I løbet af nogle årtier vil kun én ud af 10 nyfødte være hvid

Således vil hvide Europæere som grundlagde USA kun være en forsvindende lille minoritet i løbet af ganske kort tid. Den illegale indvandring til USA består næsten udelukkende af ikke-hvide, mens den lovlige indvandring består for 90% vedkommende af ikke hvide, hovedsagelig fra tredjeverdens lande.

Vil den hvide race overleve?
 

WASHINGTON — Minorities make up nearly half the children born in the U.S., part of a historic trend in which minorities are expected to become the U.S. majority over the next 40 years. In fact, demographers say this year could be the “tipping point” when the number of babies born to minorities outnumbers that of babies born to whites.
Associated Press 10 marts 2010 - More Minority Babies Will Be Born Than White Babies This Year

 


Print Post