Mogens Berendt

Den danske DR-studievært, journalist og forfatter Mogens Berendt som blandt andet er kendt for at have skrevet afslørende og kritiske bøger om både Sverige og USA er død, kun 70 år gammel.

Han er forfatter til den USA-kritiske bog 'Pax Americana', og bogen 'Tilfældet Sverige'.

Vi husker dog især Mogens Berendt for fra sin insider position i den danske og amerikanske medieverden at have afsløret den enorme jødiske indflydelse (også) i den danske medierverden.

Jødisk meningsmonopol

Under en DR udsendelse med Reimer Bo den 16. september 1998 (Medie Magasinet) udtalte den uforfærdede kritiske journalist at 'vi har et så godt som jødisk meningsmonopol i Danmark'.

 
Den amerikanske drøm. Mogens Berendts erindringer, der er et personligt opgør med den amerikanske kultur og den voksende amerikanisering. Fra drengeårene i Valløby i 1950'erne, til han i slutningen af 1990'erne, i forbindelse med et interview med Tom Lehrer, genser det USA, han boede i midt i 1960'erne. ISBN: 87-7901-035-0, 8779010350 Mogens Berendt: Tilfældet Sverige, København, Erichsen, 1984, ISBN:87-555-0881-2  

 

Siden den gang har vi ikke hørt ret meget om Mogens Berendt, mens den jødisk/zionistiske indflydelse i politik og pressen er blevet endnu større. Selv den såkaldte alternative presse er hoppet på den zionistiske vogn.

I dag er hovedparten af den danske indvandringsmodstand totalt infiltreret af jødisk/zionistiske interessegrupper. Blogs, foreninger, og debattører som kalder sig nationalsindede holder sig fortrinsvis til islambashing og agerer reklamesøjler for jødiske og zionistiske interesser.

Selv den tidligere på dette punkt lidt mere tilbageholdende blog Uriasposten skæmmes i dag af afskyelig zionistisk propaganda i metermål, og kommentarerne er endnu værre.

På den baggrund er det intet under at de pt. mest betydningsfulde dele af Danmarks nationale fløj mangler ægte filosoffer og filosofisk dybde. Man kunne selvfølgelig også argumentere for at disse personer og grupperinger ikke er ægte nationale, men blot nyttige idioter, som holder det paradigme som de påstår de vil bekæmpe, i live.

Hvordan skal man tage et verdensbillede hvor enhver reference til den jødisk/zionistiske magt i verden er udeladt alvorlig? En redelig analyse af hvordan de nuværende magtstrukturer har udviklet sig, ikke mindst på grund af de jødiske lobbyisters enorme indflydelse gennem tiderne, er på den baggrund selvfølgelig helt umuligt.

Zionist Terror in Gaza - Free Gaza and Free the World

 


Print Post

Dagens citat
»If the Christian population bothered one one-hundred-thousandth part as much about Jewish religion as the Jews bother about Christian observances, the whole fabric of Talmudical teaching would be consumed in the bright light to which general attention would bring it, the bright light from which it has always been concealed. « - Henry Ford

 

Havejerere betaler andres forurening
Folk, der har en grøn livsstil, og holder liv i livet på landet ved at dyrke grøntsager og holde får, høns eller heste, opkræves tusindvis af kroner i spildevandsafgift selvom det aldrig kommer i kloaken!
Fair grøn spildevandsafgift

 

BEVAR DE DANSKE RACER

 

Afskaf bureaukrati for hobbyavlere!
Folk, der holder nogle få geder, får, høns eller heste, er underlagt meget af det samme bureaukrati som store industrilandbrug med tusindvis af sammenstuvede dyr!
Dyr er ikke bare profit 

Gilad Atzmon kommer blandt andet med (for mig) nyt viden om jødisk deltagelse i den spanske borgerkrig

Deadline 21 maj 2014 - Vært: Nynne Bjerre Christensen

Mikael Rothsteins had - Diskussion om Kristendom med Kristian Leth i forbindelse med lanceringen af filmmager Lets programserie 'Jagten på den kristne kulturarv' på DR-K om Kristendommens betydning i Danmark.

Mikael Rothsteins had - Diskussion om Kristendom med Kristian Leth i forbindelse med lanceringen af filmmager Lets programserie om Kristendommens betydning i Danmark
 

Den jødiske religionshistoriker Mikael Rothstein afslører igen sit had mod Kristendommen. Hele hans optræden her bekræfter at Mikael Rothstein er skoleeksempel på Frankfurterskolens manipulatoriske propagandister. Igen og igen tordner Rothstein mod Kristendommen og alt kristent, og forsøger han at 'dekonstruere' vores samfund og vores historie. Jødedommen, som er oprindelse til det meste af det Rothstein bebrejder Kristendommen, eller dyrker det som er værre, optræder kun som et sagesløst offer i Rothsteins typerende myopiske jødiske selvopfattelse.

'Jøderne i Danmark er blevet assimileret til ukendelighed' klagede Rothstein ved en anden lejlighed. Tja, jeg synes nu at Rothsteins uassimilerethed er tydelig nok. Jeg kunne navne stribevis af lignende selvforelskede skryertyper som ham både i fortid og nutid. Røde Danny Cohen-Bendit / Kuron Medzelewsky i EU-parlamentet, eller den zionistiske krigshetzer, den fransk/arabiske Jøde Bernard-Henri Lévi. De er alle skåret over den samme 'revolutionære' læst. I denne udsendelse vikler Mikael Rothstein sig ind i sit eget brovtende sniksnak, og siger en masse / på en måde som man ikke skulle forvente fra en person som vil stå frem som en seriøs akademiker. Han opfører sig mest som klassens frække dreng, og her på en særlig uelegant og stupid måde.

Som nærmere forklaring og indføring i problematikken anbefales én af den israelskfødte jazzmusiker Gilad Atzmon seneste videoer, som omhandler blandt andet George Orwell, men som også kommer ind på Frankfurterskolen.

DR Deadline onsdag den 21 maj

Nynne Bjerre Christensen har inviteret filmmageren Kristian Leth for at tale om den nye programserie som sendes på DR K. Fra DRs egen omtale:

Er kristendommen i Danmark kun symboler og ruiner i landskabet, eller er den kristne religion langt mere grundforankret i vores identitet og vores idé om os selv som frie individer? I en programserie på DR K forsøger Kristian Leth at finde svaret. Kristian Leth kommer i studiet i aften sammen med lektor og Ph.d. i religionshistorie Mikael Rothstein.

