Prof. Dariusz Ratajczak - historiker
  Overfald og mord på historikere og andre intellektuelle 'trusler' organiseret af Jøder er skam set før.
  Francois Duprat - Murdered for distributing 'Did Six Million Really Die?'
  Prof. Francois Duprat 26/11 1940 - 18/03 1979. Myrdet fordi han distribuerede den franske version af 'Døde der Virkelig 6 millioner?' En jødisk gruppe tog ansvaret. Ernst Zündel blevet udsat for flere attentater, derunder en brevbombe og hans hus er blevet brændt ned til grunden ved en anden lejlighed. Irving David ['Irv'] Rubin, et medlem af den voldelige jødiske terrororganisation Jewish Defense League (JDL), skulle have indrømmet at have begået et af attentaterne, men det kunne ikke bekræftes da han kort efter under mystiske omstændigheder døde i fænglet  hvor han sad i forbindelse med en anden sag.
 
  Professor Robert Faurisson - Fransk revisionist, efter ét af mange angreb fra det jødisk terrorkorps Jewish Defense League (JDL) i Paris i september 1989.
 

Dariusz Ratajczak - Tematy Niebezpiecznei - Dangerous Themes - Farlige Emner

  Tematy Niebezpiecznei
Farlige Emner - Dangerous Topics
 

Rataychak was dismissed from the university after a complaint from the director of the museum of Auschwitz and Birkenau, Dr. Jerzy Vrublevsky. Dariusz Rataychak previously engaged the study of conflicts between the Lithuanian "Forest Brothers" and Polish "Army of the Home" in the Vilna province, after accusations of anti-Semitism could not find work either in academia or even in libraries. Even after the dismissal Rataychak claimed that he did not deny the fact of the holocaust, but finds it necessary to rely solely on the facts proved in the calculation of the victims. NewsRu.co.il

Den amerikanske forfatter J.P. Bellinger udelukker ikke at den israelske efterretningstjeneste Mossad har en finger med i spillet i den mystiske sag om den dødfundne polske historiker og holocaustforsker professor Dariusz Ratajczak.

Ratajczak, en forhenværende professor ved Opole Universitet, blev fundet død i en bil som var parkeret tæt på et indkøbscenter i byen Opole i Polen den 11 juni 2010.

Forensiske rapporter indikerer at Dariusz Ratajczaks krop have ligget i bilen i næsten to uger, men var i en sådan grad af opløsning, at det tyder på at det afsjælede legeme blev placeret i Ratajczaks bil længe efter han døde.

'Adskillige vidner som blev afhørt af politiet bevidnede at bilen først for nylig blev anbragt på den parkeringsplads hvor den senere blev fundet.' skrev Bellinger i sin artikel.

'Professor Ratajczaks død blev kategoriseret som 'selvmord', men skeptikere, som måske havde den nylige arrestation af mossadmorderen Uri Brodzki, som opererede i Polen, i baghoved, spørger hvordan et lig i fremskreden opløsning var i stand til at køre til en offentlig parkeringsplads, og parkere bilen', spurgte Bellinger.

Han refererede til Uri Brodzki, en mossadagent beskyldt for at have været med til at skaffe et forfalsket tysk pas som blev brugt af medlemmer af en morderbande som var indblandet i mordet på Hamas-kommandanten Mahmoud al-Mabhouh, i et hotel i Dubai i januar.

Bellinger sagde at Ratajczaks problemer begyndte med udgivelsen af hans bog 'Farlige Emner', [Tematy Niebezpiecznei] marts 1999, som skaffede ham en dom for 'holocaustbenægtelse' i Polen."

'Hvad betyder mere? At fastholde den populære version af holocaust, eller et enkelt menneskes død. Et menneske hvis eneste forbrydelse var at i at bedrive historisk forskning for at finde sandheden?

Ratajczak mente at det ikke var muligt at dræbe millioner af mennesker i gaskamre; en opfattelse som igangsatte en storm af kritik fra hans samtidige og israelske lobbyer.

