'Mangel på sekularitet, manipulation og hjernevask'

 
  Catherine Pederzoli-Ventura

En jødisk/fransk historielærerinde sagde i tirsdags at hun var blevet suspenderet for at have brugt for meget tid med at undervise sine elever om holocaust, og for at organisere udflugter til forhenværende nazistiske udryddelseslejre.

En advokat som talte på vegne af Catherine Pederzoli-Ventura, en 58 årig historielærer ved Henri-Loritz Lyceum i den østfranske by Nancy, sagde at hendes klient var blevet beskyldt af ledelsen for at undervise i Anden Verdenskrigs massakrer med utilstrækkelig 'objektivitet'.

'Hvis denne lærer havde været en Kristen, ville ingen have beskyldt hende for at udføre hjernevask, ' påstod advokat Christine Tadic. 'Er det ikke det, at det er denne lærers fejl at være jødisk?

Nancys lokale undervisningsembedsmænd var ikke umiddelbart i stand til at tage stilling til beskyldningen, men en rapport udarbejdet af skoleinspektører, afslørede at de faktisk havde bekymringer over Pederzoli-Venturas holocaustundervisning.

Rapporten som blev udarbejdet i sidste måned, påstod at læreren brugte for meget tid på at forberede elever til de årlige skoleudflugter til Polen og Tjekkiet for at besøge steder som Auschwitz Birkenau udryddelseslejren.

Rapport

 

En kopi af rapporten som AFP har haft indblik i, beskyldte Pederzoli-Ventura for at mangle distance, neutralitet og sekularitet' ved sin holocaustundervisning, samt for at manipulere sine beskyldninger ved hjælp af 'hjernevask'.

I december startede nogle af lærerens elever en protest under et besøg af den franske undervisningsminister Luc Chatel, hvor de beklagede sig over at antallet af pladser på holocaust-udflugter var blevet formindsket.

Autoriteterne mistænker Pederzoli-Ventura for at have opfordret til protestaktionen.

Uskyldigt forfulgt

Advokat Christine Tadic sagde at hendes klient i 15 år havde organiseret rejserne uden nogensinde at have fået klager, indtil hun nu fandt sig selv helt urimeligt i en position som skydeskive for en ny skoleadministration som var tiltrådt i 2007.

Advokaten indgav i tirsdags en klage hvori hun bad om en kendelse fra domstolen for at ophæve sin klients suspendering som lærer.

Kilder:

Expatica France 31 august 2010 - French teacher 'suspended for too much Holocaust'

Le Figaro 1 september 2010 - La suspension d'une prof juive d'histoire fait polémique


Relateret:

Balder Blog 12 marts 2010- Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i 'holocaustundervisning'

Balder Blog 30 januar 2010 -Defamation - Afslørende film om antisemitisme fra den israelske instruktør Yoav Shamir (Holocaustundervisning i Israel)

Balder Blog 24 januar 2010 - Tysk regeringsudvalg: Holocaust-overlevende mangler objektivitet

Balder Blog 27 januar 2010 - EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

Balder Blog 13 marts 2008 -Tysk regeringskontakt til den internationale holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed

Balder Blog 14 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Jøder vil have mere hjernevask - Tysk lærerforbund; nok er nok.
Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knoblauch fingeren

Balder.org 6 februar 2007 - Der Spiegel: Nu stop for holocaust bedrageri med pædagogisk sigte

Skolebøger lyver- Falske holocaust påstande afsløret: i kvindeafdelingen i koncentrationslejren Mauthausen var der ikke kun 20 overlevende ud af 577 indsatte, men kun 9 dødsfald under de 577 indsatte. Altså en dødsrate ikke på 95 % men på 1,6 %. Ikke des to mindre kan påstande som denne (95% af lejrens indsatte døde) stadigvæk findes i østrigske skolebøger. Men nu har Dr. Roman Sandgruber, besluttet at sørge for de rette kendsgerninger kommer på bordet, "for ikke at levne angrebspunkte for den obskure hob af holocaust-benægtere". Med andre ord; Hvis ikke det var for revisionisterne, ville man bare fortsætte med at lyve..
Balder Blog 24 januar 2007 -Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen


Print Post