Ifølge Rothstein er 'Ungdomshuset' på Jagtvej lige så kulturbærende som Kristendommen. Det skal her bemærkes at én af Mikael Rothsteins børn var én af de venstreekstremistiske 'aktivister' som gjorde sig bemærket med gadekampe og vold mod politiet. Rothstein har tidligere forsvaret det ekstreme venstre.

Ps. I den samme Deadline aflevering handledede det om den jødisk/zionistiske studievært Adam Holm, som ifølge ombudsmanden var offer for censur. Holm har flere gange optråd som advokat for Israel og apologet for landets optræden mod Palæstinenserne, og har selv om han påstår at han er tredjegenerations ateist har han forsvaret religiøst- eller traditions-begrundet kønslemlæstelse af spædbørn (omskæring) - se video. Han have ifølge DRs ledelse blandet sit arbejde som journalist med sine private holdninger.
*********************************

Reblogged from Gilad Atzmon's site:

Orwell and The Jews.. (video)

Friday, May 23, 2014 at 12:31 AM Gilad Atzmon

In This ERTV interview Romain Red and Myself spoke about George Orwell and the Jews, We also elaborated on the devastating impact of Frankfurt School, Wilhelm Reich and Cultural Marxism. We discussed the Spanish Civil War and the impact of Jews within the International Brigade. We ended with Dieudonné and the quenelle.

I am either very brave or just suicidal, we will know soon..


Entretien avec Gilad Atzmon sur le national... by ERTV
Gilad Atzmon about George Orwell, the Frankfurt school and much much more!
 

Relateret:

Balder Blog 15 juni 2012 - Jødiske Mikael Rothstein anmelder jødiske Martin Schwarz Laustens bog ‘Jøder og kristne i Danmark’

Balder.org 12 marts 2007 - Mikael Rothsteins psykologi, et forsøg

Balder Blog 22 februar 2008 - Frankfurterskolen - Lærerig video om en af historiens mest destruktive bevægelser


Print Post

Dagens citat
Gråsten Fjærkræ - Garanteret HALAL-FRIT - Unghanen & Landkyllingen

 

Havejerere betaler andres forurening
Folk, der har en grøn livsstil, og holder liv i livet på landet ved at dyrke grøntsager og holde får, høns eller heste, opkræves tusindvis af kroner i spildevandsafgift selvom det aldrig kommer i kloaken!
Fair grøn spildevandsafgift

 

BEVAR DE DANSKE RACER

 

Afskaf bureaukrati for hobbyavlere!
Folk, der holder nogle få geder, får, høns eller heste, er underlagt meget af det samme bureaukrati som store industrilandbrug med tusindvis af sammenstuvede dyr!
Dyr er ikke bare profit 

Mon vi hører noget fra Trykkefrihedsselskabet om den hede debat i Australien, hvor man har planer om at genindføre den ytringsfrihed som jødisk/zionistiske aktivister havde fået afskaffet?

Jeg frygter at foreningen, som aproppos nu ledes af en fortaler for religiøses ret til at skære i deres børns kønsdele, fortsat vil nøjes med at bringe meddelelser om forfulgte arabiske og tyrkiske bloggere.

De aktuelle artikler om den kamp der foregår i Australien lige nu burde egentlig interessere både Trykkefrihedsselskabet og Jacob Mchangama, og de danske medier generelt. Men får vi noget at høre derfra om denne sag? Næppe!

Traditional enemies outraged at Australia's proposed law to protect free speech | Action Report
 

Denne sag viser nemlig med al ønskelig tydelighed, at kernen i den australske (og mange andre landes) 'racismeparagraffer' er jødiske interesser og 'holocaust'.

Bedre aktuel anskuelighedsundervising omkring ytringsfrihedsproblematikken denne lille artikelsamling findes næppe.

The Sydney Morning Herald 29 marts 2014 - Locked in a war of words to define free speech (Gay Alcorn)

The Sydney Morning Herald 29 marts 2014 - The Australian Jewish News - New legislation ‘deeply flawed’

International Business Times Australia 29 marts 2014 - Holocaust Survivor Moshe Fiszman Begs Prime Minister Tony Abbott Not To Change Racial Discrimination Act (Anne Lu)

Australian Jewish News 27 marts 2014 - Changes to racial vilification laws a 'colossal mistake': Shorten

The Sydney Morning Herald 10 april 2014 - Bob Carr's texts to Gillard reveal 'extraordinary' influence pro-Israel lobby had on former PM Julia Gillard

Balder Blog - Extradition European Arrest Warrant - Frederick Töben

Relateret:

Balder Blog 21 februar 2014 - Internationale mediers hadkampagne - giraffen Marius - dansk forbud mod ubedøvet ritualslagtning & muligt kommende omskæringsforbud  

Balder Blog 16 november 2013 - Australske Jøder klar til at kæmpe mod lempelse af racismeparagraffer og knebellove

The Australian 26 november 2013 - Outrage of Mark Dreyfus (Australian Parliamentary opposition) at plan to restore free speech in Australia

Sydney Morning Herald 25 november 2013 - Government in secret:Australia's prime minister quietly shifts to support illegal Israeli settlements, tells nobody

Counter Currents 23 oktober 2013 - New Pro-Zionist Australian Coalition Government Threatens Anti-racist Jewish Academics Who Support Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) Against Apartheid Israel

Balder Blog 13 august 2013 - Australien: Labour vil bremse indvandringen - Rasende ‘holocaustoverlevende Jøder og efterkommere’ demonstrerer for åbne grænser

Balder Blog 9 august 2013 - Australien: Jødiske supremacister vil kriminalisere støtte til boykot af Israel 

Balder Blog 24 juni 2013 - Australien - Sexmisbrug - Rabbiner: Unge Goyims tænker på sex fra de er fem år gamle

Balder Blog 22 maj 2013 - USA - Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov, åbne grænser, etc..

