A secret high-level Metropolitan police report has concluded that Muslim officers are more likely to become corrupt than white officers because of their cultural and family backgrounds.Halal Politi
i Sverigestan

The document, which has been seen by the Guardian, has caused outrage among ethnic minorities within the force, who have labelled it racist and proof that there is a gulf in understanding between the police force and the wider Muslim community. The document was written as an attempt to investigate why complaints of misconduct and corruption against Asian officers are 10 times higher than against their white colleagues.

Read it in The Guardian 10 juni 2006: Secret report brands Muslim police corrupt

Læs også: Forsvaret vil gerne have flere indvandrere. Er det nu også smart?


Print Post

Dagens citat
»Jøderne er som jeg finder dem meget, meget selviske. De bekymrer sig ikke over hvor mange Estere, Lettere, Finner, Polen, Jugoslaver, eller Grækere der er blevet myrdet som flygtninge, så længe Jøderne får særbehandling « (Harry S. Truman)