Forsøgte Ekstra-Bladets journalist Vladimir Pimonov, at af-etnificere historien? Jyllands-Posten nævner slet ikke den israelske forbindelse! (Nederst) Lad os først se på nogle medierapporter.

 

Haaretz: Ifølge Hærens Radio hvervede banden potentielle nyredonorer på internettet, og betalte $10.000 per nyre, for derefter at sende organerne til Israel. En israelsk statsborger blev i fredags arresteret af politiet i Ukraine, mistænkt for at drive et organhandel-netværk i Ukraine.

Israeleren, hvis navn ikke blev afsløret, blev arresteret af ukrainsk politi sammen med 12 andre personer.

Ifølge rapporten opererede netværket i mere end tre år. De fleste af donorerne var unge kvinder som var villige til at sælge en nyre for $10,000.

Organer gik til Israel

Organerne blev derefter implanteret i Israelere som havde brug for en nyretransplantation, der koster mere end $200.000, sagde lederen af den ukrainske organisation mod menneskesmugling på en pressekonference efter anholdelserne.

Det ukrainske politi skønnede at netværket tjente 40 millioner dollar.

Klinikken hvor de påståede operationer for at fjerne nyrerne påstås at have fundet sted benægter beskyldningerne.

Haaretz 6 august 2010 - Report: Israeli suspected of running Ukraine organ trafficking ring


Press-Tv: 12 personer, de fleste Israelere...

 
  En rabbiner føres væk af FBI
  Sagen har ikke noget med religion at gøre sagde anklageren,... men:
  Chabad Ludavitch -Rabbi Yitzak Ginsburgh
Rabbi Yitzhak Ginsburgh
Chabad Lubavitch
 

'Hvis en Jøde har brug for en lever, kan man så bruge en lever fra en uskyldig forbipasserende ikke-jøde for at redde ham? Toraen ville sandsynligvis tillade det. Jødisk liv har uendeligt værdi. Der er noget uendeligt mere hellig og unikt over jødisk liv end over ikke-jødisk liv.'

Dette blev sagt af en førende Chabad Lubavitch rabbiner ved navn Yithzak Ginsburg og det kan findes i april 26 1996 nummeret af den populære jødiske publikation Jewish Week. Er det tilfældigt at Israel er en international central for kvinde- og organ-handel? Eller er det fordi den nødvendige ideologiske basis for det er en del af den jødiske begrebsverden?

Ukrainsk politi har afsløret et israelsk ledet organ-smuglernetværk som på ulovlig vis rekrutterede organdonorer for at sende deres kropsdele til Israel.

Ukrainske autoriteter sagde i fredags at 12 personer, de fleste Israelere, blev arresteret for at deltage i en forretning der rekrutterede organdonorer fra Ukraine og andre tidligere Sovjetstater via internettet, og transplanterede organerne til Israelere der havde forudbestilt dem.

Netværket, som søgte mest efter nyrer, tilbød op mod $10.000 per kropsdel, og ifølge det ukrainske udenrigsministerium var de fleste af organdonorerne fattige unge kvinder.

Lederen af ministeriets afdeling for menneskesmugling, Yuriy Kucher sagde at transplantationerne som kostede op mod $200.000 per operation, blev udført i Kiev, Azerbaijan og Ecuador.

Blandt de anholdte er fire kirurger. Den israelske hovedmand blev anholdt i sidste måned.

Indledende undersøgelser afslørede at netværkets tjente omkring 18 millioner dollars årligt. Netværket havde opereret i tre år.

De anholdte risikerer op mod 15 års fængsel hvis de bliver kendt skyldig i menneskehandel.

Denne seneste skandale der involverer israelsk organhandel, kommer kun fire måneder efter et andet organhandel-netværk som tilbød $100.000 for nyrer i dets annoncer i lokale aviser blev afsløret i Israel.

På trods af at organisationen solgte nyrerne for $140.000, fik en del af donorerne aldrig de lovede penge efter deres nyrer var blevet fjernet i lande som Azerbajzan og Filippinerne.

En forhenværende israelsk Brigader-general og to advokater blev arresteret i organhandel-sagen.