Balder Blog 8 august 2013 - Palæstinenser-rettigheder, homoaktivisme, Sarah Schulman, George Soros, zionisme, jødisk etnopolitik og revolution (Gilad Atzmon)

Balder Blog 4 april 2013 - Australien Mossadspion-sagen del II - Globalisering og mulitikulti bruges som forsvarsargument for Jøders illoyalitet (Ben Zygier)

Balder Blog 3 april 2013 - Afsløring af australskfødt Mossadagent indleder diskussion om dobbelte statsborgerskaber og Jøders loyaliteter (Ben Zygier - Australien)

Balder Blog 16 november 2012 - New Zealand: Jødisk organisation og israelsk ambassadør kræver obligatorisk holocaust undervisning

Balder Blog 16 november 2012 - Israel: Rabbiner Baruch Efrati: Islamiseringen af Europa bør glæde Jøder som hævn for forfølgelse

Balder Blog 4 oktober 2012 - Australien: The Mascot bog & film - Alex Kurzems internationale holocaust-bestseller formentlig fup (The Mascot - Maskotten)

Balder Blog 19 september 2012 - Jødedom - religion eller politisk bevægelse? - 1200 rabbinere beder Obama løslade israelsk spion (Jonathan Pollard)

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra ECAJ kræver mere internetovervågning, censur, racismeparagraffer og hjernevask til mediefolk og skolebørn

Balder Blog 7 september 2011 - Australien: Jødiske organisationer dækkede over pædofil sexforbryder

Balder Blog 20 juli 2011 - New Zealand: Israeler som døde under jordskælvet i februar - Mossadagent på spionopgave

Balder Blog 5 august 2010 - Australien: Jødiske grupper vrede over kirkers opfordring til boykot af Israel

Balder Blog 25 marts 2010 - Jewish Telegraph Agency USA: Jødiske grupper på gaden for omfattende indvandringsreform

Nationalist Coalition Blog 11 april 2010 - Jews Say No 'infiltrators' Be Allowed In Israel, But They Say 'infiltrators' Should Be Allowed In The United States

Balder Blog 9 december 2009 - Australien: Paul Benjamin, forstander på jødisk skole fængslet for børneporno

Balder Blog 23 november 2009 - Statsborgerskab: nye USA borgere aflagde troskabseden i holocaust-museum

Balder Blog 23 november 2009 - Jøder slæber Somaliere til USA og uddeler statsborgerskaber i holocaust museum (Hebrew Immigrant Aid Society - HIAS)

Balder Blog 17 april 2009 - Australien: Tankepolitiet dømmer Revisionisten Fredrick Töben - Hjemmeside nedlagt

Balder Blog 18 marts 2009 - Australien: Mand straffet for at downloade Simpsons tegneserie-porno

Balder Blog 25 februar 2009 - Australien: Jøder indrømmer hærværk mod forening af Kristne Jøder

Balder Blog 15 december 2008 - Australien: Diskrimination mod hvide mænd ophøjet til lov

Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | England | France | Canada | Holland | Ireland

 


Print Post

Dagens citat
»It is stupidity and evil not to desire death for those who call to boycott Israel«
(Comment on Breivik massacre in the Israeli press)

 

Havejerere betaler andres forurening
Folk, der har en grøn livsstil, og holder liv i livet på landet ved at dyrke grøntsager og holde får, høns eller heste, opkræves tusindvis af kroner i spildevandsafgift selvom det aldrig kommer i kloaken!
Fair grøn spildevandsafgift

 

BEVAR DE DANSKE RACER

 

Afskaf bureaukrati for hobbyavlere!
Folk, der holder nogle få geder, får, høns eller heste, er underlagt meget af det samme bureaukrati som store industrilandbrug med tusindvis af sammenstuvede dyr!
Dyr er ikke bare profit 

(Reblogged) Alimuddin Usmani Interviews Gilad Atzmon - we spoke about Dieudonné, the 'socialist' , The Zionification of the Left,  Oikophobia, the devastating impact of the Frankfurt Yeshiva and the 68 revolution, Bernard-Henri Lévy [BHL] , Shoa & Humour, the Jewish Question and more..  

Croah.fr 25 février 2014 - Gilad Atzmon : «Se moquer des autres est un domain réservé aux seuls juifs»

Alimuddin Usmani: Joe le Corbeau is a French cartoonist. He is a friend of Dieudonné and often makes a mockery of Zionist figures like BHL, 'the Holocaust religion' and the New World Order. On January 28, he was arrested by the police for having posted on his website a picture of someone performing the quenelle salute in front of a Jewish school. Joe le Corbeau has been accused of incitement to ethnic or racial hatred. Dozens of mainstream media outlets published the same quenelle without having any problem. In your opinion, is Joe le Corbeau subject to tribal revenge via the French judiciary?

 
  Es lebe Bernard Henri Lévi
  Lally Hofmann January 4
Balder Blog 10 januar 2014 - BBC interview: Abuse of power in France: Comedian Dieudonné M’Bala challenges politicians - The Quenelle
   
 

jeremy Hardy - Murerously funny
Jeremy Hardy
murderous fun

In Britain the BBC has for years been a driving force advocating multiculturalism and vilifying anybody with opposing views.

Just how serious this has become lately can be illustrated by this clip taken from a broadcast of the BBC's radio 4 show september 12 2004, where marxist "comedian" Jeremy Hardy says just what gangs of immigrants already have been practicing for a while:

If you just took everyone
from the BNP
and everyone who votes for them and shot them in the back of the head, there would be
a brighter future for us all

Listen to this clip which gives a pretty good impression of the fascist train of thought of the ruling elite. Click to listen

Complete text:

[Hardy] In some areas of the country the British National Party has been doing quite well electorally.
And one of the really hard things about being on the left, is you always have to be positive about human kind, and it's just so tiresome.
You always have to come up with a reason why someone's done something and it can't just be because they are stupid bastards.. [laughter]

People vote for the BNP and we have to say:

[Woman’s voice] Yeah well though the BNP are Nazi's, the people who vote for them aren't necessarily Nazi's.
The BNP play on people's fears, people who are alienated because of the expropriation of their labor, according to the theory of capital accumulation, leaving them feeling vulnerable, and looking for scapegoats and blaming the wrong people instead of the bosses they should blame.

[Hardy] And I just think well that’s all well and good but if you just took everyone from the BNP, and everyone who votes for them, and shot them in the back of the head, there would be a brighter future for us all.


BBC calls for Genocide against BNP members

Update on BBC calls for Genocide

BNP files formal complaint for incitement to genocide

Gilad Atzmon:Once again, we learn that neither the French ‘Socialist’ government nor its Jerusalemite paymasters can cope with a certain type of parody. Is it a coincidence?

For generations, Yiddish humor has been outrageously mocking the goyim’s alleged ‘naivety’ and ‘stupidity’ while simultaneously celebrating an imaginary ‘Jewish wit’. But as we learn, once again, ‘mocking others’ is a Jews-only territory.

At least the French ‘Socialist’ government has been kind enough to let us know what Jewish chosenness actually means in practice.  

But it goes even further. In the past, the Left was concerned with the rise of xenophobia – animosity towards the stranger, the foreigner, the ‘Other’.  But what we see in contemporary France is the complete opposite, namely Oikophobia –­ an emerging hatred and fear of the Oikos, i.e. the home, the indigenous, the host, the rooted, the authentic.   

In order to combat xenophobia, the New Left, dominated by Frankfurt Yeshiva graduates, introduced us to identity politics  – a manifest attempt to break society up into multiple marginal sectors. The outcome was a swift metamorphosis of Left culture. Traditional working class politics was replaced by a fake notion of diversity that was translated, in practice, into a manifold of meaningless sectarian clashes.  

Threatened by nationalism and patriotism, the Jewish intelligensia wanted to see society broken up into manifold discourses driven by ethnicity, race and gender (e.g. LGBT). It basically re-defined the Western ethos as a collective of godless synagogues.  The post-'68 Left joined this very dangerous political experiment in a desperate attempt to break down the overtly cohesive, nationalist working class. As we all know, the consequences have been devastating. Instead of overcoming xenophobia, racism or intolerance, each of us has become a stranger in our own home. We voluntarily Other-ised ourselves to the point of oblivion.  

This is exactly where Dieudonné intervenes. By means of humour, he has managed to re-unite us all: the Black, the Arab, the White, the poet and the patriot. He has reminded us all what is really meant by resistance.

Dieudonné has managed to re-launch a genuine Left dialectic dynamic fuelled by negation. Once again, we are united by our oppressors. And they can be easily identified – the forceful and domineering Jewish Lobby and its ‘Socialist’ puppet government.  

Joe le Corbeau is also opposed to Oikophobia – his humour is an emblem of the Oikos, i.e. the home, the nation, the rooted, the authentic, Frenchness.  I guess that a half-century of Frankfurt School indoctrination is about to come to an end.

Alimuddin Usmani: Joe le Corbeau is the publisher of 'Shoah Hebdo', a parodyof the satirical publication 'Charlie Hebdo' which often targets Catholicism and Islam. Since Charlie Hebdo is regularly supported by the French government, does Joe Le Corbeau's work help us to become aware of the double standard concerning blasphemy?

Gilad Atzmon:It is far from a coincidence that the only people who still touch upon truth within Western society are comedians and satirists.  Politics, media, academia and the Arts have long since been castrated by means of political correctness.

Satire is certainly the last frontier, and it explains very well why the French Jewish elite unleashed its Socialist Big Brother to impose the current Orwellian Newspeak measures in a desperate attempt to remove le Corbeau, Dieudonné and others from our public milieu.  But, so far, their desperate campaign has backfired. They have made Dieudonné into an international hero.

Alimuddin Usmani: What did you think of the Holocaust cartoon contestorganised

by Mahmoud Ahmadinejad’s  government?

Gilad Atzmon:At the time, I published many of the cartoons on my site. I think that the contest delivered an astute message. It juxtaposed the Jewish Holocaust and the Palestinian one.

It ridiculed the Holocaust denial laws – absurd European legislation that is set to prevent us revisiting and revising our past.

But it also mocked the Holocaust religion – a banal concept fuelled by an amalgam of tribal vengeance and Judeo-centric victimhood.

But most importantly, let me tell you, I grew up in Israel in a society that was deeply embarrassed by the Holocaust and repelled its survivors (read Tom Segev’s "The Seventh Million"). The Holocaust jokes I heard in Tel Aviv were far more vile and cruel than anything I’ve ever seen in the Iranian contest or anywhere else.  

Alimuddin Usmani: Following its neighbor Spain's lead, Portugal is planning to grant citizenshipto descendants of Sephardic Jews expelled in the 15th century. What is your reaction to this news?

Gilad Atzmon:I think that it is quite brilliant. All we need now is to make sure that the Khazars take back the Ashkenazi Jews. This would be the final and most peaceful solution to the Jewish question.

Alimuddin Usmani: On February 9th, Bernard-Henri Lévy traveled to Kiev to supportthe Ukrainian opposition. Among the opposition, we find the Svoboda Party, a National Socialist Party using neo-Nazi symbols. In your opinion, is it a simple coincidence that BHL is on the same side as these people?

Gilad Atzmon:It has become an established fact that Bernard-Henri Lévy has developed a unique interventionist mental affection. This peculiar morbid state of mind is indeed symptomatic of Zionists who for more than two decades have been launching and winning proxy wars (against Iraq, Iran, Syria, Libya, and now Ukraine).

However, the fact that BHL may eventually bond with a neo-Nazi party is actually a positive development. It only means that BHL has, at last, found his true intellectual and ideological roots. After all, Zionism is a racially-driven nationalist and expansionist concept. It is inherently Nazi-like.    

I am looking forward to see what kind of a deal BHL may strike with Svoboda. After all, the Holodomor – the systematic starvation of millions of Ukrainians, is by far the most horrid crime of the 20th century. The Jewish lobbies around the world have been investing a lot of energy and political effort attempting to conceal the role of Bolshevik Jews in this genocide.

Alimuddin Usmani: On March 20, you're giving a talk in Geneva. Can you tell us something about the content of this event?

Gilad Atzmon:I will be talking about "Truth and Concealment". By contrasting Athens and Jerusalem, I will examine the devastating continuum between the Chosen and the progressive, between Israel, Zionism and the New Left. I am basically going to explain, once and for all, why nothing good has happened in Palestine, Paris or Detroit for quite some time. I will suggest that, as things stand, we are all Palestinians; and that we had better unite and start to move on again.

Reblogged from:

Gilad Atzmon 27 februar 2014 - From Xenophobia to Oikophobia - Do we really want a Jewish state?

Croah.fr 25 février 2014 - Gilad Atzmon : «Se moquer des autres est un domain réservé aux seuls juifs»

BEFORE I FORGET !

Announcement from headquarters:

Balder is moving away (trying!) from his involvement in politics and blogging

This reblog post was an exception!

BALDER

 

Don't miss Brother Nathanael's comments!

Brother Nathanael - Do we really want a Jewish state?

