Skarp og vittig uden at fornærme andre end professionelle fornærmede derunder Romaerne selv selvfølgelig.

Information:

De Konservatives folketingskandidat Nicolaj Bang karakteriserer i en video på sin hjemmeside romaer som kleptomaner, der har fået lov til at stjæle af Gud. Lederen af roma-foreningen Romano er forfærdet over udtalelse

Nikolaj Bang:

Romaer eller sigøjnere har en ret god begrundelse for, hvorfor de modsat andre folkefærd godt må stjæle. Jesus skulle nemlig, da han blev korsfæstet, også have haft en nagle gennem brystet, men den blev stjålet af en sigøjner. Derfor ser Gud mellem fingre - eller hænder - med sigøjnernes småkleptomaniske tilbøjeligheder.

Sandheden er jo ilde hørt, og vi skal nok belave os på en del ondsindede kommentarer og trusler om racismeparagraffer. Lederen af romaforeningen Romano, Erik Støttrup Thomsen er allerede kommet frem med trusler om politianmeldelse.

Hvordan oplæsning af en eller anden international'menneskerettigheder-paragraf bliver til underholdning.

Hvis Nikolaj Bang mod forventning ikke slår igennem i politik, så kan han sikkert med succes skifte til en karriere som reklamemand eller medierådgiver.

Romaer er et charmerende folkefærd, men nu vil foreningen Romano have dem optaget som et "nationalt mindretal", hvilket grundlæggende medfører retten til at skabe et parallelsamfund.

Nikolaj Bang - Romaer

 

Kjær roser video om at romaer er kleptomaner. Videoen blev godt modtaget af partiets ordfører Henriette Kjær. Og videoen bliver godt modtaget af partiets politiske ordfører Henriette Kjær, som på Facebook skriver "Fornuftigt indlæg i debatten", og mener det er flot, at videoen er kommet ud.

DR 12 august - Kjær roser sarkastisk roma-video

Nikolaj Bangs YouTube-kanal

Information 11 august 2010 - Konservativ politiker: Romaer er kleptomaner (Simon Boertmann Brüel)

 


Print Post