Opdatering: Video (nederst) DR-Deadline 8 juli 2010 - debat om Romaer / Sigøjnere

Søren Pind og Ejvind Vesselbo synes au-pair ordningen bare er helt fjong. Hør diskussionen mellem Ejvind Vesselbo (MF Venstre) og Britta Thomsen (Socialdemokrat - EU parlament).

 
  Søren Pind kan ikke få armene ned af begejstring over billige husslaver til danske velhavere
   

Det er interessant men selvfølgelig ikke uventet, at hele problematikken kun angribes fra én vinkel; nemlig de filippinske pigers formodede interesser. At disse ordninger uden tvivl også resulterer i flere indvandrere har ingen nævnt. For selvfølgelig vil mange af asiatererne og anden lavlønsarbejdskraft, forsøge at blive i slaraffenland, f.eks. ved at forsøge at finde sig en mand med danske papirer, for et 'reelt', eller pro-forma-ægteskab. Derefter kan børnene så også sluses ind i det forjættede land. Andre vil formentlig forsøge sig som ludere, eller at få et bedre betalt sort arbejde. Lesbiske og homoægteskaber kan nu også bruges i importøjemed.

Deadline 1 juni 2010 Ejvind Vesselbo og Britta Thomsen - Vært Anja Bo
 

Og hvad er det egenlig for noget, at danske velhavere skal have lov til at give den på bedste koloniherre-maner, og samtidigt slippe billigere end nogen andre som skal have folk til at arbejde for sig?

Hvor sund er det, at overlade sine børn til tredje verdens landes borgere, med en helt anden kultur, som ikke en gang taler sproget, og formentlig kun behersker et meget mangelfuld engelsk?

Det er formentlig for en betydelig del tale om familier i stil med Helle Thorning Schmidt / Stephan Kinnock, med store indtægter, 'internationalt udsyn', creme de la creme af globaliserings-ivrige politikere, embedsmænd, entreprenører, og selvfølgelig flertallet, business opportunister, som aldrig lader fædrelandskærligheden komme i vejen for en god handel.

Altid en ny undskyldning for billig udenlandsk arbejdskraft

 
  Søren Pind på Facebook

Eliten vil altid kunne finde nye undskyldninger for at importere arbejdskraft.

Og jo mindre det økonomiske svælg mellem rig og fattig i et land, og jo bedre de sociale forhold, jo sværere vil det være for eliten at rekruttere de tjenestefolk og husslaver der er en forudsætning for enhver ordenlig elite. Derfor opfinder eller udnytter man 'au-pair' ordninger, i den billige ende, og 'specialist-ordninger' i den dyrere ende af spektret.

Principielt er der ikke så meget at indvende mod de to ordninger, forudsat at arbejdskraften forlader landet igen efter den aftalte periode, opfylder de udstukne kriterier, og ikke tjener som løntrykkere for dansk arbejdskraft.

De seneste dages afsløringer angående filippinske og andre husslaver er blot hvad man allerede har set tidligere i USA, hvor en lang række politikere og andre kendisser blev afsløret for at have ansat underbetalt illegal arbejdskraft.

 
  Ejvind Vesselbo - Venstre
   
 
  Britta Thomsen - Socialdemokratiet EU
   
 
  Oslo: Først kommer kapitalen, derefter:
 
  Oslo 2006 - Sigøjner tigger
På få meters afstand fra banken øverst

Hvad angår 'specialister' er det kendt at man især f.eks. I.T. branchen især benyttede ordningen for at få billig arbejdskraft, mens der stadigvæk er rigeligt med kvalificerede personer i landet. Jeg mener at huske at det konkrete tilfælde jeg tænker på stammer fra England.

Fra første færd af har indvandring været iværksat af virksomhedsejere, landbrug, industri, A.P. Møller etc.

Nu vil de alle de nye små konger som befolker de hjemlige og internationale himmelstrøg, og som EUs stigende indflydelse har fået til at eksplodere i antal, ikke længere nøjes med at have et godt betalt og ærefuld erhverv hvor de på enestående måde har en chance for at gøre noget for deres fædreland.

Nej, nu skal de også leve som grever og baroner, og når det sjove med at købe dyre villaer og biler først er overstået, er der kun én måde hvorpå man kan understrege og promovere sin egen vigtighed overfor en selv og omverdenen, og det er ved at ansætte tjenestefolk der tager sig af trivialiteter som børnepasning, husgerning, havearbejde, rengøring etc.

Og selv om der fandtes danskere som var villige til at arbejde for den løn som de mest velhavende i Danmark mener må være rigeligt til den slags, så ville det danske tyende sikkert ikke være lige så føjeligt og lydigt overfor herskabets luner og ønsker, og desuden kunne de risikere at sladre til offentligheden om hvad der sådan foregår i de danske Strandvejsmiljøer, og på slotte og herregårde rund omkring. Og uden at kræve overenskomstmæssigt løn og regulære arbejdstider.