 

Related:

Hammersmeden 28 februar 2014 - Muslimsk og jødisk vrede mod Danmark

Paradigmet 28 februar 2014 - Den forsvundne blog (prozionistisk censur terror på Dagbladet Information - 'The Zionized Left')

Balder Blog 21 februar 2014 - Internationale mediers hadkampagne - giraffen Marius - dansk forbud mod ubedøvet ritualslagtning & muligt kommende omskæringsforbud   (connect the dots)

Balder Blog 24 oktober 2013 - Gilad Atzmon: Jewish power, is the capacity to stop us from talking about Jewish power

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France

Balder.org 22 juni 2012 - The Jewish Vote And The French Election - The Jerusalem Report April 2, 2007 (Is Francois Hollande Jewish?)

Algemeiner 17 maj 2012 - New French Ministerial Appointees Rich in Jewish Heritage

Blandt andet interview med hyggelig repræsentant for den franske censurgestapo LICRA
Balder Blog 7 juli 2010 - Bravest spokesman for freedom of speech: French-Jewish philospher Bernard-Henri Lévy (NOT!)

Balder Blog 10 september 2009 - Jewish lobby promoting censorship at October 6 Conference in European Parliament (CRIF)

David Duke 17 april 2012- Jewish Extremists Elect 'Jews-Only' Parliament | Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament

Balder Blog 10 juli 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France

Balder Blog 9 januar 2013 - Holland: Jødisk organisation politianmelder gallerist som sælger Mein Kampf

Balder Blog 25 december 2013 - Frankrig: Tæskehold fra Jewish Defence League arresteret for overfald på ‘mistænkte antisemitter’

Nationaldemokraten 30 december 2013 - Caribisk fodboldstjerne beskyldes for racisme - Quenelle - Dieudonné

Balder Blog 26 december 2013 - Israel - Holland - Rabbiner udsat for tortur, kidnapning og forsøgt dumpet på sindssygehospital af Zionister (rabbi Josef Antebi)

Hammersmedens Blog 23 august 2013 - Hvor jødisk er EU?

Balder Blog 9 december 2012 - Frankrig: Demonstranter kræver forbud mod Jewish Defense League terrorister

Balder Blog 9 september 2009- Jødisk lobby ivrer for mere censur på EU-konference den 6 oktober (CRIF)

Balder Blog 9 juli 2009- Paris: Pro-palæstinensisk boghandel smadret - Fire jødiske ekstremister fra JDL anholdt i Paris

Balder Blog 26 april 2012 - Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament’

Balder Blog 27 november 2013 - Frankrig - 5 bøger censureret - bøde på 55.000 kr. inkasseres af jødisk meningsterror-institut LICRA

Balder Blog 9 september 2013 - Frankrig: Uskyldigt terrormistænkt ægtepar fortæller hårrejsende historie om politisk forfølgelse (Varg Vikernes, Marie Cachet, Burzum, Manuel Valls - Video)

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Balder Blog 23 februar 2013 - Frankrig - Antisemitismen stiger: Jødisk lobbyorganisation SPCJ fjerner oplysning om gerningsmændenes etnicitet fra rapport (+ Dansk Folkeparti - Israels stemme i Folketinget - Finn Rudaizky + Steen Snaphanen Censur)

Balder Blog 18 februar 2012 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen dømt for ‘benægtelse af forbrydelser mod menneskeheden'

Balder Blog 11 maj 2011 - Frankrig: LICRA - Jødisk meningsterror-institut forfølger EU-politiker Bruno Gollnisch for advarsler mod Islam

Balder Blog 23 december 2010 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen frikendt for opfordring til had mod Muslimer

Jødiske intellektuelle inlusiv Claude Lanzmann, Robert Badinter, Bernard-Henri Lévy, og (Wiesel intellektuel?!) var med i koret og erklærede i en artikel i Le Monde (For Philippe Val and a Few Principles): 'Igen, én gang for meget har Siné overskredet grænsen mellem humor og krænkelse, karikatur og had.' Kilde
Balder Blog 30 juli 2008 - Frankrig: LICRA Jødisk ‘anti-racistisk’ organisation trækker fransk bladtegner i retten

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder Blog 14 februar 2008 - Frankrig: Jean Marie Le Pen dømt til 3 måneder betinget og 75.000 kr i bøde

Balder Blog 20 november 2007 - Frankrig: Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse

Balder Blog 23 februar 2006 - Ilan Halimi- Fransk/Israelsk Jøde torteret og myrdet af indvandrerbande

Balder.org February 26 2008- Council Framework Decision on combating certain forms and expressions of racism and xenophobia by means of criminal law (pdf)


Print Post

Dagens citat
»Poland wants war with Germany and Germany will not be able to avoid it even if she wants to.« - Polish Marshal Rydz-Smigly as reported in the Daily Mail, August 6th, 1939

 

Havejerere betaler andres forurening
Folk, der har en grøn livsstil, og holder liv i livet på landet ved at dyrke grøntsager og holde får, høns eller heste, opkræves tusindvis af kroner i spildevandsafgift selvom det aldrig kommer i kloaken!
Fair grøn spildevandsafgift

 

BEVAR DE DANSKE RACER

 

Afskaf bureaukrati for hobbyavlere!
Folk, der holder nogle få geder, får, høns eller heste, er underlagt meget af det samme bureaukrati som store industrilandbrug med tusindvis af sammenstuvede dyr!
Dyr er ikke bare profit 

Connect the dots!

Nej jeg er ikke vendt tilbage. Men lige en kort én her.

Mere forsvar for omskæring: Katrine Winkel Holm 20 feb 2014: Derfor skal drengeomskæring ikke forbydes - Øjenåbnende omskæringsdebat

'Dansk' Folkepartis valgplakater fuld størrelse (KWH indsat af Balder)

Efter at have læst Katrine Winkel Holms seneste forsvar for den børnemishandling som forhudsamputering er, ville jeg opdatere nogle ældre artikler med et link til Holms udgydelser. I processen fandt jeg også via David Irvings website en artikel i den britiske avis The Independent som omhandler det nye danske forbud mod ubedøvet kosher og halalslagtning med titlen: ' Denmark bans kosher and halal slaughter as minister says ‘animal rights come before religion’.

Overskriftens byline var: 'New law, denounced as ‘anti-Semitism’ by Jewish leaders, comes after country controversially slaughtered a giraffe in public and fed him to lions'.