Michael Sobelman, talsmand for den israelske ambassade i Polen, beskyldte Ratajczak for antisemitisme [surprise!], og udtrykte 'overraskelse' over at sådan en mand arbejder ved et polsk universitet.'

Sobelmans kommentar kom forud for Ratajczaks udsmidning fra Opales universitet.

Ratajczak mente at anklagen om 'antisemitisme' var blevet en slags usædvanligt brutalt våben, som 'parnasset' bruger hensynsløst mod uafhængigt tænkende mennesker.

'Det som gør mest ondt, er at jeg fandt mig selv mellem en gruppe historikere som er blevet bragt til tavshed..

Se her: Fra for 45 år siden til nu, hvordan det påståede antal af myrdede Jøder i Auschwitz-Birkenau er faldet fra seks millioner til mindre end én million. Dette er officielle tal.

Selv om de kun havde myrdet en enkelt ville det være en tragedie.

Men hvordan kan det være at nogen historikere helt legalt kan sætte spørgsmålstegn ved holocausttallene, mens det forbydes andre?

Hvordan kan det være at nogen personer kunne mindske seks millioner til under én million, mens andre historikere ikke må?

Hvordan kan det være, at nogen mennesker kunne reducere de seks millioner til mindre end én million, uden at der skete dem noget ond? Hvordan kan det være at nogle mennesker ikke må undersøge dette emne, mens andre historikere gerne må, sagde Ratajczak.

Bellinger siger at den frygtelige nyhed om Ratajczaks død rystede nogle traditionalister og patriotiske organisationer i Polen, og slutter med at tilføje; 'Er det at sætte spørgsmålstegn ved holocaust, 'benægtelse', eller mere betydningsfuld end et menneskeliv?'

Kilde:

PressTV 22 august 2010 - 'Holocaust denier death, Mossad linked' | via Salon

Piotr Bein's blog = blog Piotra Beina 29 juli 2010 - The Tragic Death of a Night Porter (JP Bellinger)

EU Times 22 august 2010 - Holocaust denier death, Mossad linked

АПН Северо-Запад 22 juni 2010 - Холокост ценою в жизнь Googletranslate

Dariusz Ratajczak:

Rodak Press - Politycznie niepoprawny - Tematy Niebezpieczne - Dr Dariusz Ratajczak

Excerpt from interview with Polish Historian Zionists Hounded to Death
Dissident Defence Network 11 juni 2010 - Dariusz Ratajczak

Papurec 15 oktober 2002 - Truth Above All - Interview with Dr. Dariusz Ratajczak

Relateret:

Balder Blog 1 februar 2012 - Auschwitzdag: Israelsk avis udfordrer teori om Wannsee-konferencen som bevis for Hitlers folkedrabsplaner

Balder Blog 23 januar 2012 - Polsk holocaust-historiker fandt sensationelt materiale om kz-lejren Auschwitz - Afsløret som bedrager (Mieczyslaw Boyko - egentlig Bojko)

Balder Blog 13 marts 2011 - Norge - Arbejderpartiets Anders Mathisen: 6 millioner myrdede Jøder er løgn

Balder Blog 15 juni 2010 - Polen: Fængslet Mossadagent Uri Brodsky skal udleveres til Tyskland (Hvorefter tyskrene slap forbryderen fri, da der stort set er frit slag for Jøder i Tyskland, fordi, osv. osv.)

Balder Blog 3 august 2010 - Dissidentforfølgelse i Tyskland: Günter Deckert idømt 4 måneder for oversættelse af bog

Balder Blog 23 oktober 2009 - Italien: Professor Antonio Caracciolo - Ingen tror længere seriøst på 6 millioner døde Jøder

Balder.org 10 juni 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France

Balder Blog 9 juli 2009 - Paris: Pro-palæstinensisk boghandel smadret - Fire jødiske ekstremister fra JDL anholdt i Paris

Balder.org 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust


Print Post