Press-TV 6 august 2010 - Israeli organ-trafficking ring busted


AP: 4 ukrainske læger arresteret i organhandelsag

Kiev, Ukraine - Ukraines indenrigsministerium siger at fire kirurger og fire andre er anholdt for deltagelse i et foretagende der rekrutterede organdonerer fra tidligere Sovjetstater, og implanterede organerne i rige udlændinge.

Chefen for ministeriets afdeling for menneskehandel, Yuriy Kuchner, sagde at foretagendet blev ledet af en israelsk statsborger som blev anholdt sidste måned. [..]

Associated Press 5 august 2010 - 4 Ukrainian doctors arrested in organ transplant probe


Kommentar:

Ikke overraskende er det iranske nyhedsbureau Press-TV det mest afslørende, forudsat at oplysningerne er rigtige. Her fortælles det at ikke blot chefen af banden er Israeler, men at de fleste af de 12 arresterede også er Israelere.

Associated Press skriver i overskriften om 'ukrainske læger', og om organer der skulle implanteres i 'rige udlændinge', ikke et ord om at organerne fortrinsvis gik til Israel, hvilket også den israelske avis Haaretz bekræfter.

Mafiaen

 
  Vladimir Pimonov - Ekstra Bladet
  Sophie Elline Bremer Hansen - Cavlingpris
  Sophie Bremer - Ekstra Bladet
  David Rebouh -  Cavlingpris
  David Rebouh - Ekstra Bladet
  Miki Mistrati -  Cavlingpris
  Redaktionschef Miki Mistrati kan være stolt. Trioen Pimonov, Rebouh og Bremer hvoraf sidstnævnte nu har fået Kravlingprisen for sit uvurderlige muldvarpearbejde i Putins Rusland, som sælger os alt for billige kul til kræftværkerne. De andre to er vist indstillet til Cavlingprisen. Miki Mistrati selv blev tidligere beæret med en Viktorpris.
   
   
   
 
  Boris Berezovsky

I Ekstra Bladets version af historien skrevet af Vladimir Pimonov, bliver den israelsk ledede og formentlig israelsk dominerende bande til 'Mafiaen'.

Den israelske hovedmand forsøges afetnificeret som 'en sovjetisk-født gangster med israelsk pas'.

Gad vide om han også anser den israelske udenrigsminister Avigdor Lieberman som 'sovjetiskfødt gangster med israelsk pas', og om de hundredtusinde af indvandrede sovjetiskfødte Jøder der befolker Israel, som 'sovjetiskfødte borgere med israelsk pas'.

Straks efter jeg læste Ekstra Bladets Pimonov-version anede jeg uråd, og jeg googlede Vladimir Pimonov.

Ikke overraskende fandt jeg nogle kommentarer til en tidligere EkstraBlads artikel, skrevet af en kvinde der kalder sig Svetlana P. (russerinde), som bekræftede mistanken.

Her nogle uddrag:

Pimonov lyver som sædvanligt og mindre begavede danskere hopper gerne på hans ævl.

Jeg ved ikke, hvor Pimonov udgraver alle sine ”bemærkelsesværdige” bemærkninger fra? Sikkert fra sin r…v!

[..]

Bagefter bliver Pimonovs artikel endnu mere sindsyg. I artiklen proppede han sammen alle mulige ikke-bevidste påstande, rygter og hans egen opspind for blot at udtrykke sin personlige vrede. Hvis nogen undrer sig over, kan jeg forklare, at Pimonov faktisk er russisk jøde, der i sin tid emigrerede fra Sovjet og undlod at bosætte sig i sit forjættede land. I stedet valgte han Danmark, hvor han har været i over 20 år og al den tid har han vrøvlet og skidt på sit tidligere land og befolkning.

[..]

Selvom Pimonovs navn er russisk-klingende er han faktisk en jøde, der er ligeglad med både Rusland og russere. Til gengæld står han altid på sine venners side og bravt forsvarer alle deres træk.

Eksempel: Pimonov har lige vrøvlet om mon Charles fik forbudt mod at rejse til Rusland. Pimonov hævder, det er sket på grund af Boris Berezovsky. Hvem er egentlig Boris Berezovsky?