Lige pludseligt faldt det hele på plads

Ny dansk lov mod religiøs slagtning.
Voksende modstand mod religiøs børnemishandling efter en succesfuld kampagne fra foreningen 'Intact Denmark' hvor der nu endelig er udsigt til et politisk flertal for et forbud.

Den modige Zoo direktør Bent Holst offentlige partering af giraffen Marius.

Det sidste gefundenes fressen for nogen som kunne ønske at udstille Danmark som et barbarisk land.

International hadkampagne med dødstrusler mod Bent Holst og andre......

Ok. Jeg bruger ikke mere tid til på det her (se links nedunder), har travlt med andet end politik. Men jeg vil gå ud fra at enhver kan have sine egne konklusioner og formodninger.

The Independent 20 februar 2014 - Denmark bans kosher and halal slaughter as minister says ‘animal rights come before religion’. New law, denounced as ‘anti-Semitism’ by Jewish leaders, comes after country controversially slaughtered a giraffe in public and fed him to lions'

Relateret:

More sexual mutilation advocacy by Danish People's Party member Katrine Winkel Holm
Mere forsvar for penislemlæstelse / omskæring fra Katrine Winkel Holm

Katrine Winkel Holm 20 februar 2014 - Derfor skal drengeomskæring ikke forbydes - Øjenåbnende omskæringsdebat

Læs også om konens frygt for religionernes skæbne:
"Men sådan et renskuret rationalistisk samfund bliver det et helvede at leve i, for selv om vi, ikkejøder og ikkemuslimer, ikke har mærkelige skikke à la drengeomskæring, har vi også vore irrationelle særheder, som vi gerne vil have lov til at have i fred. Vi skal derfor frygte Voltaires rationalistiske skurebørste i stedet for at tage den i hånden."

Katrine Winkel Holm i Jyllands Posten den 22. januar 2014 - Fornuftens frygtelige skurebørste

LAW AU RETTID 2013/Specialeafhandling 10 - Retlige problemer ved rituel omskæring af drengebørn -
af Hans Jørgen Lassen (pdf)

Links til mange omskæringsartikler og Dansk Folkepartis politik på Balder under denne artikel:
Balder Blog 13 november 2013 - Denmark: Politician from the patriotic philo-semitic Danish People’s Party supports genital mutilation of boys and girls (Trykkefrihedsselskabet, Dansk Folkeparti, Marie Krarup, omskæring, Dr. Morten Frisch, Katrine Winkel Holm, Kit Louise Broholm)

Balder.org 8 april 2009 - Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Jøder styrer medierne i England)

Balder.org - Jewish Control of the British Media (May 2002 Update) by Thomas Sparks

 

INDEN JEG GLEMMER DET!

MEDDELELSE fra FØRERBUNKEREN

Balder holde en pause fra bloggeriet,
medier og politik til fordel for andre aktiviteter.
indlæg kan dog forekomme sporadisk.

BALDER

Ps. Husk på kære læsere; Balder Blog/Org er ikke kun et nyhedssite,
men indeholder meget værdifuld information og dokumentation om mangt og meget.
Brug søgefunktionerne (2), og oversigten over alle artikler -
og husk på muse over funktionen som mange gange giver mere info hurtigt.
En hel del af siderne på blog/org er blevet klassikere som refereres vidt og bredt på internettet.
F.eks. Euro-med, Coudenhove Kalergi og artikler om 'Jødisk involvering i indvandringslobbyisme og censurtiltag' for en lang række vigtige lande og vigtige artikler i mange oversættelser (ægte ikke Google translate). Siderne vil derfor fortsat være nyttige selv uden nye indlæg. Men mon ikke jeg alligevel ind imellem vil blive fristet til at komme med et eller andet?

 

 


Print Post

Dagens citat
»If the Christian population bothered one one-hundred-thousandth part as much about Jewish religion as the Jews bother about Christian observances, the whole fabric of Talmudical teaching would be consumed in the bright light to which general attention would bring it, the bright light from which it has always been concealed. « - Henry Ford

 

Havejerere betaler andres forurening
Folk, der har en grøn livsstil, og holder liv i livet på landet ved at dyrke grøntsager og holde får, høns eller heste, opkræves tusindvis af kroner i spildevandsafgift selvom det aldrig kommer i kloaken!
Fair grøn spildevandsafgift

 

BEVAR DE DANSKE RACER

 

Afskaf bureaukrati for hobbyavlere!
Folk, der holder nogle få geder, får, høns eller heste, er underlagt meget af det samme bureaukrati som store industrilandbrug med tusindvis af sammenstuvede dyr!
Dyr er ikke bare profit 


B.T. 3 februar 2014 - Fransk komiker forbydes adgang til Storbritannien

Egentlig skulle dette have været en meddelelse om en mulig meget lang ferie for Balder fra blog og politik, - mere om det nederst - men vi tager lige én mere!

Lune Gilad atter en gang :

Hvis du virkelig vil forstå den verden vi lever i, så holdt dig til de zionistiske medier.

Aux armes citoyens,
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Faisons nous le quenelle
(omskrevet af Balder)

 

Jerusalem Post vil give dig navnene på de Jøder som ejer planeten. Den britiske Jewish Chronicle vil gøre dig klogere på ærke-pædofilen Jimmy Sevilles bånd med Israel. Haaretz tillader endda mig at tale om alle de emner som den britiske venstreorienterede The Guardian ([beskytter] af Zion) skamløst forsøger at undertrykke.

Hasbaratalerør

I går faldt jeg over en tekst skrevet af David Rich, et Hasbaratalerør [Hasbara = zionistiske aktivister] som arbejder indenfor rammerne af Englands ultra-zionistiske organisation 'Community Security Trust' [CST].

Holocaustbenægtere, neofascister, den palæstinensiske venstrefløj og Irans revolutionær Islamister

Rich siger at 'den franske komiker Dieudonné M'Bala M'bala de seneste år har været i gang med at smede et fællesskab mellem 'holocaustbenægtere, neofascister, den palæstinensiske venstrefløj og Irans revolutionær Islamister'.

 
  Concise Zionist English Dictionary
   
 
  Gilad Atzmon her i interview med Greta Berlin. Langttrukket og langsom interview, som sædvanligt, men meget interessant - sidst i interviewet kommer Atzmon ind på biologi, det jødiske eugenikprojekt, og Askenazi Jøders intelligens. Greta Berlin Interviews with Gilad Atzmon
   
 
  Ulla Terkelsen TV2 Denmark 10/1: He denies Hitler's genocide of the Jews....
 
