Og skandale: Sarrazin kalder den professionelle Jøde Michel Friedman for 'røvhul'

 
  Stefan Kramer - Zentralrat der Juden
  Det er ikke første gang Kramer tilsviner en tysk patriot. Sidste gang var det Kristendemokraten Roland Koch fra Hessen det gik ud over: 'Koch brugte de samme slagord som det ekstremt højreorienterede tyske parti NPD.
[..]
Standarden af Roland Kochs valgkamp er ikke ret forskellig fra NPDs valgkamp. Det er uansvarligt når politikere leger med ilden.
Kramer kritiserede også Koch for at have foreslået hårdere straffe for kriminelle unge, og kaldte det for populisme. Fra: Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen
   
 

Hykleriske Jøder

Jødernes protester er ikke kun uforståelige, men også særdeles hykleriske, da Jøderne vel nok er et af de det folkeslag der går mest op i 'gener', og har gjort det længe inden Nazisterne fandt på Nürnberglovene. Som Jøde anerkendes den der har en jødisk mor som Jøde. Tro underordnet. Altså jødisk arvemasse; gener. I jødelandet Israel, som Kramer selvfølgelig er en stor forsvarer af, bruger man endda DNA-test for at afgøre om immigranter kan accepteres som Jøder, og dermed som israelske statsborgere. En jødisk skole i England forbeholdt sig rettigheden til at bruge etniske kriterier for hvem der kunne optages som elever. De fleste jødiske ledere; derunder 'antiracisten' Bent Melchior, klager sten og ben over blandede ægteskaber, og rabbinere i Israel, med gode forbindelser til og indflydelse på regeringspartier i Israel taler ligefrem om at jødisk DNA er andre menneskers DNA totalt overlegen, og udgiver tilmed vejledninger angående drab på fjendtlige spædbørn og Tora-sanktioneret organtyveri fra levende Gojim.

Berlin -- Det ser ud til at den tyske socialdemokratiske bankformand i sin nye dommedagsbog støtter nazistisk race-ideologi, sagde jødiske ledere.

Thilo Sarrazin, bestyrelsesmedlem af Deutsche Bundesbank siden maj 2009 og tidligere finansminister af Berlin, skriver i sin nye bog 'Tyskland ophæver sig selv', skriver at Muslimer er skyld i fordummelsen af tysk kultur.

Jøder og andre er i besiddelse af bedre gener, påstod han i bogen, som udkommer på mandag.

Hans raceideologi placerer Sarrazin på samme side som de ekstremt-højreorienterede lejr, ifølge Stefan Kramer, formand af det tyske 'Zentralrat der Juden'.

Sarrazin, som er medlem af det venstreorienterede tyske Socialdemokrati, burde overveje at melde sig ind i det nynazistiske NPD, sagde Kramer til den tyske avis Handelsblatt i sidste uge.

'Det ville i det mindste gøre fronterne mere tydelige,' sagde Kramer, og det ville befri Socialdemokraterne for at sparke ham ud.

I et uddrag af 'Tyskland ophæver sig selv' som blev publiceret i denne uges udgave af Der Spiegel, skriver Sarrazin:

'Jeg vil ikke have at mine børnebørn og oldebørns land til at blive overvejende muslimsk domineret, hvor tyrkisk og arabisk tales i store dele af landet, hvor kvinder er iført hovedtørklæder, og dagens daglige rytme bestemmes af muezinnernes kald fra minareterne.'

I et interview forud for udgivelsen af bogen, sagde Sarrazin at alle Jøder 'deler et bestemt gen,' lige som Baskere og andre folkeslag. Hans bemærkning fremkaldte barske kommentarer fra tyske politiske ledere.

Sarrazins kommentarer har tidligere sørget for opstandelse. Sidste oktober sagde han at tyrkere og arabere var ved at overtage Tyskland ved hjælp af høje fødselstal, og at han ville foretrække at det var 'østeuropæiske Jøder' som formerede sig så hurtigt, 'siden deres I.Q. er 15 point højre end tyskernes'. Senere undskyldte han for bemærkningerne.

Den gang krediterede NPD ham ved at sige at han havde 'ramt sømmet på hovedet', hvad angår den retning Tyskland har.

Nogle Socialdemokratiske ledere forslå den gang at han burde ekskluderes fra partiet.

Jewish Telegraph Agency 29 august 2010 - Jewish leaders: German official espousing Nazi racial ideology

Kommentar:

  Michel Friedman - Paolo Pinkel - Sex og prostitution
  Michel Friedman alias Paolo Pinkel
 

Udover Kramer og Co's forventelige reaktioner, er Thilo Sarrazin nu også kommet i karambolage med tysklands mest forhadte Jøde; den kokain og alfonseridømte fhv. vice-formand for Jødernes Centrale Råd i Tyskland Michel Friedman, af nogle fremtrædende tyske personligheder kaldt noget i stil med 'en omvandrende reklame for antisemitisme'.

Denne Friedman som jeg ikke tøver med at betegne som et usselt kryb, meldte den tyske advokat og aktivist Horst Mahler til politiet for at have 'heilet' forud for et interview for det tyske magasin Vanity Fair'. Mahler afsoner nu hvad set i forhold til hans alder formentlig ender med at være en livstidsdom.

Nu har det været Sarrazins tur at møde denne polsk/fransk/jødiske 'begavelse', og det er ikke gået stille af sig.

Igen ballade om Thilo Sarrazin

I forbindelse med sin spektakulære bogpræsentation ved en landsdækkende pressekonference gav den kontroversielle bankmand et interview til den jødiske publicist og forhenværende viceformand for Zentralrat der Juden et interview som skulle have været trykt i magasinet Berliner Zeitung.

Interviewet sluttede i en episode hvor Sarrazin kaldte Friedman 'et røvhul'.

Senere nedlagde Sarrazin forbud mod at udsende interviewet.

Flere detaljer her:

Bild 1 september 2010 - Sarrazin beschimpft Michel Friedman

Relateret:

Balder Blog 10 september 2010 - Israelske Chaim Noll kritiserer tyske Jøders uvidenhed - forsvar for Sarrazins jøde-gen

Balder Blog 9 september 2010 - Thilo Sarrazin begejstrede publikum i Live Tv-udsendelse fra Potsdam - Hele udendelsen

Anders Bruun Laursen har forfattet en meget detaljeret artikel om fænomenet Thilo Sarrazin, med en hel del ting vi ikke får med i de mere overfladiske af slagsen.
Euro-med 4 september 2010 - EUs Fundament Smuldrer II: Rejser Tyskland Sig Nu I Protest Mod Indvandrings-hykleriet?

Balder Blog 11 juni 2010 - Tyskland: Thilo Sarrazin advarer mod fordummelse på grund af indvandrere

Balder Blog 21 oktober 2009 - Henryk M. Broder langer ud efter Jødernes Centrale Råd og vil være præsident

Balder Blog 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Balder Blog 4 februar 2009 - Tyskland: Hannover Zeitung beskylder ledende Jøder for at fremme antisemitisme

Balder Blog 21 december 2008 - Tyskland: Katolsk avis beskylder Jøder for angreb på ytringsfriheden

Balder Blog 28 maj 2008 - Tysklands Jødiske Råd kræver delstaten Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet

Balder Blog 14 januar 2008 - Tyskland - Roland Koch - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

Martin Homann, træt af Jødernes forsvar for islams fremmarch og multikulti gav jøderne en kage af egen dej. Hvis Tyskerne er 'et folk af gerningsmænd', så må Jøderne nødvendigvis også være det. Hvorefter han kom med et detaljeret oversigt over ledende og tjenende Jøders rolle ved massakrene og andet godt under den russiske revolution. God at få forstand på.
Mosaisk Upps - Retfærdighed for Tyskland - CDU parlamentsmedlem Martin Homanns 'antisemitiske tale'


Print Post