Mobilringetone sender britisk filmfan i fængsel efter klage fra indvandrerkvinde

Posted By Balder On September 8, 2010 @ 06:36 In England, Forfølgelse - Persecution, Indvandring, Multikultur, Video, Ytringsfrihed | Comments Disabled

Fagre nye orwellianske Storbritannien

 
  Martin Smith & Racistisk mobil

Filmfan Martin Smith endte i retten anklaget for racisme efter han downloadede del af en soundtrack fra en firserkomedie med titlen 'Rita, Sue and Bob Too!', og installerede det som ringetone på sin mobil.

Jeg kan ikke gøre for at jeg er Paki

Martin fra Holmewood i nord-Derbyshire påstår venner og arbejdskammerater blev vant til at høre stemmen fra en muslimsk skuespiller som siger ordene 'Jeg kan ikke gøre for at jeg er Paki' [I can't help being a Paki].

Men en kvinde af racemæssig blandet herkomst synes ikke det var morsomt da Martins Nokia ringede mens hun stod i kø ved siden af ham i en butik i byen.

Hun hørte klippet fra filmen - som handler om to skolepiger som vokser op på en misligholdt gods i byen Bradford - gik kvinden hjem og indgav en formel politianmeldelse.

Arresteret i hjemmet

Politifolk arresterede to dage senere den 36 årige i sit hjem, og spærrede ham ind i en celle i Chesterfield i 4 timer før de sigtede ham for overtrædelse af racismeparagrafferne.

Den vrede butikskunde Martin langede ud efter magistraterne gav ham en bøde på 191 pund samt 85 pund [sammenlagt ca. 2.500 kr] for omkostningerne, for at have brugt 'alvorlige truende eller forhånende ord eller opførsel.

En tidligere 'racistisk' episode  
Shirlene Tobin, Wanstead - Alledged 'victim of racist attack'  
BNP by-election campaigner
arrested over 'racist attack'
 

Han sagde: 'Det var en total overreaktion - politiet kunne helt sikkert have brugt deres tid bedre.

'Hvis Channel 4 kan vise filmen 'Rita, Sue and Bob Too!' på TV hele tiden, hvorfor kan jeg så ikke afspille et klip fra lydsporet på min telefon?

Hvis det er godt nok for Tv i den bedste sendetid, burde det være godt nok for mig og min mobil.

Min ringetone ville ikke alle have valgt, men filmen er min store favorit. Jeg har set den 15 eller 20 gange og jeg burde kunne downloade det jeg vil uden at blive slæbt af sted og blive kaldet racist af politiet.

Jeg har haft ringetonen i et år og ingen har nogensinde klaget. Alle mine venner og arbejdskammerater synes det var morsomt.

Jeg har en masse muslimske venner, som har set filmen som også synes den var rigtigt morsomt. Det ville have været ok hvis politiet havde taget mig med på stationen, og havde fortalt mig til at ændre den.

Jeg har det fint med muslimer ['Asians'] og det sidste jeg havde i tankerne var at provokere nogen. Jeg gjorde det kun for sjovt fordi jeg elsker filmen så højt.

I fremtiden tager jeg dog ingen chancer. Jeg holder mig til plinky plonly musik som alle andre fra nu af.'

Blandet Nordafrikansk baggrund

Retten havde fået at vide at den anonyme kvinde som havde en blandet nordafrikansk baggrund kom til at høre ringetonen mens hun ventede på at blive betjent i købmandsforretningen nær Smiths hjem i Holmewood.

Smith forsvarsadvokat Jon Barber, sagde at hans klient nægtede at være kommet med en racistiske bemærkning overfor klageren, men accepterede at kvinden kunne have følt sig krænket af ringetonen.

'Han mente det var morsomt - men han lærte en lektie'.

Butiksejer Geoff Wallage sagde at kvinden på daværende tidspunkt ikke havde beklaget sig til butikspersonalet.

'Jeg føler med Martin, han er et anstændigt menneske med stor humoristisk sans, og han fortjente ikke al den ballade. Jeg synes det er et kolossalt spildt af skattekroner. De skulle have sagt til Martin at han skulle udskifte sin ringe tone, og have ladet det blive ved det, i stedet for at slæbe ham i retten.

Jeg har en pakistansk revisor, og han kunne ikke tro sine egne ører da jeg forklarede ham hvad der var sket. Det er fuldstændigt latterligt.'

Kilde:

The Star 7 september 2010 - [1] Ringtone race row lands fan in a cell

Kommentar:

Dhimmificeringen af den oprindelige indfødte hvide befolkning illustreres ikke bedre end af 'forsvarsadvokatens' ord: 'Han mente det var morsomt - men han lærte en lektie', samt af Martin og butiksejeren George Wallages bemærkninger om at politiet burde have 'nøjes med en henstilling om at udskifte ringetonen'.

Deres fantasi rækker åbenbart ikke så langt som at kræve ytrings- og ringetonefrihed, og afskaffelse af den morderisk undertrykkende britiske 'racismeparagraf'.

Desværre er min mobiltelefon en ældre model, som nok ikke kan afspille sådanne hjemmelavede ringetoner. Men hvis den kunne ville jeg overveje at sample omkvædet fra Banjos Likørstues 'Skinhead Preben - Du er en fucking Perker' .

I øvrigt er den fim som Martin Smith er så begejstret for, tilsyneladende snarere en film der fremstiller de indfødte englændere som fordrukne racister end en 'fremmedfjendtlig' komedie, i hvert faldt at dømme efter det korte klip hernede, som indeholder den strafbare meget racistiske sætning 'I can't help being a Paki'.

