Oliver Stone
Efter sigende har Stone en jødisk far
 
  Oliver Stone & Bill Maher begge har jødisk far
   
 

Oliver Stone i Hitlers sko

Tidligere i år talte Stone ved 'Television Critics Association' halvårlige pressekonference i Pasadena, hvor han sagde at: 'Hitler er en nem syndebuk i historien, og det har været udnyttet på billigste vis.

Han er produktet af en række handlinger. Det er årsag og virkning... Folk i USA kender ikke noget til sammenhængen mellem Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig, ' og tilføjede at han gennem sit arbejde som dokumentarist havde været i stand til at indleve sig i Hitler og Stalins situation for at kunne forstå deres udgangspunkt.'

'Vi skal til at udvikle vores bevidsthed, befri den og udvide den.

Vi vil gå længere end til synspunkter... Fordyb dig i Nazipartiets økonomiske støtter. Hvor mange amerikanske selskaber var involveret, fra General Motors til IBM. Hitler er kun en mand som nemt kunne være blevet myrdet, ' sagde Stone. Frit oversat fra On the Contrary

   
 
  Oliver Stone Apologizes for Truth
David Duke August 1, 2010

Den verdensberømte filminstruktør Oliver Stone, sagde i et interview med den britiske avis Sunday Times i dag, at USAs store fokus på 'holocaust' er 'et produkt af jødisk dominans i medierne'.

Stone forklarede at Adolf Hitler og den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad ikke kan fremstilles på sober vis, og langede ud efter den 'magtfulde jødiske lobby' i USA.

Stone sagde, at han i den kommende Showtime dokumentar-serie 'Secret History of America', forsøger at vise Hitler og den kommunistiske diktator Josef Stalin 'i kontekst'.

'Hitler var en Frankenstein, men der fandtes også en Dr. Frankenstein. Tyske industribaroner, amerikanerne, og briterne. 'Han havde en masse støtte,' sagde Stone til Sunday Times reporter Camilla Long.

Stone sagde blandt andet, at 'Hitler skadede Russerne langt mere end Jøderne, 25 - 30 [millioner russere blev dræbt].

Sunday Times reporteren spurgte derpå hvorfor der blev fokuseret så meget på holocaust.

Jødisk lobby dominerer medierne

'Den jødiske dominans i medierne, ' svarede Stone. 'Der er en stor lobby i USA. De arbejder hård. De er der ved enhver kommentar, den mest magtfulde lobby i Washington. Israel har i årevis forvansket [fucked up] den amerikanske udenrigspolitik.'

Instruktøren, som for nylig mødtes med den iranske præsident Ahmadinejad, fordømte den amerikanske udenrigspolitik som 'horribelt'.

'Iran er ikke nødvendigvis den gode dreng i klassen, ' sagde Stone, 'men vi kender ikke hele historien!'

Instruktøren af blandt andet Scarface, Midnight Express, Platoon, JFK, Born on the Fourth of July og Natural Born Killers, havde endu mere opmuntrende ord tilovers for den socialistiske Venezuelanske præsident Hugo Chavez, som Stone kaldte 'en modig, ligefrem, jordbunden mand'. Instruktøren har for nylig været i gang med at promovere sin Chavez-rosende dokumentar, der hedder 'South of the Border'.

Da intervieweren påpegede at Chavez havde en ikke ligefrem strålende reputation vedrørende menneskerettighederne, afviste Stone straks kritikken.

'Internettet er helt frit i Venezuela, sagde Stone. 'Man kan sige hvad man har lyst til. Sammenlign dette med andre lande som Mexico, Guatemala, og især Columbia, som er latterligt.'

Mens Stone ikke tidligere har været så ligefrem vedrørende hans syn på Jøder og holocaust, har han talt åbent om sin begejstring for Chavez, og sin uenighed i USAs politik overfor Iran.

På ABC's program 'Good Morning America' den 28. juli, sagde Stone til studieværten George Stephanopoulos at han absolut tror på at Chavez er et godt menneske, og påstod at 'der ikke er et mønster af censur i dette land' [Venezuela].'

Stone sagde også at hvis USA ville indføre sanktioner mod Iran, 'bliver det helt som Nord Vietnam om igen.'

Kilde:

Newsbusters 25 juli 2010 - Oliver Stone: 'Jewish-Dominated Media' Prevents Hitler from Being Portrayed 'in Context' (Alana Goodman)

Relateret:

DSFHF 31 juli 2010 - Oliver Stone og jøderne

Jyllands-Posten 27 juli 2010 - Vrede jøder på nakken af instruktør (Uffe Christensen)

Jyllands-Posten 11 januar 2010 - Instruktør: Hitler er syndebuk (Uffe Christensen)

Mail Online 28 juli 2010 - Judge George Bathurst-Norman faces anti-semitism probe after speech attacking Israel helps free arms factory protesters

On the Contrary 27 juli 2010 - Oliver Stone, Adolf Hitler and Hypocritical Outrage

Junikredsen 29 juni 2010 - Sex and the jews

Politiken 27 juli 2010 - Israel beskylder Oliver Stone for racisme og jødehad

Balder.org 8 april 2009 - Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Hvem styrer medierne i England?)


Print Post