Som mange andre oligarker, der på en rekord kort tid blev til mange milliardærer i Rusland sidst i 90'erne, er B.B. en vaskeægte jøde. Der er kun sølle 2-3 russere af alle oligarker. Resten er jøder. Det samme gælder s.k. oppositionærer, som Pimonov elsker at citere meget.

Det er især Gary Kasparov og Co, der udelukkende består af russiske jøder. Disse jøder frit emigrerede fra Sovjet sidst i 80rne og bosat sig i forskellige lande. Mange fik udenlandske pas.

Alligevel valgte mange disse emigranter at vende tilbage til deres forhadte land – Rusland, for blot at kritisere regimet, ydmyge regeringen, protestere osv. Så dukker der er spørgsmål: hvis man har et f.eks. amerikansk eller engelsk statsborgerskab, og man hader sit tidligere land, hvorfor bor man i dette land og vrøvler i stedet for at vende tilbage til USA?

Fordi man få gode penge for sin indsats! I USA skal man knokle for at tjene penge, men hvis man ”arbejder som den femte kolonne” i sit eget land, får man kun simple opgaver: at vrøvle, protestere, kritisere osv og få belønning for dette job.

[..]

Rusland sidst i 90rne var et sand paradis for alle slags svindlere og kriminelle. ”Smarte” personer nåede at ”legalt” privatisere Ruslands nationelle rigdomme (naturressourcer, fabriker, miner osv) og blev på en rekord kort til oligarker. Der er en klog talemåde: Appetitten kommer under måltidet!

 

Oligarkerne ville sikre deres rigdomme, magt og fremtiden, derfor ville de gerne skabe deres egen regering. Der var et par nye rige, der pønsede på at blive Ruslands næste Præsident. Heldigvis for Rusland kom der Putin og startede krigen mod oligarkerne og deres drømme.

Man kunne ikke konfiskere oligarkernes rigdomme, for de blev ”privatiseret” på en ”lovlig vej” i de skumle tider under Jeltsins (halv-jøde med jødisk kone) styre.

Til gengæld blev oligarkerne tvunget til at betale skat.

Det ville de ikke. Så blev en af dem, Khodorkovsky fængslet for underslæb og ulovlige penge transaktioner og andre oligarker flygtede til England. England har altid været et ideelt land for dem, der ønskede sig et skattely.

 
  Mihail Khodorkovsky

Derfor bor de fleste oligarker lige netop der. Men selvom oligarker lever i London i sus og dus, er de sikkert stadig rasende over deres knuste drømme. Det må være pinligt at indse, at deres kamp for magten i Rusland er tabt. Derfor sidder de i England som i hvepserede og opspinder alle mulige påstande og beskyldninger mod Ruslands regering.

Pimonov ved udmærket, han lyver og lyver meget groft, dvs uden noget som helst bevis, men han bliver ved med at påstå helt vanvittige ting. Man skal tro, at han får bonuser af oligarkerne. Det kan godt være, at han, på en eller anden måde, hjælper sine etniske ”brødre”.

Ovenstående citater fra debattråden til artiklen: Vladimir Putin ydmyger prins Charles (Ekstra-Bladet 10 maj 2010 af Vladimir Pimonov)

Pimonovs historie kan læses her:

Ekstra-Bladet 5 august 2010 - Hemmelig nyrehandel afsløret (Vladimir Pimonov)

Artiklen bruges som kilde af Jyllands-Postens Mia Qvist Andersen, som bl.a. skriver:

Mafiaorganisationen solgte nyrerne til rige kunder i Israel, Vesteuropa og Asien, oplyser Jurij Kutjer, der er departementschef ved Ukraines indenrigsministerium til nyhedsbureauet UNIAN.

Ifølge eb.dk lokkede mafiaen fattige mennesker i Ukraine, Rusland, Moldova, Hviderusland og Usbekistan til at sælge en af deres nyrer for omkring 55.000 kr. Det svarer til det tredobbelte af en årsløn for de fleste af disse mennesker, skriver eb.dk.

I denne version af artiklen udelades helt at hovedmanden af banden er Israeler. Eneste hint til at også denne organhandelsag har forbindelser til Israel, er at landet bliver nævnt blandt en række andre lande hvis borgere skulle modtage de sorte organer.