  Lally Hofmann January 4
Balder Blog 10 januar 2014 - BBC interview: Abuse of power in France: Comedian Dieudonné M’Bala challenges politicians - The Quenelle

Oversættelse af koshre soundbites

Lad os indrømme det, ingen kunne have været mere koncis og præcis i analysen af Dieudonne´s store gennemslagskraft. Men for helt at kunne forstå Rich's udtalelse, skal vi oversætte 'the kosher sound bites' og genskrive ovenstående sætning i terminologi som kunne ligne et sprog vi er bekendt med.

Holocaustbenægtere - I den virkelige verden findes der ingen 'holocaustbenægtere': hvad vi ser i stedet for, er historiske revisionister, som forstår at det at skrive historie er et bevidst forsøg på at beskrive fortiden mens vi bevæger os fremad i tiden. De såkaldte revisionister gen-besøger, genskriver og omskriver historien. Dem som Zionister og progressive ofte stempler som 'holocaustbenægtere', er ofte i sandheden de sidste Rigtige Historikere.

Autentiske Mennesker

Neo-Fascister og Fascister - Zionister og Progressive har en tendens til at stemple enhver som nægter at bøje sig for den politiske korrektheds tyranni. Disse mennesker som insisterer på at sige hvad de mener stik imod alle chancer [for at blive vel modtager - Balder]. Dem som Zionisterne kalder for 'Fascister' er i virkeligheden kun en flok Autentiske Mennesker.

Den pro-palæstinensiske venstrefløj peger i retningen af de sidste lommer af modstand mod den koshre indoktrinering på venstrefløjen, nemlig de få ukuelige individer og organisationer som siger NEJ til økonomisk støtte fra George Soros. Rich refererer her grundlæggende til den Ægte Venstrefløj, som er engageret i labour, arbejderklassepolitik og solidaritet i modsætning til Identitets Politik og politisk spin.

Ægte Modstand

Revolutionære Iranske Islamister - er stemplet som Zionister og progressive ofte sætter på Ægte Modstand - de Muslimer som ikke vil arbejde for Israel, end ikke om foråret.

Nu vi har stiftet bekendskab med de vigtigste dele af den zionistiske ordbog, er vi klar til at oversætte Rich's udtalelse til ordentlig engelsk [c.q. dansk].

Ved at sige at Dieudonné artikulerer en fælles sag for 'holocaustbenægtere, neofascister, den palæstinensiske venstrefløj og Irans revolutionær Islamister', indrømmer Rich faktisk at det er lykkedes Dieudonné at samle de Sande Historikere, Autentiske Mennesker, En Ægte Venstrefløj, og Ægte Modstand.

I tilfældet af, at der er nogle som ikke forstår det, det som Rich beskriver her er at ægte modstand, en ukompromitteret samling af mennesker som former den ukontrollerede opposition ikke underlægger sig zionistisk hegemoni med økonomisk støtte fra Soros og hans slæng.


Quenelle - Dieudonné
 

Det er ingen hemmelighed at Zionisterne og Venstrefløjen er i panik af en god grund.

Quenellens sejrsmarch

'Anti-quenelle-kampagnen' som skulle have ødelagt Dieudonné's karriere gav et enormt bagslag. Lige da det allermest så ud til at Franskmændene var zioniseret ved hjælp af 'korrekthed', og var blevet berøvet deres revolutionære inklinationer, fejede en tsunami af afsky overfor kosher socialisme og jødisk politisk magt over Frankrig. De gik i panik, og slog tilbage med fuld styrke. Men man kan ikke bekæmpe en tsunami med en boomerang.

Dieudonne´s quenelle er allerede en monumental udvikling i historien om Jøder og deres nyttige idioter på venstrefløjen og i medierne.

Gilad Atzmon

Oversat fra:

Gilad Atzmon 2 februar 2014 - The un-controlled Opposition - (Tekstbokse tilføjelser og illustrationer tilsat af Balder)

Dette var blot det sidste af en række artikler / videoer på Atzmons blog om Dieudonné bevægelsen mange af dem virkelig værd at læse. Her til Atzmons artikler

BBC NEWSNIGHT: Comedian Dieudonne says the salute 'quenelle' is not antisemitic | YT

Udgivet den 07/02/2014

The French comedian Dieudonne Mbala Mbala, he of the infamous Quenelle gesture, today sent a billet doux to the Prime minister following the Home Secretary's decision on Monday to ban him from entering the UK.

He had previously declared that he would travel to Britain to support the West Brom player Nicholas Anelka who used the gesture, an alleged reverse nazi salute, when he scored against West Ham. Anelka who denies any malicious intent, now faces an FA disciplinary hearing. Newsnight's Steve Smith hopped across the channel to Paris this morning to meet him in the theatre where he's performing.

 

Dieudonné - The Deported Jew - English subtitles

Se også artiklerne her: Balder Blog 17 feb 2008: Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda noget som der refereres til i klippet - Balder Blog 12 marts 2010 - Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i 'holocaustundervisning' Balder Blog 13 marts 2008 - Tysk regeringskontakt til den internationale holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed - Jøder vil have mere hjernevask - Tysk lærerforbund; nok er nok. Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knoblauch fingeren

 
What is really happening in France ?

INDEN JEG GLEMMER DET!

MEDDELELSE fra FØRERBUNKEREN

Balder planlægger at holde en pause fra bloggeriet,
medier og politik til fordel for andre aktiviteter.
Sporadiske indlæg kan dog forekomme,
formentlig lidt mere om det på et senere tidspunkt.

BALDER

Ps. Husk på kære læsere; Balder Blog/Org er ikke kun et nyhedssite,

men indeholder meget værdifuld information og dokumentation om mangt og meget.
Brug søgefunktionerne (2), og oversigten over alle artikler -
og husk på muse over funktionen som mange gange giver mere info hurtigt.
En hel del af siderne på blog/org er blevet klassikere som refereres vidt og bredt på internettet.
F.eks. Euro-med, Coudenhove Kalergi og artikler om 'Jødisk involvering i indvandringslobbyisme og censurtiltag' for en lang række vigtige lande og vigtige artikler i mange oversættelser (ægte ikke Google translate). Siderne vil derfor fortsat være nyttige selv uden nye indlæg. Men mon ikke jeg alligevel ind imellem vil blive fristet til at komme med et eller andet?

