også dobbeltmoralsk, når han forkaster og fordømmer Islam på grund af skrifternes indholdt, men samtidigt er overbevist Zionist, når han formodes at vide hvilke slemme forbandelser og metoder der foreskrives i den jødiske Talmud, hvor de kristne og Jesus bliver nævnt med navns nævnelse og beskrevet som værdiløse dyr som kan udnyttes efter behov, og som skal bekæmpes hvor muligt. Det er der også andre som ville have godt af at huske.

Men jeg ønsker da den modige præst til lykke med sin kamp mod islamiske trusler, og ikke mindst hans kamp mod det hykleriske politiske system, hvor det er mere ok. at skyde, bombe, brænde Muslimer rund omkring i verden i deres egne lande, men en dødsynd at brænde den åndsvage Koran, eller at protestere mod muslimernes masseinvasion her i landet.

Burn a Koran a Day, to keep the Muzzies away!

Men husk det nu, din nyttige idiot, som savler over døde muslimer og et sønderbombet Iran: Krigshetz, globalisme, multikultur / kulturradikalisme bakkes op af de samme kredse.

Relateret:

Pastor Terry Jones' homepage: www.islamisofthedevil.com - Dove World Outreach Center, Gainesville, Florida

Deutschland und Welt 9 september 2010 - Bibel in Deutschland verbrannt: Der große Protest blieb aus

 


Print Post