Rita, Sue and Bob Too! - I can't help being a Paki
 
Skinhead Preben - Fucking perker - Banjos Likørstue
 

Eller måske 'Ich erkläre mich im Sinne der Anklage für nicht schuldig', som ville være glimrende for mange af de situationer man tilsyneladende kan blive udsat for fra retsvæsenets side i et orwelliansk multikulturelt skindemokrati.

Relateret:

Hvem er ophavsmændene til de britiske 'racismeparagraffer?
Balder Blog 10 november 2008 - [2] Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain

Balder Blog 15 april 2009 - [3] Britisk avis trykker ‘racismeoffers’ opdigtede beskyldinger mod BNP aktivister

Balder Blog 1 september 2009 - [4] England: Politirapporter viser at hver femte morder er indvandrer

Balder Blog 12 juni 2009 - [5] England: Nye regler for politiet - Muslimer skal skånes for ‘hate crime’ forfølgelse

Balder Blog 1 juli 2008 - [6] Regeringsrapport fra England - Hvide børn mest udsat for mobning

Balder Blog 28 august 2006 - [7] Racisme i det engelske fængselsvæsen, kristne og indfødte englandere udsat for grov forskelsbehandling.

Balder Blog 10 juni 2006 - [8] The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhamedansk politi i England som korrupt…

Balder Blog 7 maj 2006 - [9] Multikultindustrien i England vil tvinge små børn til at lege med ikke-racefæller for at opnå den rette multikulturelle ånd.

 

England er et mærkeligt sted, hvor almindelige borgere som Martin Smith forfølges for helt uskyldige 'forseelser', mens den forhenværende statsminister, krigsforbryderen, løgneren, bedrageren og [10] folkeforræderen Tony Blair udgiver bøger med nye krigsopfordringer på det samme falske grundlag på hvilket Blair fik [11] englænderne med i overfaldet på Irak.

To jødiske indvandrer-brødre, slås nu om lederposten i det [12] betændte Labourparti, efterkommere af farfar Sam Miliband født i Polen som [13] kæmpede i den bolsjevistiske Røde Hær under Leon Trotzki mod Polakkerne, og en far som var glødende marxist. David Milliband selv [14] forsvarede terror mod hvide, og er en glødende [15] tilhænger af Eurabien, formentlig også fordi Miliband, som har bosætterfamilie på den israelsk besatte Vestbred, på denne måde kan få Israel med i EU-varmen. Den efter sigende endnu mere venstreorienterede Ed Miliband har forbindelser til Fabian Society.

Tillykke England, med jeres nye håb.

Hvor bliver den britiske [16] Thilo Sarrazin af?

Relateret:

Even normally rational people are now buying the Blair line that the man who imported (even on official figures) three million foreigners to Britain, who presided over a vast increase in illiteracy and innumeracy, an explosive breakdown in family life, a huge extension in the powers of Brussels over Westminster, a near doubling of national debt, a lessening of social mobility, a deepening of the poverty trap, widespread restrictions on the right of free speech, a perpetual confusion between  economic equality and fairness, great increases in taxation and even greater increases in state spending is some sort of political centralist.
Telegraph 6 september 2010 - [17] Tony Blair didn't save the Labour Party: he crucified it, and this country (Norman Tebbit) - Hattip [18] Snaphanen


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=1048

URLs in this post:
[1] Ringtone race row lands fan in a cell: http://www.thestar.co.uk/news/Ringtone-race-row-lands-fan.6516611.jp
[2] Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain: http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-Britain.php
[3] Britisk avis trykker ‘racismeoffers’ opdigtede beskyldinger mod BNP aktivister: http://blog.balder.org/?p=659
[4] England: Politirapporter viser at hver femte morder er indvandrer: http://blog.balder.org/?p=773
[5] England: Nye regler for politiet - Muslimer skal skånes for ‘hate crime’ forfølgelse: http://blog.balder.org/?p=731
[6] Regeringsrapport fra England - Hvide børn mest udsat for mobning: http://blog.balder.org/?p=436
[7] Racisme i det engelske fængselsvæsen, kristne og indfødte englandere udsat for grov forskelsbehandling.: http://blog.balder.org/?p=125
[8] The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhamedansk politi i England som korrupt…: http://blog.balder.org/?p=101
[9] Multikultindustrien i England vil tvinge små børn til at lege med ikke-racefæller for at opnå den rette multikulturelle ånd.: http://blog.balder.org/?p=77
[10] folkeforræderen: http://blog.balder.org/?p=811
[11] englænderne med i overfaldet på Irak: http://blog.balder.org/?p=907
[12] betændte Labourparti: http://blog.balder.org/?p=319
[13] kæmpede: http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/115519
[14] forsvarede terror mod hvide: http://blog.balder.org/?p=761
[15] tilhænger af Eurabien: http://balder.org/avisartikler/David-Miliband-Speech-on-European-African-Integration-20071115.php
[16] Thilo Sarrazin: http://blog.balder.org/?p=1046
[17] Tony Blair didn't save the Labour Party: he crucified it, and this country: http://blogs.telegraph.co.uk/news/normantebbit/100052530/tony-blair-didnt-save-the-labour-party-he-c
rucified-it-and-this-country/

[18] Snaphanen: http://snaphanen.dk/2010/09/07/engl%C3%A6ndere-med-fjendtlige-overfor-fremmede/