Jyllands-Posten - Hemmelige nyrehandler breder sig (Mia Qvist Andersen)


Kommentar:

Danskerne får nyheder set igennem jødiske briller (lige som i hele den vestlige verden)

 
  Samuel Rachlin jublede over 'Orange Revolutionen' (iscenesat af CIA mm.)
 
  Leif Davidsen i Udefra 6 september 2005
Idealiserer 'Orangerevolutionen'
 
  Anders Jerichow Mellemøstkommentator

En anseelig del af Rusland-korrespondenterne i Danmark de senere år har været 'Jøder af sovjetisk afstamning med dansk pas', for nu at bruge et Pimonovagtigt udtryk, som i mange tilfælde har et horn i siden på deres tidligere fædreland (f.eks. Anders Jerichow, Vibeke Sperling, Leif Davidsen og Samuel Rachlin).

Man kan spørge sig om det er den objektive virkelighed set fra en dansk synsvinkel som disse Jøder formidler, eller om vi får nyhederne serveret gennem jødiske / zionistiske briller. Det samme gælder Mellemøst-korrespondenterne (hvoraf nogle sågar er Jøder bosat i Israel) og i vidt omfang også USA korrespondenterne.

I USA er Jøderne stærkt overrepræsenteret i politik, medier og finansverden, f.eks. højesteret i skrivende stund: 3 Jøder (= 33% befolknings andel 2%) og ingen Protestanter! (befolkningsandel 60%) , og gør deres indflydelse gældende gennem paraply-lobby-organisationen AIPAC.

I Danmark er der mig bekendt ikke tilsvarende magtfulde lobbyorganisationer, men i pressen er Jøder til gengæld meget kraftigt overræpresenteret. Så kraftigt, at de fleste læsere ville få sig et et chok hvis jeg begyndte at opremse alle de højtplacerede jødiske journalister hvis navne og etniske baggrund er mig bekendt.

Jeg kan uden problemer tælle til 35 navne på forholdsvis kendte danske journalister og mediefolk med jødisk baggrund. (Jeg kunne nok nævne et endnu større antal journalister om hvis jødiske baggrund jeg har stærke formodninger.)

Regnestykke

I en kommentar til en debat på bloggen Moderne Borgerlighed skrev jeg: 'det med de to hænder kan vi vende tilbage til' som svar på påstanden 'Jøder dominerer ikke danske aviser. Jøder i medierne kan tælles på to hænder, ' . Nu vender jeg altså tilbage!

Hvor mange kan du nævne? Prøv følgende regnestykke med det tal du kommer frem til:

Vi sætter antallet af Jøder i Danmark til 7000, og det totale antal indbyggere i Danmark til 5.000.000.

Antallet af forholdsvis prominente journalister er 35.

Ud af 7000 danske Jøder er altså 35 prominente journalister.
Nogle klik på lommeregneren viser os at 0,5 % af de danske Jøder således er prominente journalister.
Anvender vi dette tal på hele den danske befolkning, skulle der være 25.000 journalister af tilsvarende kaliber i Danmark! Dansk Journalistforbund har ca. 12.000 medlemmer....

Tænk så på hvor mange journalister der er i Danmark hvis baggrund ikke er åbenlyst eller kendt i offentligheden, og den jødiske overrepræsentation vil vise sig at være endnu mere astronomisk.

Dette kan næppe forklares med 'Jødernes høje intelligens' alene.

Jeg vil bestemt ikke uden videre beskylde alle journalister af jødisk herkomst til automatisk at bakke op om jødiske interesser, men af de 35 journalister jeg har talt til (har kun taget de helt sikre), har mindst omkring 20 stykker efter min bedømmelse klart vist pro-israelske holdninger, og afviger til tider fra deres ellers oftest venstreorienterede / humanistiske synspunkter når det gælder jødiske eller israelske interesser.

Positiv særbehandling og etniske kvoter

Næste gang medierne begynder at ævle om at antallet af 'etniske' medarbejdere skal 'afspejle det omgivende samfund', skal vi lige huske at spørge: Skal ansættelsen af disse medarbejdere af 'anden etnisk oprindelse end dansk' gå på bekostning af de tilbageblevne ægte danskere, eller ville det måske være mere retfærdigt at lade det gå ud over den allerede stærkt overrepræsenterede jødiske andel?

