Det amerikanske FBI har udvidet sin undersøgelse af påståede falske fordringer på holocaust-kompensationer, som kan have malket den tyske regering for millioner af dollars, skriver magasinet Jewish Week.

Svindlen blev opdaget i december af Konferencen om Jødiske Erstatningskrav mod Tyskland i New York, som tager sig af fordringer om erstatninger for overlevende1) på vegne af den tyske regering. Organisationen kontaktede omgående de føderale autoriteter, derunder Federal Bureau of Investigation (FBI).

Svindlen omfattede til at begynde med krav der blev fremsat til 'Hardship-fonden', men er nu udvidet til også at omfatte 'Artikel 2 Fonden', et pensionsprogram som muligvis er lænset for omkring 7 millioner dollars i løbet af det seneste årti.

Tilbagebetaling inden 90 dage

 
  100 mini Madoffs i Brooklyn Jew York

Begge undersøgelser er stadigvæk i gang, og 'Artikel 2 Fondens' pensioner af flere end 200 personer blev informeret via et anbefalet brev at autoriteterne var blevet informeret om at de blev mistænkt for svindel, og at de skulle tilbagebetale alle de penge de havde modtaget eller indgive en anke inden 90 dage.

Hardship-Fonden blev etableret i 1980 for at kompensere Jøder som var tvunget til at flygte mod øst under holocaust2), og forblev i Sovjetblokken efter krigen, og derved afskåret fra tyske erstatninger.

3 ud af 10 ansatte som havde med fordringer at gøre blev fyret i februar, og en talsmand fra Konferencen sagde på dette tidspunkt at det var ukendt om de var meddelagtige i svindlen.

Mindst 100 svindlere

Konferencen om Jødiske Erstatningskravs talsmand sagde at man mener at svindlen har omfattet mindst 100 personer, som hver modtog et engangsbeløb på omkring 3.500 dollar.

Talsmanden sagde også, at alle fordringer handlede om mænd og kvinder som påstod at de havde levet i den tidligere Sovjetunion, og som nu bor i Brooklyn.

1) Overlevende - Jøderne definerer enhver Jøde som levede i et på et tidspunkt tysk besat område som 'holocaustoverlevende', uanset om de har lidt nogen som helst skade eller ej.

2) Læg mærke til at hvor man normalt ville have skrevet 'Anden Verdenskrig', skriver Jøderne nu 'Holocaust'.

Kilde:

The Jewish Week 5 juli 2010 - EXCLUSIVE: FBI Expands Probe In Fraud At Holocaust Claims Conference (Stewart Ain)


Kommentar: Er det ikke underligt at man konstant hører om jødiske erstatningskrav, men sjældent om andre grupper?

Det er som om Jøderne var de eneste ofre for tyskernes politik, mens der i sagens natur har været mange flere millioner fra andre grupper som har lidt nøjagtigt de samme lidelser som disse Jøder. Det er åbenbart lige meget med dem.

Man kunne efterhånden få den ide, at Jøderne ejede så godt som alt hvad der hedder ejendom, juveler, kunst, og kapital i Europa, når man læser om den uophørlige strøm af krav om erstatning for det ene og det andet, næsten altid fra jødisk side. Foruden de milliarder jøderne allerede har modtaget fra Tyskland, har de fået et helt land, og senest tre gratis atom-ubåde ud af Tyskland. Hvornår er det mon nok for parasitten?

Formentlig er det dog nogle af de sidste krampetrækninger af tysk underdanighed vi ser:

European 'ally' won't reduce its trade with Iran

The conventional wisdom among Israeli diplomats, Jewish non-governmental organizations, and even some mainstream German commentators is that the Federal Republic is Israel’s most stalwart ally on the European continent.

However, since Israel’s interception of the Mavi Marmara, a vessel packed with radical Islamists and three anti-Israel German Left Party members, as it attempted to violate a legal naval blockade, Germany’s posture toward Israel has become increasingly biased, if not downright hostile.

 
  Leon de Winter

[..] The Dutch Jewish author Leon de Winter, writing in The Wall Street Journal in June, attempted to explain this outbreak of hatred.

De Winter noted that Europeans “have grown tired of carrying the guilt for the destruction of the Continent's Jews. They have started to long for some form of historical release.”

So Germany’s obsession with targeting Israel for blame is largely an effort to cleanse its deeply anchored guilt about the crimes of the Shoah.

Israel and Jews represent a permanent living reminder of the Holocaust.

Jerusalem Post 7 juni 2010 - Germany bashing Israel to ease guilt (Benjamin Weinthal)

Relateret:

Flere gaver til Jøderne:
Some confusion here: BBC News reports US will donate $15 million to maintain Auschwitz | but Haaretz says: U.S. to contribute $150-million | Hat tip Focal Point

Balder Blog 27 januar 2008 - Irland: Wiesenthal Centerets griske afpresningsforsøg fordømmes af præsident Mary Mcaleese

Balder Blog 23 juni 2010 - Canada: Falsk Jøde solgte falsk jødesæbe

Balder Blog 23 juni 2010 - Israelsk Mafia det nye Cosa Nostra i Las Vegas - Fire anholdt


Print Post
Posted af Balder 08 Jul 2010 under Holocaust , Tyskland | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |