Europas 'hemmelige anti-Israelstøtte'

 

For nogle dage siden krævede det israelske udenrigsministerium af EU at Unionen giver dem en hemmelig liste af alle politiske bevægelser og organisationer i Israel, som støttes økonomisk af EU.

En højtplaceret embedsmand fra det israelske udenrigsministerium sagde til den tysksprogede netavis 'Israel Heute', at denne støtte bekæmper Israels politik.

'Derved blander EU sig i Israels indenrigspolitik. Dette skal stoppes.

Derudover skal den økonomiske støtte være til at gennemskue for det israelske såvel som de europæiske samfund.'

Lande som Holland har allerede accepteret de israelske krav, og udleverede en liste med navne af israelske bevægelser. Men de fleste lande, derunder Tyskland, nægter at udlevere denne liste til Israel.

'Hvorfor støtter EU i hemmelighed?' spørger kilden fra det israelske udenrigsministerium.

'Der er talrige humanistiske bevægelser som finansieres fra Europa, og det har vi ingen problemer med.

 

Problemet begynder når israelske bevægelser som Peace Now (Fred Nu), Be´Tselem, Shovrim-Shtika (Soldater bryder stilheden), Geneve Initiativet, Machsomwatch (Checkpoints), Adallah Ir-Amim, modtager støtte, og øver således indflydelse på den israelske politik.

'Dette er bevægelser som spiller en rolle i israelsk politik. Det skal stoppes. Ingen stater tolererer politisk indblanding af en fremmed stat.'

EU dementerer ikke den israelske anklage og forklarede til Israel at dette sker for at balancere den støtte til højreorienterede israelske bevægelser der kommer fra USA.

Men man kan ikke sammenligne den europæiske støtte med den fra USA, da denne kommer fra private, og ikke fra den amerikanske statskasse.

Israels ekstremt venstreorienterede og pro-palæstinensiske bevægelser modtager støtte fra EU-midler, hvilket betyder at de europæiske skatteydere støtter den ofte antiisraelske EU-ideologi til politiske formål i Israel.

 

I Israel er man vred over EUs politik, da denne støtte også ledes videre til palæstinensiske organisationer, som står bag 'den internationale juridiske terror' mod Israel, og som forsøger at drage Israels militære ledelse til ansvar for domstole i f.eks. Spanien og England.

Israels krav baserer sig blandt andet på beretninger fra 'NGO-monitor', under ledelse af Professor Gerald Steinberg, som insisterer på gennemskuelige forhold mellem regeringer og bevægelser, som engagerer sig i Mellemøstkonflikten.

Kilde:

Israel Heute 1 februar 2010 - Europas geheime Spenden gegen Israel

Kommentar: Hvor hilarisk! Den kontroversielle jødiske lobby er et efterhånden velkendt og stedse hyppigere debatteret fænomen....

 
  Obama & AIPAC's Lee Rosenberg

Medlemmer af kulten med base udenfor Israel, er blandt de allerstørste bidragsydere til amerikanske og britiske partier og kandidater. Overalt er der jødiske organisationer og foreninger der forsøger at påvirke opinionen i vestlige og andre lande til fordel for den zionistiske stat.

Pengestrømmene går selvfølgelig begge veje; amerikansk bistandshjælp til Israel, og formentlig bidrag til amerikanske politikere den anden vej. At holde transaktionerne nogenlunde skjult, er nok ikke det store problem når man har venner og sponsorer som Lord Rothschild eller Lord 'Cashpoint' Levy.

Men lige så stor indsatsen og opfindsomheden er når det gælder om at få andre lande til at danse efter Israels pibe, lige så skrubhysterisk reagerer Jøderne når der kommer lidt den anden vej.

Og her taler jeg ikke om illegal import af Det Nye Testamente [antisemitisk kristen hadlitteratur], eller Kristne missionærer som flokkes til landet for at lede Jøderne på rette spor.

Nej, farisæernes efterkommere er sure over at EU og andre organisationer i Europa støtter israelske fredsbevægelser.

De blander sig i vores interne politik, skriger Jøder både i og udenfor Israel. Pengene går til terrorister..

Sjovt nok.. Hvis de terrorister har så mange penge, hvordan kan det så være de aldrig har råd til at købe mere effektive våben end de kendte Kassam-nytårsraketter, som nærmest skal falde i hoved på nogen for at gøre større skade.

Terroristerne, tidligere kendt under navnet Frihedskæmpere da det endnu gik løs mod Russerne, havde fine stingermissiler, der skød mange en russiske helikopter ned..

Se også:

Balder Blog 5 august 2010 - Australien: Jødiske grupper vrede over kirkers opfordring til boykot mod Israel


Relateret:

Balder Blog 7 marts 2010 - Holland: Simon Wiesenthalcenteret sætter Jøder op mod Protestanter

Balder Blog 8 marts 2010 - Holland: Simon Wiesenthal Center urges Jews to boycott Protestants over Israel critical letter

Balder Blog 19 december 2009 - Canada: Antisemitisme beskyldninger vækker vrede hos Kristen hjælpeorganisation

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England -Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby (Labour og Conservatives infiltreret)

Balder Blog 10 november 2009 - Denmark: No government support for closer EU ties to Israel after visit by Avigdor Lieberman

Balder Blog 8 november 2009 - Exploiting the Holocaust for political purposes - Avigdor Lieberman visits Denmark and Holland

Balder.org 15 marts 2009 - Stephen Walt interviewed about Charles Freeman and AIPAC on Danish TV

Balder Blog 21 december 2008 - Tyskland: Katolsk avis beskylder Jøder for angreb på ytringsfriheden

Balder Blog 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

Balder.org 22 august 2007 - CNN Documentary: God's Jewish Warriors (Video)

Balder.org 11 april 2007 - Den Israelske Lobby: Hollandsk Dokumentar fra april 2007 (Video)


Print Post