Kapitalisterne

Jeg er næsten ked af at skulle sige det, men 'kapitalisterne' (og det kunne folk som Thorning / Kinnock sagtens falde under) er lige så farlige for folkets overlevelse og nationens beståen som de venstreorienterede 'humanister', hvis ikke mere.

Det er vanvid blot at argumentere mod Muhamedanere. Indvandringen er en samlet demografisk eksistentiel trussel for folket.

Mønstret er altid: 'Kapitalisten' importerer billig arbejdskraft, for jo rigere, jo mindre vil man betale andre.

Derefter kommer venstrefløjen og giver den 'billige arbejdskraft' rettigheder, familiesammenføring og statsborgerskab.

Derefter er denne arbejdskraft ikke længere interessant for 'kapitalisten', og han må finde på nye tricks for at få tjenestefolk hertil fra endnu fjernere himmelstrøg. Hvis da ikke den importerede arbejdskraft i mellemtiden har fået lønningerne trykket til et niveau der bedre passer Strandvejssegmentet.

Måske kan 'kapitalisme', altså eksistensen af et svælg mellem dem som har, og dem som ikke har, egentlig kun overleve ved konstant at lukrere på forhold i en anden og fattigere del af verden?

Den sværeste opgave er det at forvalte rigdom og fremgang.

Se på Norge

I løbet af ingen tid fik Nordmændene som ellers var meget faste i kødet, nøjsomme, nationaltsindede og hårdarbejdende, formøblet deres land til utallige fremmede fra alle himmelstrøg, som man nu mente, skulle varetage der hårde arbejde, mens Nordmanden nød en af sine mange luksus-bjælkehytter i fjeldet, sine skiferier, verdensomsejlinger og anden fråds.

På et tidspunkt blev den sanseløse byggeri af hytter så vanvittigt, at den norske stat vedtog skrappere regler for at bremse bygning af luksushytter med toiletter, vand og strøm, hvoraf de fleste stod mere eller mindre permanent tomme.

 


Oslo anno 2006
Oslos før så rene gader flyder nu med amerikanske burgerbarer, kebabsælgere, plattenslagere og indvandrere fra alle verdensdele. Desuden flyder det med affald, og i nogle kvartere følte vi os ikke velkommen på grund af stirrende blikke fra grupper af udenlanske mænd. I øvrigt træffer man Somaliere, Vietnamesere, Pakistanere og folk fra mellemøsten nu selv i små byer langt væk fra hovedstaden, der på det nærmeste virker okkuperet.
 
 
  Oslo 2006 - Illegale indvandrere?
(Forfulgte mig efter jeg tog billedet!)

Den pludselige lukus og de mange penge var en pestilens; nu slås Nordmændene med de samme problemer som alle andre steder i Europa.

Nigerianske gadeludere, gambianske narkopushere, fiffige sigøjnere, nordafrikanere på rad og række, Ching og Chong fra Vietnam og Muhamad fra Somaliland.

Lige som overalt i Europa befolker de banegårde, gågader og baggårde i de største byer, sammen med nytilkomne baltere, rumænere og andet godtfolk fra Østeuropa.

Hurtigt blev de sunde instinkter og selvopholdelsesdriften glemt, og byttet ud med storskærme, rejser store biler og alt hvad der hører til.

 

 

Læs Sydafrikaneren Arthur Kemps advarsel:

Balder Blog 8 april 2010 - Arthur Kemp: Dem der beboer landet bestemmer samfundets natur

Relateret:

Uriasposten 13 juli 2010 - Ressourcestærke sigøjnere!

B.T. 10 juli 2010 - Sigøjnerne i Helsingør vælter sig i dyre biler

Politiken 29 juni 2010 - Skat: Sigøjnermafia styrer festival-taxaer

Balder Blog 3 juli 2010 - Israel overvejer at deportere gæstearbejderes børn

Roma, Sigøjner, hvad disse overvejdende kriminelle grupper der kommer til Vesteuropa fra Rumænien, Bulgarien, Slovenien, og Tjekkiet nu end hedder er blevet et stort problem. Her en diskussion om Romaproblematikken.

Deadline 8 juli 2010 - Roma - Sigøjner problemet i Danmark
 

Deltagere:

Helle Jacobsen fra Amnesty International, nu en forening som primært agiterer for indvandring og indvandrere. Tidligere var organisationen også en fortale for intellektuelle dissidenters ytringsfrihed. Nu støtter Amnesty officielt censur og undertrykkelse af dissidenter i multikulturalismens tjeneste.

Morten Messerschmidt, EU parlament for Dansk Folkeparti

Dan Jørgensen EU parlament for Socialdemokratiet.

Jørgen Reiman fra politiet deltager også med kommentar.

Vært: Kurt Strand


Print Post