 

 

Relateret:

Balder Blog 21 februar 2014 - Internationale mediers hadkampagne - giraffen Marius - dansk forbud mod ubedøvet ritualslagtning & muligt kommende omskæringsforbud - Connect the dots!

Gilad Atzmon 4 februar 2014 - Welcome To The United King-Doom

B.T. 3 februar 2014 - Fransk komiker forbydes adgang til Storbritannien

Gilad Atzmon 31 januar 2014 - The Meaning Of Dieudonné

Balder Blog 10 januar 2014 - BBC interview: Abuse of power in France: Comedian Dieudonné M’Bala challenges politicians - The Quenelle

Trykkefrihed 15 januar 2014 - Frankrig: Komiker får knægtet sin ytringsfrihed (Katrine Winkel Holm)

Politiken 9 januar 2014 - Fransk komiker er en »trussel mod den offentlige orden«

From its President, and the government that he formed, to the mainstream opposition, France’s political system is nothing less than the armed wing of the Americano-Zionist interests. As we shall see in this serie of articles, the rot has definitely set in…
French Dissidents 9 januar 2014 - The French Government allegiances

Balder Blog 24 oktober 2013 - Gilad Atzmon: Jewish power, is the capacity to stop us from talking about Jewish power

Real Jew News 8 januar 2014 - French Dissidents Defy Jewish Tyranny (Dieudonné, Quenelle)

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France

Balder.org 22 juni 2012 - The Jewish Vote And The French Election - The Jerusalem Report April 2, 2007 (Is Francois Hollande Jewish?)

Algemeiner 17 maj 2012 - New French Ministerial Appointees Rich in Jewish Heritage

Blandt andet interview med hyggelig repræsentant for den franske censurgestapo LICRA
Balder Blog 7 juli 2010 - Bravest spokesman for freedom of speech: French-Jewish philospher Bernard-Henri Lévy (NOT!)

Balder Blog 10 september 2009 - Jewish lobby promoting censorship at October 6 Conference in European Parliament (CRIF)

David Duke 17 april 2012 - Jewish Extremists Elect 'Jews-Only' Parliament | Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament

Balder Blog 10 juli 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France

Berlingske Tidende 10 januar 2013 - Don’t mention the Holocaust (Martin Tønner)

Balder Blog 9 januar 2013 - Holland: Jødisk organisation politianmelder gallerist som sælger Mein Kampf

Balder Blog 25 december 2013 - Frankrig: Tæskehold fra Jewish Defence League arresteret for overfald på ‘mistænkte antisemitter’

Nationaldemokraten 30 december 2013 - Caribisk fodboldstjerne beskyldes for racisme - Quenelle - Dieudonné

Balder Blog 26 december 2013 - Israel - Holland - Rabbiner udsat for tortur, kidnapning og forsøgt dumpet på sindssygehospital af Zionister (rabbi Josef Antebi)

Hammersmedens Blog 23 august 2013 - Hvor jødisk er EU?

Balder Blog 9 december 2012 - Frankrig: Demonstranter kræver forbud mod Jewish Defense League terrorister

Balder Blog 9 september 2009 - Jødisk lobby ivrer for mere censur på EU-konference den 6 oktober (CRIF)

Balder Blog 9 juli 2009 - Paris: Pro-palæstinensisk boghandel smadret - Fire jødiske ekstremister fra JDL anholdt i Paris

Balder Blog 26 april 2012 - Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament’

Balder Blog 27 november 2013 - Frankrig - 5 bøger censureret - bøde på 55.000 kr. inkasseres af jødisk meningsterror-institut LICRA

Balder Blog 9 september 2013 - Frankrig: Uskyldigt terrormistænkt ægtepar fortæller hårrejsende historie om politisk forfølgelse (Varg Vikernes, Marie Cachet, Burzum, Manuel Valls - Video)

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Balder Blog 23 februar 2013 - Frankrig - Antisemitismen stiger: Jødisk lobbyorganisation SPCJ fjerner oplysning om gerningsmændenes etnicitet fra rapport (+ Dansk Folkeparti - Israels stemme i Folketinget - Finn Rudaizky + Steen Snaphanen Censur)

Balder Blog 18 februar 2012 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen dømt for ‘benægtelse af forbrydelser mod menneskeheden'

Balder Blog 11 maj 2011 - Frankrig: LICRA - Jødisk meningsterror-institut forfølger EU-politiker Bruno Gollnisch for advarsler mod Islam

Balder Blog 23 december 2010 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen frikendt for opfordring til had mod Muslimer

Jødiske intellektuelle inlusiv Claude Lanzmann, Robert Badinter, Bernard-Henri Lévy, og (Wiesel intellektuel?!) var med i koret og erklærede i en artikel i Le Monde (For Philippe Val and a Few Principles): 'Igen, én gang for meget har Siné overskredet grænsen mellem humor og krænkelse, karikatur og had.' Kilde
Balder Blog 30 juli 2008 - Frankrig: LICRA Jødisk ‘anti-racistisk’ organisation trækker fransk bladtegner i retten

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder Blog 14 februar 2008 - Frankrig: Jean Marie Le Pen dømt til 3 måneder betinget og 75.000 kr i bøde

Balder Blog 20 november 2007 - Frankrig: Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse

Balder Blog 23 februar 2006 - Ilan Halimi- Fransk/Israelsk Jøde torteret og myrdet af indvandrerbande

Balder.org February 26 2008 - Council Framework Decision on combating certain forms and expressions of racism and xenophobia by means of criminal law (pdf)

 


Print Post

Dagens citat
»Hvem vil ikke følge en mand der har fået nobels fredspris i krig?« - Broholm

 

Havejerere betaler andres forurening
Folk, der har en grøn livsstil, og holder liv i livet på landet ved at dyrke grøntsager og holde får, høns eller heste, opkræves tusindvis af kroner i spildevandsafgift selvom det aldrig kommer i kloaken!
Fair grøn spildevandsafgift

 

BEVAR DE DANSKE RACER

 

Afskaf bureaukrati for hobbyavlere!
Folk, der holder nogle få geder, får, høns eller heste, er underlagt meget af det samme bureaukrati som store industrilandbrug med tusindvis af sammenstuvede dyr!
Dyr er ikke bare profit 

Next Page »