Næsten hver uge et nyt tilfælde. Venner til ofret anklager justitsvæsenet.

 
  Pascal E., mordofret med kæreste Julia
 
  Hvorfor?
 
  Den tyrkiske morder Matthias køres bort

Blikkene i de unge ansigter er tomme, men de kan ikke holde tårerne tilbage. Børnene og de unge sørger over en af deres egne som brutalt blev frarøvet livet efter tyrkerens brutale knivoverfald.

Pascal

Den 23. juli 2010 døde den 22 årige Pascal E. efter knivstik fra den 27 årige kristne tyrker Matthias A.

Fordi han forsøgte at beskytte sin forlovede mod den kristne aramenske tyrkers sexchikane skulle han dø.

På vej hjem kort efter midnat, efter sammen med andre studenter at have fejret eksamensafslutningen løb Pascal E. og hans forlovede Julia K. ind i den 27 årige tidligere straffede tyrkiske indvandrer på Bremerstrasse.

Sitdown blokade for at vække politikerne

Om aftenen forsamlede 60 af Pascals venner samlede sig. Med deres sitdown blokade forsøger de at få afløb for deres vrede, og vække politikerne og politiet. For Pascal er kun et af mange ofre som de seneste uger og måneder blev såret eller døde.

I begyndelsen kunne man stadigvæk høre bilister som utålmodigt trykkede på hornet fordi de ikke kunne fortsætte på deres vej, men da bilisterne blev klar over hvorfor de unge mennesker blokerede gaderne, vendte roen tilbage.

Og pludseligt tav også motorerne

En mand som sad bag rattet af sin Folkevogn: 'Det værste er at myndighederne ikke er i stand til at beskytte os mod sådanne typer. Og derfor finder jeg det positivt, at de unge afholder denne aktion.'

Pascals mor Claudia udtrykte taknemmelighed over de unges solidaritet, og fortalte at unge mennesker besøger hende hver dag, for at spørge hvordan det går.

Vreden over den tyrkiske gerningsmand, som var en god bekendt af politiet, er også stor hos Pascals kæreste Julia, på trods af hendes sorg: Myndighederne må langt om længe vågne op, så sådanne kriminelle vaneforbrydere stoppes!'

Efter fem minutter blev blokaden opløst af politiet, fordi denne aktion mod knivvolden ikke var godkendt af politiet.

Den tyske hjemmeside Altermedia påpeger at lignende aktioner fra venstreekstremistiske kredse som regel får meget længere tøjler.

Kilde:

Bild 26 juni 2010 - Aufstand gegen Messer-Gewalt (Inken Ramelow)

Altermedia Deutschland 27 juni 2010 - Gedenkveranstaltung für Hamburger Mordopfer

Relateret aktuelt:

England: Den franske kok Reynald Duchene (38) forsøgte at forsvare sin kæreste. Blev stukket ihjel af to 'unge' efter klassisk koncert. Intet om gerningsmændenes formodede herkomst eller efterforskningen.

Stabbed to death trying to protect his fiancée from knife thugs:
Mail Online 29 juni 2010 - killed as they left classical music concert

 


Print Post