Kinesiske flaskesamlere i København
  Kim Dalstrand - Kim Clemen - Kofoeds Kælder
  (t.v.) Kim Dalstrand - Hjemløs
(t.h.) Kim Clemen Kofoeds Kælder
  Jesper Kongsvad - Nyhavns Færgekro
  Jesper Kongsvad - Nyhavns Færgekro

Og: Kinesisk bander og Østeuropæere slås om flaskemarkedet. De svageste danskere er som sædvanligt ofrene for elitens slappe indvandringspolitik.

Schiphol - Det hollandske grænsepoliti (marechaussee) standsede søndag aften 40 mindreårige kinesere som var på vej til Spanien.

De var ikke i besiddelse af de nødvendige dokumenter for rejser indenfor Schengenlandene. Børnene havde et kinesisk pas, men ikke det påkrævede visum.

De mindreårige var i selskab med deres forældre, som ifølge det hollandske grænsepoliti har en opholdstilladelse i Spanien. Dette land har i mellemtiden erklæret at de heller ikke vil give adgang til de mindreårige.

Efter et midlertidigt ophold på lufthavnen Schiphol, er den kinesiske gruppe nu på vej hjem til sit fædreland.

Sidste år blev der nægtet adgang til 2795 personer. I år blev indtil den 1. april nægtet adgang til 1226 personer.

Grænsepolitiet sørger for at ingen illegalt passerer grænserne til Schengenområdet .

Foruden pas og visum skal rejsende have en klart destination og tilstrækkeligt med penge.

 

(Ikke del af artiklen)

Jesper Kongstad restauratør Nyhavns Færgekro: Kineserne tolererer ingen konkurrence: De [hjemløse] får det at vide på en venlig kinesisk måde; et håndkantslag, og så en skulder. Det er klart hvem der bestemmer. Der er ikke nogen tvivl om at Nyhavn er 100% deres domæne.

Kilde:

De Telegraaf 22 juni 2010 - Marechaussee houdt Chinese kinderen tegen

Relateret:

Balder Blog 15 maj 2008 - Italien vil ud af Schengen og genindføre grænsekontrollen - Ud med kriminelle indvandrere

Balder Blog 13 februar 2008 - Hvad går Schengen aftalen egentlig ud på?

The so-called “unaccompanied refugee children” is a governmental propaganda bluff that is uncritically passed on by the mass media without the least analysis or questioning. It is about young men up to the age of 30 who have no grounds for asylum but yet seek for asylum as “juveniles”, since it is the easiest and quickest way of getting into Sweden.
Cavatus 6 maj 2010 - An unaccompanied propaganda bluff

 


Kinesiske bander skubber københavnske hjemløse ud af flaskemarkedet (TV2 News 21 juni 2010)

 

Kommentar: Patriotiske bevægelser i forskellige lande hvorunder Danmark og Sverige, er i en sådan grad enøjet optaget af Islam og Muslimer, at man dårlig nok modsætter sig masseindvandring af andre grupper.

Således udtalte Sverigedemokraten Jimmie Åkesson sig positivt over at modtage store antal af kristne flygtninge fra Irak. En person med tilknytning til Dansk Folkeparti hvis navn jeg i skrivende stund ikke erindrer, erklærede frejdigt at hvis de muslimske indvandrere blev erstattet med Kinesere, så ville alt være fryd og gammen (eller noget i den retning).

Gæt selv hvilke andre tilbøjeligheder disse partier tilfældigvis har tilfælles, for der er én rød tråd der går gennem det hele. Man tør ikke forsvare den etniske identitet, (svenskernes og danskernes fysiske overlevelse) for dette er jo ikke politisk korrekt. Samtidigt forsvarer disse kujoner et andet fremmed folkeslag, som helt åbenlyst i ord og handling lægger rigtig meget vægt på etnisk identitet!

Jimmie Åkesson vill ha STOR invandring från Mellanöstern

Åkesson: ""Til et vist niveau, tror jeg altså, det beror på hvor mange det drejer sig om, naturligvis er det store problem i dag jo den store muslimske indvandring, som jeg ser det det er den som fører til til problemer så hvis man besluttede at begrænse den, så har vi intet imod en MEGET STOR kristen indvandring (fra Mellemøsten) det tror ikke jeg hade været noget problem overhovedet"

Han har sagt endnu værre ting som de fleste SD-tilhængere intet kender til. I et interview i TV 8 udtrykte han synspunktet at muslimerne i Sverige skal få lov til at blive (for altid) og at de kan 'assimileres' efter to til tre generationer. De fleste muslimer som kommer fra Mellemøsten og Afrika kan ALDRIG blive Svenskere uanset hvor meget Jimmie Åkesson ønsker det.

Åkessons indstilling indebærer i stedet at Sverige går under og at Svenskerne forsvinder som folk. En marginal begrænsning af den totale indvandring uden den mindste vilje til at sige stop og uden at arbejde for repatriering fører til vores undergang. SD har altså ingen løsning på indvandringspolitiken.

Det har Nationaldemokraterna til gengæld: http://www.nd.se

Nationell.nu 22 april 2010 - Video avslöjar hur Jimmie Åkesson säljer ut SD mot irakiska flyktingröster


Print Post