Relateret:

Opdatering

Mere Pimonov: Det viser sig at det er Vladimir Pimonov, David Rebouh, og Sophie Bremer som står bag de 'sensationelle' afsløringer af usikre Russiske miner, og en artikel fra den samme trio med de jødisk klingende efternavne, om danske journalister som mistænkes for at være spioner i Rusland.

Men det er der jo ikke noget at sige til hr. Pimonov. En af vores kendteste chefredaktører fra den en gang toneangivende avis Politiken; nemlig Herbert Pundik, var jo i mange år spion for Mossad, som han indrømmede for nyligt. Og hele flokken af dansk/russisk/jødiske korrespondenter har jo i tidernes løb gjort hvad de kunne for at sværte Rusland og Russerne til, og det mest sandsynlige er vel at disse israelitter også har udført de sædvanlige dobbeltfunktioner. Så Rusland og Putin har al mulig grund til at være forsigtig med 'danske' journalister, ikke mindst overfor dem med jødiske efternavne. Hvorfor skal der i øvrigt tre journalister til at skrive to korte artikler?

Ekstra-Bladet 27 december 2010 - Rusland: Pudser efterretningstjeneste på danske journalister (Vladimir Pimonov David Rebouh, Sophie Bremer)

Ekstra Bladet har i dag og i går afsløret, hvordan det kul DONG Energy køber fra Rusland kommer fra livsfarlige miner.
Ekstra-Bladet 27 december 2010 - WWF: Slut med kul (Vladimir Pimonov David Rebouh, Sophie Bremer)

Jøder og Medier

Balder Blog 30 december 2010 - Hvorfor al den sympati for den jødiske finanskriminel Mikhail Khodorkovsky?

Balder Blog 4 august 2008 - Den russiske frihedshelt Alexander Solsjenitsyn er død 89 år gammel (Samuel Rachlin, Leif Davidsen og Adam Holm, alle Jøder, benytter lejligheden til at sparke til den store jødekritiske russiske frihedshelt)

Balder Blog 26 juli 2010 - Oliver Stone: Jødisk dominerede medier forhindrer saglig diskussion om Hitler og holocaust

Jødiske journalisters indre kamp med 'at skrive det rigtige'. Har jødiske journalister flere forpligtelser and andre? Står de først og fremmest til ansvar overfor deres samfund, og skal de repræsentere Israel i deres aviser? 'Dette er vores ansvar som Jøder, hvilket tydeligvis står i modsætning til vores ansvar som journalister.' [..] Gringaus forklarede sin holdning ved at sige at 'grupper står overfor hinanden, i stedet for som objektive synspunkter'.
Mosaisk Upps - Jødiske journalisters moralske dillema.

Balder Blog 8 april 2009 - Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Hvem styrer medierne i England?)

Organ- og menneskehandel

Balder Blog 8 april 2010 - Israelsk politi pågriber 6 Israelere mistænkt for organhandel

Balder Blog 13 februar 2010 - Jorge Puello, jødisk rådgiver for kristne børnesmuglere i Haiti mistænkt for menneskehandel (og - kasse med hornhinder dukkede uventet op)

Balder Blog 22 september 2009 - Organtyveri: Israel indrømmer at læger stjal hornhinder, hjerteklapper og hud uden tilladelse

Balder Blog 25 juli 2009 - Korruptionsskandale: Organhandler Levy-Izhak Rosenbaum allerede i FBIs søgelys siden 2002

Balder Blog 24 juli 2009 - Tre borgmestre og fem rabbinere arresteret for korruption, pengevask, og handel med organer

12 israelske kvindehandlere anholdt i Israel og Østeuropa
Balder Blog 11 marts 2009 - Politiet i Tel Aviv jagter hovedmand i kvindehandler-netværk 

Balder Blog 27 december 2007 - Ledere af de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask 

Rusland, Oligarker, Putin

Archive.org - Russia Ready to Vaporize the Jewish State

Part 1: And then kick America out of the Eastern Hemisphere’s oilfields (Joe Vialls, 28 oktober 2003)

Part 2: Vladimir Putin hammers the final nail into Israel’s coffin (Joe Vialls, 16 november 2003)


Print Post